• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda bandı önerisi olan varmı kızlarrrr ???

Bim de satılan sir ağda bandı var adı da Blenior.
20 tane vücut bandı
8 tane yüz
8 tane koltukaltı ve bikini bölgesi için
4 tane de temizleme mendili var

çok iyi yani fiyatı da 4.95 tl mi neydi.tavsiye ederim

Son düzenleme:
diasa da epil marka var onun fiyatı da oldukça uygun. alerjik bi cildim yok belki o yüzden bende bir sorun yaratmadı. bıyık için bile kullanıyorum.

canım benım agda bandındansa evde annenın kullanmadıgı bır carsafı al ıstedgın olculerde kes daha saglıklı oluyo cunku agda bandı kımı zaman cekılmıo kımı zamansa ıkıye ayrılıo boy olarak dııl ıncelıo kullanılmıo o yuzden eskıden aynı dert bendede vardı sımdı carsafla hıc bı sorun olmuo

geçen kipadan aldım süper en minikleri bile kökten aldı harika bişi ya new blanior die bişi 36adet var içinde bacak bikini bölgesi yüz koltuk altı bıyık

bence ağda bandları çok iyi değil hem iyi almıyorlar hemde sir ağda gibi zamanal azaltmıyor tüyleri bence en iyisi depilissimanın sir ağda setleri ağdacılarda depilissima kullanıyor.

canım burdaki arkadş yazmış ben de deneyim dedim bim den Blenior aldım. bikini bölgesi için gayet iyi temizledi yani. bacaklarımı nasıl alır bilmiyorum. deneyince yazarım buraya

genital bölgenin tamamını almak istiyorum Blenior la ama bi sorun olmaz dimi kızlar ? ilk kez ağda yapcam orama normalde jiletle alıodum :)

genital bölgenin tamamını almak istiyorum Blenior la ama bi sorun olmaz dimi kızlar ? ilk kez ağda yapcam orama normalde jiletle alıodum :)

canım bende blenior u kol ve bacaklarımda kullanıyorum ve çok memnunum ama genital bölgemde hiç denemedim.aslında denemeye cesaret bile etmem.çünkü ağda bantları sirli ve o yüzden de fazlasıyla güçlüler.kollarımı alırken bile acısından yerimde duramıyorum.genital bölgenin üst bölümünde küçük bi yeri almayı dene önce dayanabiliyosan diğer kısımları da alırsın ama alt kısmı almanı tavsiye etmem hem acır kanatırsın hem de yumuşak biyer olduğundan sarkma yapabilir.yapmasa bile en azından mutlaka tahriş edicektir.normal el ağdasıyla denedin mi hiç?

ben yesil veet kullanmistim bazi bolgelerde kokten almadan kiriyordu ama kol ve ust bacak bolgemde memnundum.
simdi bioderin agdasini aldim bant seklinde degil kaynatip duruyorsun ama kesinlikle daha gec cikariyor.
is gezisine gitmistim 1 ay falan rahat ettim simdi yurtdisindayim haliyle burda yok caresizim :S

kardesim vivet'in rollon seklindeki agdasini kullaniyor o da cok memnun ama ille de agda bandi diyorsaniz sesuyu da bir deneyin. ben arkadaslarin dedigi bleinor'u merak ettim donunce alirim tatillere giderken fln lazim oluyor...

ah ah nedir cektigimiz bu killardan yahu =D herseyi denedim jilet epilatör sicak agda ama olmadi birde agda bandi deneyecegim ama benim cok fazla bir secenegim yok burda sadece veetin agdasini gördüm :S

Back