- 25 Ocak 2012
- 142
- 2
- 66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağda sarkmaya yol açar fakat doğru şekilde yapılması çok önemli birde doğru sir ağda kullanılması çok önemli mesela spatula kullanılmalıdır sir ağda makinası kullanılmamalı ayrıca çok sıcak sürülürsede kararma yapar ve uyuşturmak için emla kremi tavsiye ederim estetisyen ve güzellik uzamanıyım nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim ...
ağda sarkmaya yol açar fakat doğru şekilde yapılması çok önemli birde doğru sir ağda kullanılması çok önemli mesela spatula kullanılmalıdır sir ağda makinası kullanılmamalı ayrıca çok sıcak sürülürsede kararma yapar ve uyuşturmak için emla kremi tavsiye ederim estetisyen ve güzellik uzamanıyım nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim ...
:)) Argo atasözlerimiz de var canım, onlar daha farklı kaynaklarda yer alıyor, bu arada edebiyat öğretmeniyim ben.
:)) Argo atasözlerimiz de var canım, onlar daha farklı kaynaklarda yer alıyor, bu arada edebiyat öğretmeniyim ben.
ne tesadüf bende edebıyat ogretmenıyım
havasinida attiii
ne tesadüf bende edebıyat ogretmenıyım
O sizin bakış açınız cicim, ben hava atmadım. Hava atılacak bir şey olarak görmüyorum çünkü bunu:)
O zaman de/da'yı doğru yazardın:))
Ne oluyor arkadaşlar, bu ne kapris?!
bilgileriniz için teşekkür ederiz ama kendi adıma konuşayım
kendimi bildim bileli ağda yaparım ikide doğum yaptım
ama ne sarkma ne kararma söz konusu
kişiden kişiye değişiyodur belki
bi problem yok yani
üstte de belirttiğim gibi doğru yapıldığı takdirde sıkıntı olmaz ama yanlış yapılan vücut temizliği bir takım enfeksiyonlara yol açabileceği gibi kararma sarkma gibi kötü sonuçlar doğurabilir bu arada kararma lekelenme problemi olan arkadaşlara limon veya sirke tavsiye ederim birde mutlaka bebek pudrası kullanın ...
cok tesekkurler ne guzel bılgıler veriyorsunuz
kızlar ben kaçtım herkese iy geceler iy muhabbetler
bide bol kaymaklı geceler
byyyyyyyyy
rica ederim nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim ukalalık yada bilmişlik olarak algılamasını istemem birazcık faydam olursa mutlu olurum saygılar...
ıyı geceler cnm sana arkadaslık ıstegı gonderdım
aldım canım kabul ettim sık sık görüşelim canım