bana günah nedenini söyler misin.şaşırdım kaldım sen günah değince.bu bayanların doğasında olan ve aldırılması zorunlu olan bişey.ayıbı günahı mı olur bunun yahu.?valla ben bazen hamama gidiyorum.orda bi ağda fiyatına alıyolar arkadaşlar.hiç uğraşmayın.bikini bölgesi 9 ytl,bacak 6 ytl,kol altı 5 ytl.valla hiç utanıp sıkılmayın.ben evde yapınca da çamsakızıyla yapıyorum.bikini bölgemi.ama bacaklarımı makine ile alıyorum.bana 3 saate mal oluyo.ama hamama gidersem topu topu 15 dakikada hallediyolar seni.
aktardan alıorum cnm açık değil kutuda alıorum ben.benimkileri azaltıo.biraz pis kokuo ama ben memnunum..
slm arkadaşlar ben daha yenı katıldım ve bu ağda olayından bende muzdarıbım.daha bekarım ama 2ay sonra düğünüm var oyüzden genıtal bölgeme herkesın tavsıyesı üzerıne ağda yaptırmaya başladım ne kadar korksamda ama 5.aydır yaptırdığım halde hala kanama oluyo ve çok acıyo ben buna bı anlam veremıyorum bıde genıtal bölge olunca ınsan korkuyo kanamayı görunce acaba başka bişey olmuşmudur dıye.acaba ağda yaptırıpta kanayan oldumu hiç cevaplarınızı beklıyorum..(
Canım o kadar abartılacak kadar kanamıo tabi sen korktuğuna göre fazlamı oluo anlamadım.Toplu iğne ucu kadar kanaıo bazen kıl kökleri....arkadaşlar bışeyler paylaşmıştım ama sanırım okuyan olmadı ağda yapıpta kanayan oldumu hiç bikini bölgesıne benı aydınlatırsanız sevınırım..
Kız nieee hani cesaret yinemi gitti...arpa boyu oldular ama daha yapamadimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?