• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agda sorunu

pinkberryxx

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
19
1
6
İstanbul
Ben bacaklarimi ilk defa epilasyon aleti ile almak istiyorum.Daha once kremle almistim.Normal agda bantlarinida bi ornek olarak kucuk bir yerini almistim ama sizce epilasyon aletimi yoksa agdami kullanmaya baslayayim? Birde genital bolge icinde onerebileceginiz iyi tuy dokucu krem varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bacaklarimi ilk defa epilasyon aleti ile almak istiyorum.Daha once kremle almistim.Normal agda bantlarinida bi ornek olarak kucuk bir yerini almistim ama sizce epilasyon aletimi yoksa agdami kullanmaya baslayayim? Birde genital bolge icinde onerebileceginiz iyi tuy dokucu krem varmi?

canım eğer batık oluşmasını istemiyorsan epilasyon aletiyle sakın alma derim o daha çok batık oluşturuyo
en temizi ağdayla alman hatta genital bölgeni bile ağdaya alıştır derim canım inan ki çok rahat edersin.
sanırım yaşın küçük ilk defa mı ağda yapacaksın?

16 yasindayim ve sanirim agda bantlarina baslicam.Hangi marka sizce daha iyi? Veet, vi vet yada baska?

Canım kesinlikle epilasyon aletlerinden uzak dur.
Sana önereceğim şey Vi-vet'in pudralı sir ağdası. (pempe renk olanı)
Ama imkanın varsa da lazere başlayabilirsin.

Epilasyon aletini kolumda bi denedim biraz kucuk oldugu ici almadi ve rahatsiz edici bir acisi vardi.Agda bantlarina basliyim en iyisi oneri icin tesekkurler :)

Back