• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda özürlüsüyüm :( tüy dökücü kremden bıktım :(

ben de ağda özürlüsüyüm, senelerce her tarafımı epilatörle aldım, ama 6 aydır falan koltuk altımı ve genitalimi eldivenle alıyorum. koltuk altımı maksimum 8 dakikada hallediyorum da genital uzun sürüyor biraz. ama sonra tertemiz ohh. ilk defa kökten alacağın için eldiveni tavsiye ederim. hatta kız kardeşim de koltuk altını kendi alamıyor, hep jilet kullandı, ona uzatmasını söyledim, geçen gün ben aldım onunkileri de eldivenle, canı da çok yanmadı öyle.

eldiven acımıyo mu :S ben geçen denedim koltuk altıma gelmedi bile o kadar kuvvetli kökleri :( acısıda oldu tabi biraz kısaydı ondan gelmemiş olabilirmi :S

sesu al derim ben de en iyisi sesu sirli ılık ağda da olur sir ağda da. hepsini deneyip kendine ve cildine uygun olanı bulursun zamanla.

teşekkür ederim cevaplarınız için en ilk sesunun turuncu renk olanından denemeye başlamayı düşünüyorum

ağda ısıtıcı makine al bence ucuz 20 lira mı ne ben aldım hiç suya oturtup eritmeye gerek kalmıyor

fişe takıyorsun 10 dk ağda eriyor ne bir yere yapışıyor ne dökülüyor sürüsürü veriyorsun

bu arada halıya falan ağda bulaştırırsanız tinerle silin direkt çıkıyor buradaki bir kızdan okumuştum

eldiven acımıyo mu :S ben geçen denedim koltuk altıma gelmedi bile o kadar kuvvetli kökleri :( acısıda oldu tabi biraz kısaydı ondan gelmemiş olabilirmi :S

senin kıl kökleri bayağı bi kalınlaşmış sanırım, zaten ilk aldığında acıycak biraz, belki kısa olduğu için alamamışsındır, almaya başlasan alışırsın ve çok da uzamasını beklemezsin artık elin de pratiklik kazanırsa. ben gücüm yetse bacaklarımı da eldivenle alırım da, ona ne gücüm ne zamanım yeter :37:

Back