Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

prenses canım konserveyi genital bölgem için almıştım.ama kocaman teneke hem bitirmek için hem de kartuş ağda alana kadr bacaklarımada uygulayım dedim ama zor oluyor bacaklarda...konserveyle şölealıyorum;makinayı 90 dereceye ayarıyorum 30 dk da ısınıyor sonra 60 dereceye alıyorum hep sıcak kalıyor..öle herkesin dediği gibi çok sıcak olmuyor yanarız flan diyen olmuştu..sonra ağda bezleri 3 parmak genişliğinde parçalara ayırıyorum..yine aynı şekilde siri sürüyorum bezi yapıştırıyorum ve cart çekiyorum hiç ama acımıyor..

slm celnurcum ben siri beceremedim tüm cesaretimi toplayıp güzellik salonuna gittim aldırdım şimdi yanıyom celnur alırken acımadı ama şuan yanıyorum resmen sonunda cesaret edip yaptırdım.ama süper oldu yaa pamuk gibi:)))))) cesareti olmayan arkadaşlar hiç beklemeyin hemen gidin harika yaaaa

valla ben gittiysem herkez gider celnurcum zor yattım masaya yaa ama allahtn kıss çok konuşkandı sohpet muhabbet hiç anlamadım valla

:):)ohoo düşünmek yokk düşünürsen yanarsın:):)neyse kuaföre gidiyon ya hem azalırda iyi olur

oh ohh :):)inş azalır canım benimde amacım azaltmak bi arkdaşa vardı yeni evliydi bi yere gitmiş çocuk doğur ondan sonra lazer yapalım demiş lazer hormonları etkiliyormuş..valla tamda emin deilim ama düşünüyosan iyice sor tamma mı canım

bende biara düşünüyordum..doktora falan sordum 2 3 sene içinde yeniden çıkmaya başlıyor demişti..bide çok pahalı ya sonra dedim şuu sir işine gireyim:)bakalım daha 2.yapışım ayda 2 kere yapıyorum

insan kendini hafiflemiş hissediyor ya:):)ben bacaklarımıda aldım sanki üşüdü gibi geldi ablam dediki kıllar post gibiydi heralde sıcak tutuyordu alınca üşüdün alma ozaman dedi bidahakaydirigubbakcemile3

aman yaa üşüyeyim ne olcak kılsız olmak gibisi yok..ayrıca kıl deyince kendimi ayı bgibi tüy deyincede kuş gibi hissediyorum ne desem acaba kıl mı tüy mü:):):)

genelde çeyiz köşesinde oluyorum ben malum çeyiz alışverişine bilgi açısından...ama bu tüylerlerde başım dertteydi ondan önce bunu halledeyim soran çeyize geçerim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…