bende sipariş ettim vivolün ağda setini bakalım ne zaman gelicek.. peki bu kartuşlar bütün bölgelerde kullanılıyomu yoksa sadece bacak için mibilmiyorumkismile
kartuş setler bcaka ve koltuk altı içindir canım genital için konserve iyidir ama benim canım acımaz dersen kartuşlada yapabilirsin tabi
bu makinede isitilan sir agdalar rollonn deimi kullanislimi
şimdi şöle oluyor arkadaşlar,kartuş ağdaya rool on ağdada denilebiliyor.ben genital bölgesi için konserve aldım onunda ısıtıcısı ayrı oluyor roolonunda ısıtıcısı ayrı oluyor.ben bidahaki ayda roolon ağda alcam bacak ve koltukaltı için daha kullanışlıymış.
genital bolge icin ayri bacak koltukalti icin ayri rollonmi almak gereki farklari nedeir acaba
prenses canım ayrı ayrı alman gerekmez ben kolaylık olsun diye alcam konserve ağda genital için uygun(bu konuda herkes hemfikir)ama roolon da kullanılabilir çünkü onlarında başlıkları var bikini için küçük başlık bacak için büyük başlık fiyatları çok yüksek olmadığı iiçn ben ayrı ayrı alcam.umarım açıklayıcı olmuşumdur canım...
konserve kullan ozaman sende genital bölgene ben öle yapıyorum
bende ılık ağda kullanıyordum bundan önce canım 15 gün önce sirle aldım sen kesin banyo yapmışındır ondn çıkmıştı sivilce
alla allaa asllında bende çok beceriksizimdir ama yapabiliyorum...bezi ufak ufk kesiyorum önce sir ağdayı iki parmak büüyklüğünde sürüyorum yapıştırıyorum 10 sn ye bekletşoyrum carrt çekiyorum:)hiçbiyerde batmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?