• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sonrası kızarıklık

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.921
333
Cumartesi Ağda ya gittim. Uzun bir zaman sonra ilk gidişim. Daha önce lazer vs idare ediyordum fakat hamilelik sebebi ile yeniden başladım. Daha rahat olur diye velhasıl durum resimlerdeki gibi. Sıcakta Deli gibi kaşınıyorum. İlk defa bu kadar oldu. Daha önce de kızarmışlığı var ama bu kadar değil. Ne yapsam geçer. En azından kaşıntı nasıl geçer. Çok fena çünkü yara edeceğim.

Eklentiler

• IMG_5143.JPG
    IMG_5143.JPG
    26,6 KB · Görüntüleme: 1.020
  • IMG_5144.JPG
    IMG_5144.JPG
    44,9 KB · Görüntüleme: 918
Foto mu ekledin? Eklediysen yok... belki buz koyabilirsin rahatlatir..

Advantan krem iyi geliyor ama hamileymişsiniz doktora danışmadan kullanmayın siz yine de ..

Buz uygulaması yapın , direk uygulamayın bir havlu ya da peçeteye sarın

Advantan krem iyi geliyor ama hamileymişsiniz doktora danışmadan kullanmayın siz yine de ..

Buz uygulaması yapın , direk uygulamayın bir havlu ya da peçeteye sarın
Olmazsa yarın doktora bir sorayım bu kremi. Sıcakta kaşıntı hiç çekilmiyor.

Ekledim resimleri. Buz koyuyorum. Ama fayda etmiyor. :KK43:
Of ne yapmış öyle ya geçmiş olsun. Ben de dün gittim biliyomusun normalde bikini bolgesi kendim yaparim eğilip kalkmıyim diye onu da yaptırdım ilk kez. Cart cart yapıştırıp çekti çok korktum bişey olur diye. Ama kızarmaDi kolum azcık kizarmisti geçti. Seninki sir ağda mi? Belki lazerden sonra cildin agdaya hassaslasti. Yada çok sıcak mı sürdü ki? Sen de her tarafını mi aldırdın?

Bence hizli cekememis agdayi yapan ben kendim yaparken hizli cekemedigim zaman böyle oluyo krem kullansan ama hamileymissin de buz koyabilirsin iki güne kadar gecer ama kasimamaya calisin

Cumartesi Ağda ya gittim. Uzun bir zaman sonra ilk gidişim. Daha önce lazer vs idare ediyordum fakat hamilelik sebebi ile yeniden başladım. Daha rahat olur diye velhasıl durum resimlerdeki gibi. Sıcakta Deli gibi kaşınıyorum. İlk defa bu kadar oldu. Daha önce de kızarmışlığı var ama bu kadar değil. Ne yapsam geçer. En azından kaşıntı nasıl geçer. Çok fena çünkü yara edeceğim.
Hamilelikte ağdaya karşı böyle tepki verebiliyor sanırım vücut. Ben de benzerini yaşadım, doktorum gördüğünde (ertesi gün doktor randevum vardı) gebelikte cilt hassaslaştığı için olmuştur dedi. Fakat bende tamamen iyileşmesi baya uzun sürmüştü. Sebamedin bebek pişik kremini sürmüştüm, o acıyı alıyordu. Sıcaklarda daha kötü olmuştur eminim, çok geçmiş olsun.

Of ne yapmış öyle ya geçmiş olsun. Ben de dün gittim biliyomusun normalde bikini bolgesi kendim yaparim eğilip kalkmıyim diye onu da yaptırdım ilk kez. Cart cart yapıştırıp çekti çok korktum bişey olur diye. Ama kızarmaDi kolum azcık kizarmisti geçti. Seninki sir ağda mi? Belki lazerden sonra cildin agdaya hassaslasti. Yada çok sıcak mı sürdü ki? Sen de her tarafını mi aldırdın?
Bacak bikini kol altı benim. Bacağımda da bikini bölgesinde de bir tane kol altımda böyle. Sıcak sürdü evet. Ondan mı kaynaklı acaba. Bende hamilelik için gittim. İleri de zor olur diye. Karın şişince bikini bölgesi temizlemek sıkıntı. :(

Hamilelikte ağdaya karşı böyle tepki verebiliyor sanırım vücut. Ben de benzerini yaşadım, doktorum gördüğünde (ertesi gün doktor randevum vardı) gebelikte cilt hassaslaştığı için olmuştur dedi. Fakat bende tamamen iyileşmesi baya uzun sürmüştü. Sebamedin bebek pişik kremini sürmüştüm, o acıyı alıyordu. Sıcaklarda daha kötü olmuştur eminim, çok geçmiş olsun.
Ay olmadı onu deneyeyim pişik gibi duruyor çünkü. Vucüt terledikçe daha çok kaşınıyor. İzmir cayır cayır yanıyor. Terlememek ne mümkün

Back