Sevgili Rose3434
Agdani kendin yapmak istiyorsan oncelikle iyi bir marka kavanoz sir agda ve iyi bir marka sir agda bezi ve yagi almani oneririm.
Agda da,agdanin kaliteli olmasi kadar surup-cekme yontemi,agdanin sicakligi da cok cok onemlidir.Eger surdugun agdayi iyi cekemezsen kil koklerin kirilir ve teninde cok kotu kirik kirik kil koklerin kalir.
Bence hic cekinme ve profesyonel bir agdaciya gidip tadini cikar canim.Hem moralin yerine gelecek.Agda salonuna gitmekten neden cekiniyorsun ki,bu onlarin isleri,seni killi,pis diye kimse hor gormeyecektir.Hadi bir cesaret dogru agdaciya
kokler sertlestigi icin kanama oluyor evet.
ama agda yaptikca kokler artik yumusak olup kanama olmayacak.
Pudra surmenin amaci,agdanin tene degil kil koklerine yapismasini saglamaktir ve evet yarari olur.
Ama pudrali iyi bir marka agda bandi aldiysan surmene gerek bile yok bence.
Killarin ters yonune bir seferde guzelce cekersen kokten hepsi gelecektir
Kolay gelsin canim.
pudra acıyı azaltmıyo canım sadece mesela koltukaltı cabuk terleyen bi yerdir ve nemlı ıken agda yapılmaz pudra oranın kuru kalmasını saglıyo daha rahat alabiliyorum ve alınca temız beyaz gorunuyo .ama tutupta bacagına falan pudrayı boca etme.koltukaltı ıcın deneyebilirsin.ayrıca annene yaptır madem kendin yapamıyosun .baskası yapıca acıya katlanmak daha kolay oluyovi-vet hazır ağda bandı turuncu olanı asla kullanmayın boşuna canınız acıyo o kadar hiç aldığı filan yokyada ben mi beceremedim ? marka değişince kulanım yöntemi de mi değişiyoki ?
pudralı az can acıtıyomuş diye gördüm nette aldım biraz önce bacaklarımda denedim ki bacaklarımdaki tüyler ince alamadı koltuk altımdaki kalınları alcaktım güyaa
yine bi ağda hayalim daha son bulduu offfffffff :'( :'(
pudra acıyı azaltmıyo canım sadece mesela koltukaltı cabuk terleyen bi yerdir ve nemlı ıken agda yapılmaz pudra oranın kuru kalmasını saglıyo daha rahat alabiliyorum ve alınca temız beyaz gorunuyo .ama tutupta bacagına falan pudrayı boca etme.koltukaltı ıcın deneyebilirsin.ayrıca annene yaptır madem kendin yapamıyosun .baskası yapıca acıya katlanmak daha kolay oluyo
agdayı cekiş yönün önemli. dogru sekılde cekersen cok acımaz kanama da olmaz ama tuylerın kalınsa kanamasına pek care yok gıbı. zaten ala ala ınceltırsın.
yıllardır tüy dökücü kremle ala ala kalın olmuş tabikimi kökten iki tane ggliyo kimisinden 3 4 tane çıktığı bile var gece gece sinirlerim bozuldu
evet o yontemler tuylerı kuvvetlendırıyor. sonucta yılllardır aynı kıl kökte kalıyor. ben ılk agdayı 3 saatte yapmıstım dusun ama 3. alısta alısıyor. pes etmemek gerek yapamıyorum dıye
peki ağda öneriniz varmı? yada epilasyon makinesiyle mi alsam acaba onuda hiç denemedim :S
peki ağda öneriniz varmı? yada epilasyon makinesiyle mi alsam acaba onuda hiç denemedim :S
canım bimdeki hazır agdalardan memnunum ben. epilasyonla da alabılırsın ıkısını dene hangısı uygun olursa devam edersın.
ağdayı 1 yıldır yaptığım halde tatilde uğraşmamak ıcın epilasyonla alayım dedim canımdan can kopardılar sankii bi dene istersen ama ağda emin ol yanında sinek ısırığıpeki ağda öneriniz varmı? yada epilasyon makinesiyle mi alsam acaba onuda hiç denemedim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?