Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

bende sipariş ettim vivolün ağda setini bakalım ne zaman gelicek.. peki bu kartuşlar bütün bölgelerde kullanılıyomu yoksa sadece bacak için mibilmiyorumkismile

bende sipariş ettim vivolün ağda setini bakalım ne zaman gelicek.. peki bu kartuşlar bütün bölgelerde kullanılıyomu yoksa sadece bacak için mibilmiyorumkismile

kartuş setler bcaka ve koltuk altı içindir canım genital için konserve iyidir ama benim canım acımaz dersen kartuşlada yapabilirsin tabi

kartuş setler bcaka ve koltuk altı içindir canım genital için konserve iyidir ama benim canım acımaz dersen kartuşlada yapabilirsin tabi

konserve ağda ve kartuş ağda ne demek yahu?

bi tane olmuyo mu bu makinenin içine koyduğumuz...benim makinem el kadar bişey...bi tane koyuyorum natural sir ağda heryere ondan yapıyorum..ama bu dediklerinizi anlamıyorum ben...

bu makinede isitilan sir agdalar rollonn deimi kullanislimi

şimdi şöle oluyor arkadaşlar,kartuş ağdaya rool on ağdada denilebiliyor.ben genital bölgesi için konserve aldım onunda ısıtıcısı ayrı oluyor roolonunda ısıtıcısı ayrı oluyor.ben bidahaki ayda roolon ağda alcam bacak ve koltukaltı için daha kullanışlıymış.

roll on gerçekten bacak ve koltuk altı için inanılmaz kullanışlı. makinem de var ama hiç kullanmıyorum. vivetin ufak kavanozdaki ağdasını da özel bölgeme kullanıyorum kesinlikle çok memnunum. roll onda da sesuyu öneriyorum ama ben sadece sarı rengini kullanabiliyorum diğerlerinden memnun kalmamıştım.

genital bolge icin ayri bacak koltukalti icin ayri rollonmi almak gereki farklari nedeir acaba

genital bolge icin ayri bacak koltukalti icin ayri rollonmi almak gereki farklari nedeir acaba

prenses canım ayrı ayrı alman gerekmez ben kolaylık olsun diye alcam konserve ağda genital için uygun(bu konuda herkes hemfikir)ama roolon da kullanılabilir çünkü onlarında başlıkları var bikini için küçük başlık bacak için büyük başlık fiyatları çok yüksek olmadığı iiçn ben ayrı ayrı alcam.umarım açıklayıcı olmuşumdur canım...

kızlar benimde ilglimi çeti vivolün agda seti hangisiiyidir acaba konserve olanmı kartuş olanmı siz hangi setitercih ettiniz.

zehracım mrb öncelikle ağdadan sorumlu bakanımız pınar ama bende sana zıcık fikir vereyim ben 10 gün önce genital bölge için konserve ağda aldım bakımlıolmak sitesinden konserve orası için mükemmel ben ilk defa yaptım süper bacak ve koltuk altı için kartuş almayı planlıyorum oda pratik olsun dşye aslında konserve her yere yapılıyor

saol canim aciklamalarin icin ben bikini bolgesi icin istiorumm kucuk baslikli daha iyi olur

evet dediğiniz gibi kartuş bacaklarda inanılmaz rahat oluyor, çok geniş bir alan olduğu için. ama ben roll on u özel bölgemde kullanamıyorum bir kere gittiğim yer öyle yapmıştı çok canım yanmıştı sürerken sanırım tüyleri de çektiği için

konserve kullan ozaman sende genital bölgene ben öle yapıyorum

Sir mu kullanıyosun canım sen.. ben ılık ağda kullanıyorum . ağdaya yeni geçtim sayılır ama 3. yapışımda çok kötü sivilce yaptı :bbo: yara bere içinde kaldı resmen

bende ılık ağda kullanıyordum bundan önce canım 15 gün önce sirle aldım sen kesin banyo yapmışındır ondn çıkmıştı sivilce

bende ılık ağda kullanıyordum bundan önce canım 15 gün önce sirle aldım sen kesin banyo yapmışındır ondn çıkmıştı sivilce

yok canım yapmadım.. zaten ağda da sonra hiç bişi deyiremiyorum , ço ksızlıyo bilmiyorumkismile kesinlikle alışmam lazım ama her aldığımda böyle sivilce çıkıpta yara bere içinde kalacaksam işimiz iş.. sir ağda daha mı kolay? bunda da heryerimi batırıyorum..ay görmeniz lazım halimi o an delikafadulden

alla allaa asllında bende çok beceriksizimdir ama yapabiliyorum...bezi ufak ufk kesiyorum önce sir ağdayı iki parmak büüyklüğünde sürüyorum yapıştırıyorum 10 sn ye bekletşoyrum carrt çekiyorum:)hiçbiyerde batmıyor

demek ben senden daha beceriksizmişim bilmiyorumkismile bu ağdam bitmek üzere o zaman sir mi alsam bende ki? yağı fln da varmış onun galiba. onusz çıkmıyomuş.. bak sana güveniyorm yarın aliim barii eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…