Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ağda bandı dedikleriniz nasıl oluyor kızlar?
bez parçası üzerinde ağdasıyla birlikte mi satılıyor, yoksa sadece bez mi? Ağdayı ayrı mı alıp sürüyorsun?
Ben 20 yıldır annemden aldığım gelenek evde kendi yaptığım ağdayı kullanıyorum. Ama artık sıkmaya başladı. Sıcak ve soğuk havadan etkileniyor, bu nedenle bazen tutmuyor ve çok zaman alıyor. Ağda bantını deneyeyim dedim ama, bilemiyoruum yaaa Bi fikir verin???
sesu ağda bandından memnunum
cnm bim deki ağda bandının methini bende duydm aldm ama pek beceremedim yarım alabildi. nasıl daha etkili sonuç alabilirim?elimizle ısıtıyomuyuz anlamadım kiii nası oluyo yaww siz nası yapıyorsunuz? bi deyiverin kızlarr
canım ben agda bantını masanın ustune koyuyorum bı bez yardımıyla ustunu sürtüyorum sanki halı siler gibi :))) hızlı hızlı yapıyorum bant baya bi ısınıyo böylece :)) ne kadar ısınırsa o kadar güzel alıyo :)
anladım canım denicem teşekkür ettimmm
bende hiç agda kullanmadım ama siz böyle anlatınca bide ben alıp deneyeyim bakalım.inşallah becerebilirim.pek acıya dayanamam ben cok acımaz heralde
en iyisi B i m de satılan agda bantı blenıor dıye hem cok guzel alıyo veetın agda bantına bın basar :))
fiyatıda uygun 5 lira