Ağda özürlüsüyüm :( tüy dökücü kremden bıktım :(

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
bimdeki hazır ağda bantları var ya bacaklarım için onu kulanıyorum sorun yok (gerçi onuda düzgünce beceremiyorumda neyse)
koltuk altım için yıllardır tüy dökücü krem kullanıyorum bildiğiniz üzere hiç pürüzsüz olmuyo ben bu durumdan bıktım artık
dün akşam o hazır ağda bantlarıyla koltuk altımı alıyım dedim canımın acıdığı yanıma kâr kaldı doğru düzgün çekemedim 5 6 tüy anca geldi kızardı orası sanki çok tüy yolmuş gibi birde kanatttı ufak ufak

kuaföre gitmek istemiyorum kendimi kirli kirli göstermekten utanırım tüy dökücü kremle aldıktan sonra bile pürüzsüz değil diye orayı kapatıcak şekilde kısa kollu filan giyiyorum

bu kanama normal mi? bu kanamayı önlüycek bi yöntem varmı???
kendim almak istiyorum en az acıtan bi yöntem varmı yada ne bilim bi yol gösterin bana

Son düzenleme:
Sevgili Rose3434
Agdani kendin yapmak istiyorsan oncelikle iyi bir marka kavanoz sir agda ve iyi bir marka sir agda bezi ve yagi almani oneririm.
Agda da,agdanin kaliteli olmasi kadar surup-cekme yontemi,agdanin sicakligi da cok cok onemlidir.Eger surdugun agdayi iyi cekemezsen kil koklerin kirilir ve teninde cok kotu kirik kirik kil koklerin kalir.
Bence hic cekinme ve profesyonel bir agdaciya gidip tadini cikar canim.Hem moralin yerine gelecek.Agda salonuna gitmekten neden cekiniyorsun ki,bu onlarin isleri,seni killi,pis diye kimse hor gormeyecektir.Hadi bir cesaret dogru agdaciya

Sevgili Rose3434
Agdani kendin yapmak istiyorsan oncelikle iyi bir marka kavanoz sir agda ve iyi bir marka sir agda bezi ve yagi almani oneririm.
Agda da,agdanin kaliteli olmasi kadar surup-cekme yontemi,agdanin sicakligi da cok cok onemlidir.Eger surdugun agdayi iyi cekemezsen kil koklerin kirilir ve teninde cok kotu kirik kirik kil koklerin kalir.
Bence hic cekinme ve profesyonel bir agdaciya gidip tadini cikar canim.Hem moralin yerine gelecek.Agda salonuna gitmekten neden cekiniyorsun ki,bu onlarin isleri,seni killi,pis diye kimse hor gormeyecektir.Hadi bir cesaret dogru agdaciya

iyi güzel söylüyorsunda ben utangaçlığımı yenemem ki sıcaklığı ayarlanıyo filan eritiyorsun onlardan hiç anlamam ortalığı batırırım :) annemde beni batırır bnm için en iyisi hazır ağda bantları
buraya yazı yazdıktan sonra sitede sorun vardı bende başka sitelerden yazı okudum bebek pudrası acıyı azaltıyomuş diye gördüm gittim ondan aldım biraz önce doğrumu bu şu an çok saçma geldi bana doğrusu :S bebek yağı, eldiven ne bulduysam temizlikle ilgili aldım :)
vi-vet hazır ağda bantları aldım turuncu olanından meyve aromalılar pudralı oluyomuş diye okudum nette
önceki kullandığım hazır ağda bantlarına göre kalın :S kullanan varmı bundan? yada sen kullandınmı canım?
çok kalınnn :S derimi söker alır gibi geldi korkuyorum
dünkü yaşadığım kanamadan acıdan sonra cesarete ihtiyacım var

Son düzenleme:
krem kullandığım için kökler kalınlaşmıştır heralde ondan kanamıştır dimi?? ağda öncesinde pudra sürsem bu kanamayı önlermi ??

kokler sertlestigi icin kanama oluyor evet.
ama agda yaptikca kokler artik yumusak olup kanama olmayacak.
Pudra surmenin amaci,agdanin tene degil kil koklerine yapismasini saglamaktir ve evet yarari olur.
Ama pudrali iyi bir marka agda bandi aldiysan surmene gerek bile yok bence.
Killarin ters yonune bir seferde guzelce cekersen kokten hepsi gelecektir
Kolay gelsin canim.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)
dünden sonra tekrar ağdaya cesaret etmem biraz zor ama bakalım ne zmn cesaret etcem :)

vi-vet hazır ağda bandı turuncu olanı asla kullanmayın boşuna canınız acıyo o kadar hiç aldığı filan yok yada ben mi beceremedim ? marka değişince kulanım yöntemi de mi değişiyoki ?

pudralı az can acıtıyomuş diye gördüm nette aldım biraz önce bacaklarımda denedim ki bacaklarımdaki tüyler ince alamadı koltuk altımdaki kalınları alcaktım güyaa

yine bi ağda hayalim daha son bulduu offfffffff :'( :'(

Son düzenleme:
pudra acıyı azaltmıyo canım sadece mesela koltukaltı cabuk terleyen bi yerdir ve nemlı ıken agda yapılmaz pudra oranın kuru kalmasını saglıyo daha rahat alabiliyorum ve alınca temız beyaz gorunuyo .ama tutupta bacagına falan pudrayı boca etme.koltukaltı ıcın deneyebilirsin.ayrıca annene yaptır madem kendin yapamıyosun .baskası yapıca acıya katlanmak daha kolay oluyo

agdayı cekiş yönün önemli. dogru sekılde cekersen cok acımaz kanama da olmaz ama tuylerın kalınsa kanamasına pek care yok gıbı. zaten ala ala ınceltırsın.

bu sitede görmüştüm acıyı azaltıyo diye :S oda hayal kırıklığı oldu anneme bile aldırmak istemiyorum ondan da utanıyorum offff ben ilerde nasıl evlencem yaa

agdayı cekiş yönün önemli. dogru sekılde cekersen cok acımaz kanama da olmaz ama tuylerın kalınsa kanamasına pek care yok gıbı. zaten ala ala ınceltırsın.

yıllardır tüy dökücü kremle ala ala kalın olmuş tabi kimi kökten iki tane ggliyo kimisinden 3 4 tane çıktığı bile var gece gece sinirlerim bozuldu

yıllardır tüy dökücü kremle ala ala kalın olmuş tabi kimi kökten iki tane ggliyo kimisinden 3 4 tane çıktığı bile var gece gece sinirlerim bozuldu

evet o yontemler tuylerı kuvvetlendırıyor. sonucta yılllardır aynı kıl kökte kalıyor. ben ılk agdayı 3 saatte yapmıstım dusun ama 3. alısta alısıyor. pes etmemek gerek yapamıyorum dıye

evet o yontemler tuylerı kuvvetlendırıyor. sonucta yılllardır aynı kıl kökte kalıyor. ben ılk agdayı 3 saatte yapmıstım dusun ama 3. alısta alısıyor. pes etmemek gerek yapamıyorum dıye

peki ağda öneriniz varmı? yada epilasyon makinesiyle mi alsam acaba onuda hiç denemedim :S

peki ağda öneriniz varmı? yada epilasyon makinesiyle mi alsam acaba onuda hiç denemedim :S

canım bimdeki hazır agdalardan memnunum ben. epilasyonla da alabılırsın ıkısını dene hangısı uygun olursa devam edersın.

Tüylerin sertse epilatorde acitir Canim bı kere kuaföre giy tüyün çıkış yönünü öğren nasıl oluyor bak bende böyle hem cok acı çeker hem sonuc alamazsın kuaföre gidersen ilk alış olduğu icin hissettiğin acıda azalır agdada ne kadar hizlisin o kadar a acı bide pudra dok kendin almak istersen daha az acır

Ben hic kendim almadım hep kuaföre gittim bı kac bölgeme lazer yaptırdım kalan yerler icin hala agdaciya gidiyorum onların ısı bu utanmada gerek yok bende tabi karar senin umarım başarırsın tatlim

Son düzenleme:
canım bimdeki hazır agdalardan memnunum ben. epilasyonla da alabılırsın ıkısını dene hangısı uygun olursa devam edersın.

bende hep bimdekini kullanıyordum bacaklarıma sorun yokta. dün koltuk altı için deneyince 5 6 tüy anca aldı onlarda kanadı alamadım korktum tekrar denemeye kadın olmak çok zorr kendimi bi gün pürüzsüz görebilcekmiyim acabaa

bugün vi-veti deneyince bimdekinin kıymetini çok daha iyi anladım birde bol bol aldım 2 kutu bi işe yaramıyo bazılarını kırdı bazılarını kırmaya bile tenezzül etmedi vivet

ağdayı 1 yıldır yaptığım halde tatilde uğraşmamak ıcın epilasyonla alayım dedim canımdan can kopardılar sankii bi dene istersen ama ağda emin ol yanında sinek ısırığı

utanmayı yen ve bir ağdacıya git 5 dk mis gibi olursun hem o yaparkende sen bakarsın nasıl yaptığına işi kapınca evde kendin de yapabilirsin

ben ilk başta yapamıyrodum ama sonra öğrendim nasıl olduğunu

ağda bantları hikaye canım onların çekiş gücü çok düşük ve koltuk altını imkanı yok almıyorlar..

ayrıca ağda bantını nasıl çekeceğini öğrenemediğin sürece kanatabilirsin..

bir kere beceremedim çekerken allahım 3 4 gün kırmızı kırmızı ve acıyarak dolaştım kabus gibiydi...

ama ilk olarak bir ağdacıya git...

aslında bende bikini için gitmek istiyorum ama hala cesaret edemiyorum her seferinden kendim alıcam diye resmen telef oluyorum...

ağda ısıtıcı alabilirsin kartuşlardan onlar çok pratik ama iyice öğrendikten sonra kullanmanı tavsiye ederim...

Hiç uğraşma git kuaföre...

Ben de her sefer gideceğim zaman utangaçlık basıyor ama o rahatlığı o temizliği düşününce...

1 saat sürüyor komple ağdam benim.

Ben de başlarda kendim yapıyordum,sonra uğraşmak zor geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…