• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agda yapmak genital bölgeyi sarkıtır mı?

Derya Baykal ın yönettiği orkide hareketi denilen bir hareket var arkadaşlar.. Ben temsilci falan değilim siteye girip ürün kataloğuna bakarsanız karınca yağı etkili tüy azaltıcı bir krem var kutunun rengi yeşil. Ben ondan kullanıyorum..

ağda sarkmaya yol açar fakat doğru şekilde yapılması çok önemli birde doğru sir ağda kullanılması çok önemli mesela spatula kullanılmalıdır sir ağda makinası kullanılmamalı ayrıca çok sıcak sürülürsede kararma yapar ve uyuşturmak için emla kremi tavsiye ederim estetisyen ve güzellik uzamanıyım nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim ...

bilgileriniz için teşekkür ederiz ama kendi adıma konuşayım
kendimi bildim bileli ağda yaparım ikide doğum yaptım
ama ne sarkma ne kararma söz konusu
kişiden kişiye değişiyodur belki
bi problem yok yani

ağda sarkmaya yol açar fakat doğru şekilde yapılması çok önemli birde doğru sir ağda kullanılması çok önemli mesela spatula kullanılmalıdır sir ağda makinası kullanılmamalı ayrıca çok sıcak sürülürsede kararma yapar ve uyuşturmak için emla kremi tavsiye ederim estetisyen ve güzellik uzamanıyım nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim ...

cok tesekkurler. ben dırekt hazır agda kullanıyorum zaten. sürmek falan zor olur

ağda sarkmaya yol açar fakat doğru şekilde yapılması çok önemli birde doğru sir ağda kullanılması çok önemli mesela spatula kullanılmalıdır sir ağda makinası kullanılmamalı ayrıca çok sıcak sürülürsede kararma yapar ve uyuşturmak için emla kremi tavsiye ederim pudralı ağdaların tercih edilmesinde fayda vardır genital bölgeyi temizlerken hassas bölge olduğu için küçük parçalar halinde çalışması tavsiye edilir kılların çıkış yönüne göre ağda sürülür ve tersi yönde tek hamlede cilde paralel ve cilt alttan gerdirilerek kılların çıkış yönü tersine çekilir ağda kağıdı 5- 10 cm boyunda dikine kesilmiş şeritler halinde çalışılması tavsiye edilir... estetisyen ve güzellik uzmanıyım nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim ...

O zaman de/da'yı doğru yazardın:))

Ne oluyor arkadaşlar, bu ne kapris?!

evet ben farketmıyorum ki dogru mu yanlıs mı hızlıca yazdıgım ıcın gozumden kacıyo sonucta cnm bız de ınsanız yaniii:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
bilgileriniz için teşekkür ederiz ama kendi adıma konuşayım
kendimi bildim bileli ağda yaparım ikide doğum yaptım
ama ne sarkma ne kararma söz konusu
kişiden kişiye değişiyodur belki
bi problem yok yani

üstte de belirttiğim gibi doğru yapıldığı takdirde sıkıntı olmaz ama yanlış yapılan vücut temizliği bir takım enfeksiyonlara yol açabileceği gibi kararma sarkma gibi kötü sonuçlar doğurabilir bu arada kararma lekelenme problemi olan arkadaşlara limon veya sirke tavsiye ederim birde mutlaka bebek pudrası kullanın ...

üstte de belirttiğim gibi doğru yapıldığı takdirde sıkıntı olmaz ama yanlış yapılan vücut temizliği bir takım enfeksiyonlara yol açabileceği gibi kararma sarkma gibi kötü sonuçlar doğurabilir bu arada kararma lekelenme problemi olan arkadaşlara limon veya sirke tavsiye ederim birde mutlaka bebek pudrası kullanın ...

cok tesekkurler ne guzel bılgıler veriyorsunuz:nazar:

kızlar ben kaçtım herkese iy geceler iy muhabbetler
bide bol kaymaklı geceler
byyyyyyyyy:5:

rica ederim nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim ukalalık yada bilmişlik olarak algılamasını istemem birazcık faydam olursa mutlu olurum saygılar...

estagfirullah ukalalık degıl tabi bilgini paylasıyorsun bundan guzelı var mi. cok faydan oldu tabi:16: canm sagol

Back