T
toprak_0782
Ziyaretçi
- Konu Sahibi maviyexsxil
-
millet tablet şeklinde sir ağda kullanan var mı
kullanan varsa nasıl kullanıyor ve nerden alıyorsunuz
bu pek yapışık olmuyormuş heralde
diğerlerini yağla bile çıkaramıyorum da ben
markadan çok teknik önemli bence.
ayda bir ağda yapıyorum. reglimden hemen sonra tercihen. böyle düzenli aldıkça zamanla azalıyor hem. limon, tuz karışımını sürmeyi de denedim yazın bikaç kez. düzenli yapamadım ama etkili olabilir bence, fırsat oldukça onu da yapmak aklımın bi köşesinde.
aralarda çıkan kısaları epilatörle alıyorum gerekirse. kışın çok da gerekmiyor zaten.
bi de aldığımdan sonraki günlerde banyodayken saçımın köpüğünden aldığım şampuanı bacaklarıma sürüp jiletle üstünden geçiyorum.
banyodan çıkarken de bebe yağı sürüyorum. bazen de bebe yağı yerine banyo sonrası vücut losyonu. bazen o, bazen bu.
batık filan yok, arkadaşlarım bacaklarımı çok beğeniyor.
pekı jiletlıyosunuz ama bıdakı agdanıza sertlesmıyomu tuyler bendede batık varda ondan sordum
yok sertleşmiyor. zaten kılları alınmış bacağımın üstünden jiletle geçiyorum dikkat edersen. yoksa kılları jiletle almıyorum yani..
batıkları önlüyor, çıkamayıp deri altında kalıp pürüz yaratan kılların yüzeye çıkmasını sağlıyor. sonrasında nemlendirmek de önemli.
bende lazerden önce sesunun soguk agdasını kullanıyordum çoooooooooooooooooook güzel ılk agdasınıda kullandım ama en güzeli soguk agda,ısıtma derdi yok sür,yapıştır,cekkkkk bu kadar 5 dk tamam
lütfen yardımcı olurmusunuz?????
Bim deki ağda bantı da çok güzel hemde fiyatı uygun uzun süre gidiyor. boşuna para vermeyin bence veet sesu falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?