• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

evlendikten sonra sehir degistirince agdamı kendim yapmaya karar verdim :) alıstıgım yerden baska yere gidemiyorum sanırım herkes yapamıyor ama bana cok kolay geldi bikini agdasını yapmak..en onemlisi cok uzamadan yapmanız lazım yapmadan once pudra surmek acıyı azaltıyor..bikini bolgesi icin kalıp agdaları tavsiye ederim kırıp cezvede eritiyorsunuz bunlar aslında elle cekilen agdalar ama agda beziylede cekebiliyorsunuz onemli noktası su cabuk kuruyor hemen bezi yapıstırmanız lazım ve cıkıs yonunun aksine cekiyorsunuz zamanla el alısıyor pratiklesiyor insan..
Merhaba ben kuaför e gidiyordum fakat artık kendim almak istiyorum bikini bölgesi icin sir ağda setleri oluyor kartuşlu onlar la mı alsam yoksa sizin dediğiniz gibi mi bilemedim siz alıyor musunuz? Kolay mı nasıl oluyor yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :KK66:

Size bir sorum var ben küçüklüğünden beri hep eldivenle aldım ve hiç ağda , jilet vb. hiç birşey kullanmadım ve şimdi ağda kullanmak istiyorum ama kıllar az mı yoksa çok mu çıkar? veya ağda kullanıcaksam hangi marka ağda kullanmalıyım? Ağda cinsi ne olmalı kartuş mu yoksa konserve ağda mı ?Ve bikini bölgesine ağda yapmalı mıyım?VE EN ÖNEMLİSİDE AĞDA KULLANMALIYIM ? Ve lütfen kuaför git demeyin :oops::110::110::110:

Emla krem aldım ben hicbir ise yaramadı be 35 lira çöpe gitti zaten küçücük birşey bence hic boşa para vermeyin

Size bir sorum var ben küçüklüğünden beri hep eldivenle aldım ve hiç ağda , jilet vb. hiç birşey kullanmadım ve şimdi ağda kullanmak istiyorum ama kıllar az mı yoksa çok mu çıkar? veya ağda kullanıcaksam hangi marka ağda kullanmalıyım? Ağda cinsi ne olmalı kartuş mu yoksa konserve ağda mı ?Ve bikini bölgesine ağda yapmalı mıyım?VE EN ÖNEMLİSİDE AĞDA KULLANMALIYIM ? Ve lütfen kuaför git demeyin :oops::110::110::110:
Agda'yi hep tercih ederim, ilk yapacagin icin aciyabilir ama alisinca geciyor.

Agda yapildiktan sonra limon suyu ile tuz karisimi surekli surmekte fayda var.. ilk suruste hemen sonuc vermez ama ikinci ucuncude fark edilir bir incelme olusabiliyor. Kimine gore azaliyor da.

Ustelik limonun cildinizi ve agda esnasinda olusan kizariklari kaybolmasini sagliyor, daha dogrusu cildin rengini duzeltiyor. Tuz ize kanamalara karsi iyi geliyor. Tavsiye ederim. Denemekte fayda var.

Yuz bolge, bacak, karin sirt vs vs

Agda yapildiktan sonra limon suyu ile tuz karisimi surekli surmekte fayda var.. ilk suruste hemen sonuc vermez ama ikinci ucuncude fark edilir bir incelme olusabiliyor. Kimine gore azaliyor da.

Ustelik limonun cildinizi ve agda esnasinda olusan kizariklari kaybolmasini sagliyor, daha dogrusu cildin rengini duzeltiyor. Tuz ize kanamalara karsi iyi geliyor. Tavsiye ederim. Denemekte fayda var.

Yuz bolge, bacak, karin sirt vs vs
Bu limon tuz karısımı ağda sonrası sivilcelere de iyi geliyor mu benim sivilcelenmem cok oluyor

Bu limon tuz karısımı ağda sonrası sivilcelere de iyi geliyor mu benim sivilcelenmem cok oluyor

Bilemiyorum cunku bende o durum yok ama denemekte fayda var. Yuz kisimda mesela agda yapmasan da limon tuz karisimi surdugun zamn yuzun temizlenmis oluyor.. sivilcelerin cikmasina biraz onlenmis oluyor.

Bilemiyorum cunku bende o durum yok ama denemekte fayda var. Yuz kisimda mesela agda yapmasan da limon tuz karisimi surdugun zamn yuzun temizlenmis oluyor.. sivilcelerin cikmasina biraz onlenmis oluyor.
Denicem bunu yapmayı umarım işe yarar cok tesekkurler

ağda makinesi kullananlar hangi makineyi kullanıyorsunuz? tablet ağda kullananlar nasıl kullanıyorsunuz memnun musunuz? bilgi lütfeeeennnn

Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!

Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Mrb kizlar ben 3 4 gun once agda yaptim sürekli agda yaptigim yerler kasiniyo ve pijamam surtununce igne batiyo gibi oluyo neden aceba sizde oluyomu napsam gecer

Kızlar bu ağdanın arkasında tüylere ters yönde çekin diyor ama yanlış anladım ve aynı yönde çektim. Birşey olur mu ? Neden ters yöne çekiyoruz bu arada ağdayı ?

Ağdadan sonra sivilce ve batık sorunu yasayanlar şekerli ağda denesin a101 de turuncu pakette 4 lira. Daha az acitiyor. Kullanimi farkli YouTube'a bakarsiniz. Bende sir ağda da sivilce ve batik olurken bunda olmadı

Soyulabilen inci agda tavsiye ederim . Yapis yapis olmadan bez derdi ile ugrasmadan islem tamam

acısız ağda çıkarmışlar, bugün radyoda reklamlarda duydum migrosta gördüm önce inanmadım ama sonra aldım denedim. Aldığım roll-on kitiydi içinde acı azaltan mendiller var, ısıtıcı cihaz var ve roll on var. ağdadan 15 dakka önce acı azaltan hazırlık mendillerini sürüyon. sürüyon, zaten cihaz roll-onu da 15 dakkada ısıtıyor. bu arada roll-on harbiden hazır kıvama gelince ambalaj pespembe oluyor çok değişik bişi. zaten şekli falan da bi değişik hatta bence çok güzel. neyse ürün gerçekten başarılı; şiddetle tavsiye ederim ağdacılara, ürün sir ağda bu arada, reklam olmasın diye marka söylemem ama meraklısı migrosta sağda solda falan bulabilir.

Neymiş bu merak ettim. Markasını özel mesaj olarak atar mısın ?

Merhabalar ben sir ağda bandı olarak isananinkini aldım. Genital bölgeye uygulasam sorun olur mu isananin agda bantlarını kullanan var mı??

Back