- Konu Sahibi maviyexsxil
batık için poza tası diyorlar ama... bi de yengem batık olmasın diye 4-5 ayda bi jiletle al olu deri kalkar diyor ama bilmiorm... denemedm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar benimde bacaklarımda batık sorunu vardı. Önce Şesu sirli ılık ağda ile bacaklarımı aldım ama pek başarılı olamadım uzun yıllardır epilasyon aleti kulladığım için. Ve sonrada her banyoda duş jeli ile birlikte ponza taşı kullandım. Bir sonraki ağda yapışımda hem daha başarılı oldum neredeyse hiç tüy kalmadı hemde batıklarda %70 bir azalma vardı.Yaklaşık 1,5 aydır bu şekilde çözüm bulmaya çalışıyorum. Size de tavsiye ederim.
çok güzel bir fikir benımde koltukaltımda var batık ama herhalde uygulanmaz dımı jıletle aldım bırara duzelsın dıye yıne oldu
arkadaşlar vivet yerli bir sir ağda ürünüdür.en iyi sir ağda depilissima(tanaçanda diyorlar)
bu ürün italyadan geliyormuş ben kullandım ve çok çok çok memnumum..hemde çok uygun fiyata alıyorum kartuşlarını...
nerden aldigini ogrenebilirmiyim tanacani?