- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceden samsunda bir ağdacı keşfetmiştim kadın ağdayı kendisi pişiriyordu
ben hiçbir kuaförde öyle ağda görmedim ağda sonrası yapışır bacağa çıkmaz ya hani küçük küçük, kadının ağdasında asla öyle birşey olmuyordu eli de çok hızlıydı komple ağdayı 20 dk yapıp bitiriyordu, temiz iç çamaşırıı götürüyordun yanında, orada tertemiz bir banyosu vardı her yerini yıkayıp temiz çamaşırını giyip çıkıyordun
ona bikini yaptırabiliyordum kendimi yenip utanmayı bırakmıştım ama şimdi
ankarada böyle bir yer bulamadım...
sefillik çekiyorum her seferinde
peki ağda öneriniz varmı? yada epilasyon makinesiyle mi alsam acaba onuda hiç denemedim :S
ben eldivenle alıyorum kızlar 10 dk bilemedin 15dk sürüyo... çok rahat ve temiz bi yöntem herkese tavsiye ederim maliyeti yok bile
şu çok amaçlı eldivenler varya dr eldiveni diye bilinen onlarla bi çekişte bir sürü geliyo zaten bide zamanla çok azalıyo tüyler.. hiç kalında çıkmıyo tüy gibi ince ince..
ben geçen seneye kadar koltuk altımı tıraş bıçağı ile alıyordum. artık bıkmıştım. 3 günde çıkıyordu tekrardan. ağdaya başlayacağım diye karar aldım. cesaret de edemiyordum ilk başta. derim soyulur diye. hiç de öyle olmadı. deri soyulmaz korkun olmasın. ilkinde küçük küçük aldım. hepsini birden çekmedim. ama tüyler o kadar kalındı ki acıyla havalara zıplıyordum. kanıyordu seninki gibi. ben sesunun kutuda satılan ağdaları cilde sürüyorum. yumuşak oluyor hem. sonra da üzerine bez sürüp çekiyorum. öyle öyle tüyler yumuşadı. şimdi bikini bölgem içi uğraşıyorum ama o daha zor. dediğim gibi ufak ufak alıştırmaya çalışıyorum kendimi.
ben ağdamı kendim yapıyodum ama çok kırıyodum kırlıncada tekrar alma süresine kadr çok beklemek zorunda kalıyorum 1 ay sonra bacaklarımın yarısı çıkmış diğer yarsı ufak ufak oluyo çok sinir bozucu bir şey güzellik salonuna gitmeye karar verdim yarın için, eğer becermiyorsanız veya zor geliyorsa yapıcak bişi yok gibi
Sir ağdayı koltukaltına uygulama bence. Çünkü koltukaltının derisi hassas ve incedir, sir ağda ise çekiş gücü yüksek bir ağda, hassasiyet yaratabilir, kızarma, sivilcelenme hatta üst derinin tahriş olması gibi sorunlar olabilir. O yüzden bence eğer illa ağda yapacağım diyorsan, ılık ağda öneririm. Değişik markalarda var. Sesunun sirli ılık ağdası var, portakal kokulu, büyük bir kavanozda. Aylarca yeter... Sirli ılık ağda dediğime bakma, sir ağda gibi yağla değil, suyla temizleniyor. O nedenle temizlemesi de kolay. Ve sir ağda gibi iğrenç reçine kokusu yok. Isıtıyorsun sıcak su dolu kapta. Spatulayla incecik sürüyorsun tüylerin çıkış yönünün tersine, bez yapıştırıp hızlıca çekiyorsun. Ben ya bu yöntemle ya da epilatörle alıyorum koltukaltımı. Yapmadan önce koltukaltına pudra sürersen ağda tüylere iyi bir şekilde yapışır. Yapıp suyla temizledikten sonra da, Nivea'nın Double Effect Roll-On veya Deodorantını öneririm. Tüyleri inceltip azaltıyor.
Canm bence hemen kendini ağdaya alıştır okadar rahat ki bir alışınca vazgeçemezsin sende:122::122: sir ağda yapması biraz zor teknığini bilmeyince ben normal ağda kullanıyorum herrrr tarafıma:118::118::118:
normal ağda derken canım ? ağda konusundada bilgisizimde :S oda normal sürülmüyomu :S ???
ince sürme işini nasıl ayarlıcam kolay mı o :S