• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda mı Jilet mi?

birprofilhesabi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
23
9
1
Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1.5 ay sonra evlenebilirim. Ben normalde Jilet yada tüy dökücü krem kullananlardandım. Ağda için canım çok tatlı çok canım acıyor :( Ağda bantlarını denedim sesunun memnun kalmadım zaten üzerinde de genital bölgede denemeyin yazıyordu.
Bende jiletten devam mı etsem diye düşünüyorum ne dersiniz evli olup da jilet kullanan var mı?

Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1.5 ay sonra evlenebilirim. Ben normalde Jilet yada tüy dökücü krem kullananlardandım. Ağda için canım çok tatlı çok canım acıyor :KK43: Ağda bantlarını denedim sesunun memnun kalmadım zaten üzerinde de genital bölgede denemeyin yazıyordu.
Bende jiletten devam mı etsem diye düşünüyorum ne dersiniz evli olup da jilet kullanan var mı?
Jilet igrenç bir sey. Jetex diye uyusturma etkili krem var ondan kullanin agda yapın bence. Ben agda yapamiyorsam tiras makinesi gibi bir aletim var trimmer deniyor. Epilatorumun icinden cikri onu kullaniyorum. Cikarken kaşıntı yapmiyor sivilce yapmiyor Batmiyor. Harika oluyor.

Jilet igrenç bir sey. Jetex diye uyusturma etkili krem var ondan kullanin agda yapın bence. Ben agda yapamiyorsam tiras makinesi gibi bir aletim var trimmer deniyor. Epilatorumun icinden cikri onu kullaniyorum. Cikarken kaşıntı yapmiyor sivilce yapmiyor Batmiyor. Harika oluyor.
Bu trimmer dediğinizi duymuştum peki tamamen alıyor mu o sertlik oluyor mu yani tüyleri uçları kalıyor mu? Evet jilet sivilce ve alerji yapıyo maalesef :(

Epilatör nasıl peki o çok acıtıyor mu? Sizin aldığınız hangisiydi bana söyleyebilir misiniz?

Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1.5 ay sonra evlenebilirim. Ben normalde Jilet yada tüy dökücü krem kullananlardandım. Ağda için canım çok tatlı çok canım acıyor :KK43: Ağda bantlarını denedim sesunun memnun kalmadım zaten üzerinde de genital bölgede denemeyin yazıyordu.
Eldiven diyorum inanilmaz inceltiyo yok gibi bisey haline getiriyo tüyleri..

Yıllarca ağda yada epilasyonla kıl köklerimi tramvatik bir şekilde boşu boşuna aldıktan ve ardından gelen kıl dönmesi, batik sorunları ile bacaklarımda lekelenmelerle yaşadıktan sonra neyse ki aklım başıma geldi. Tanıdığım birçok kuaför arkadaşım jileti öneriyorlardi ama ne hikmetse "çok cikar" şeklindeki safsata dusunceden mutevellit asla jilete cesaret edemiyordum. Hatta bir tanıdığım"yabancı kadınlar asla ağda kullanmaz , kullansa da çok az bi kesimi. Baksana pispiril bacakları vs.." demişti bikeresinde.. artık acı çekmekten ve batiklardan yildigim bir gün epilasyon aletini atıp jiletee geçtim. Şu gilette venüs olan. Aman tanrım o nasıl rahatlık. Ve asla asla asla çok çıkarmıyor! Benim ust baldirlarimda nadir kıl çıkar, oraya bile jilet vurdum inanın öyle orman gibi olmadı hatta hala çok az kıl var. Ne diye bunca sene yol, kopar yapmışım dedim kendi kendime. Artık bacaklarımda kıl dönmesi, batık da olmuyor. Tertemiz her banyoda tıraş yapıyorum ardından nemlendiriyorum ve pamuk gibi geziyorum.. tabiki buna katılan olur katılmayan olur saygı duyarım ama şunu deneyimleyerek size söylüyorum ki jilet çok çıkartmıyor ve ya karartmiyor. Bikini, koltuk altı ve bacak komple jilet kullandığım halde.. zaten jilet kıl çıkarıyor olsa kimse kel kalmazdı;)

Ben genç kızken genitale tüy dökücü yapıyordum sonradan ağdaya geçince hayatımın hatasını yaptığımı anladım tüy dökücüyle.🤦🏻‍♀️ Sert ve sık çıkarıyormuş meğerse. Evlenmemle ağdaya geçiş yapmıştım şu an genitalim kelaynak gibi tek tük. Koltuk altımda öyle. Bacaklarımı jiletle alıyorum bak ama hiç sertleşmedi ve sıklaşmadı ömrümce. O da ilginç 🤷🏻‍♀️

Yıllarca ağda yada epilasyonla kıl köklerimi tramvatik bir şekilde boşu boşuna aldıktan ve ardından gelen kıl dönmesi, batik sorunları ile bacaklarımda lekelenmelerle yaşadıktan sonra neyse ki aklım başıma geldi. Tanıdığım birçok kuaför arkadaşım jileti öneriyorlardi ama ne hikmetse "çok cikar" şeklindeki safsata dusunceden mutevellit asla jilete cesaret edemiyordum. Hatta bir tanıdığım"yabancı kadınlar asla ağda kullanmaz , kullansa da çok az bi kesimi. Baksana pispiril bacakları vs.." demişti bikeresinde.. artık acı çekmekten ve batiklardan yildigim bir gün epilasyon aletini atıp jiletee geçtim. Şu gilette venüs olan. Aman tanrım o nasıl rahatlık. Ve asla asla asla çok çıkarmıyor! Benim ust baldirlarimda nadir kıl çıkar, oraya bile jilet vurdum inanın öyle orman gibi olmadı hatta hala çok az kıl var. Ne diye bunca sene yol, kopar yapmışım dedim kendi kendime. Artık bacaklarımda kıl dönmesi, batık da olmuyor. Tertemiz her banyoda tıraş yapıyorum ardından nemlendiriyorum ve pamuk gibi geziyorum.. tabiki buna katılan olur katılmayan olur saygı duyarım ama şunu deneyimleyerek size söylüyorum ki jilet çok çıkartmıyor ve ya karartmiyor. Bikini, koltuk altı ve bacak komple jilet kullandığım halde.. zaten jilet kıl çıkarıyor olsa kimse kel kalmazdı:KK66:
Merhaba,
Ben ilk defa kullanicam bana link atar misiniz? Bu arada normel tüy sikliğinız nedir tam olarak benim çok degil ama cok cikar sert cikar hemen cikar algisi bana kullandirmadi . Korkuyorum acikcasi . Yardimci olur musunuz?

Ben de ağda taraftarıyım jilet kısa süreli geliyor bnm için erken çıkması, kaşıntı ,sivilce , tüylerin çıkarken ki sertliği hoşuma gitmiyor. İlk ağda yaptığınızda tabiki çok aciyacak ilk olduğu için bu acı ağda yaptıkça azalacaktır. Ben kendim için şu son zamanların popüler soyulabilen ağda makinasını aldım. Agdasiyla birlikte evde kendim yapıyorum.

Jilette problem olur bence sürekli birlikte olacağıniz için jilet seni idare etmez hele ki eşin titiz olursa moralin felan bozulur ben agdaya gidiyorum 8 senedir. Evleneli ayda iki gider oldum. Çok çok azaldı ve rahatlık İnan. İlk iki ağdan biraz zorlayıcı olur sonra alışırsın. Emla 5 diye bir lokal anestezi kremi ile agdya başla bence kardeşim.

Back