• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda bandı önerisi olan varmı kızlarrrr ???

ben gençkızlığa ilk girdiğim zamanlar kullaniim dedim weet falan kullanmıştım sanırım hiç de güzel almamıştı beğenmemiştim bir daha da almadım hem azıcık oluyo içinde...

Bu ağda bandı dedikleriniz nasıl oluyor kızlar?
bez parçası üzerinde ağdasıyla birlikte mi satılıyor, yoksa sadece bez mi? Ağdayı ayrı mı alıp sürüyorsun?
Ben 20 yıldır annemden aldığım gelenek evde kendi yaptığım ağdayı kullanıyorum. Ama artık sıkmaya başladı. Sıcak ve soğuk havadan etkileniyor, bu nedenle bazen tutmuyor ve çok zaman alıyor. Ağda bantını deneyeyim dedim ama, bilemiyoruum yaaa:( Bi fikir verin???

Bu ağda bandı dedikleriniz nasıl oluyor kızlar?
bez parçası üzerinde ağdasıyla birlikte mi satılıyor, yoksa sadece bez mi? Ağdayı ayrı mı alıp sürüyorsun?
Ben 20 yıldır annemden aldığım gelenek evde kendi yaptığım ağdayı kullanıyorum. Ama artık sıkmaya başladı. Sıcak ve soğuk havadan etkileniyor, bu nedenle bazen tutmuyor ve çok zaman alıyor. Ağda bantını deneyeyim dedim ama, bilemiyoruum yaaa:( Bi fikir verin???

ağda bantı bezın ustunde agdası var ıkısı bır yanı bant halıne getırmısler. bıkını bölgesı ıcın tavsıye ederım. blenior marka sir agda bantı var ben onu kullanıyorum. cokda güzel alıyor. genıtal bölge ıcınde depilissima markasının kalıp sir ağdası var.o cok pratik oluyo. ağdayı ısıtıyosun spatulasıyla suruyosun bı kac sanıye ıcınde agda donuyo sonra normal el agdası gıbı tutup cekıyosun.hem yapış yapış da olmuyo. sir agda daha da azaltıyo tuyleri. ben ıkı ayda bır yapıyorum ağdayı. bacakların ıcınde yıne depilissima markasının kartuş agdalarını kullan yada farklı markada kullanabılırsın tavsıye ederım pratık oluyo. onuda ısıtıyosun agda erıyınce özel baslıgı var bacagına suruyosun sonra agda bezını yapısıtırıp cekıyosun cok rahat. bide bosuna evde ugrasmayın. hem fıyatıda uygun oluyo.

ben de önceleri blenior kullanıyordum baya memnundum en son azul aldım bir türlü elimle ısıtamadım kaloriferin üstüne falan koydum gene pek yumuşamadı, beceremedim bi türlü kullanmayı, daha önce azul kullanan oldu mu?

sesu ağda bandından memnunum

Ben de memnunum sesudan, hem bulması kolay hem de kullanışlı.

düzenleme: Ağda bandını ağda bezi anlamış hop diye cevap vereyim diye atlamışım :) veetin ağda bantlarını ben de sevmedim, sesununkileri de kullanmadım ama alix avien iyi diye duyuyorum.

Son düzenleme:
en iyisi B i m de satılan agda bantı blenıor dıye hem cok guzel alıyo veetın agda bantına bın basar :))
fiyatıda uygun 5 lira

cnm bim deki ağda bandının methini bende duydm aldm ama pek beceremedim yarım alabildi. nasıl daha etkili sonuç alabilirim?elimizle ısıtıyomuyuz anlamadım kiii nası oluyo yaww siz nası yapıyorsunuz? bi deyiverin kızlarr :23:

ben yıllardır çamsakızı kullanırım bikini bölgesine. çok ta memnundum. en son markette sesu aldım el ağdasını yapamadım elime bulaştı rezil oldu attım. ve çamsakızı bulamadığımda da veet bikin böl. bantı kullanıyorum. aman aman tavsiye edemeyeceğim hem pahalı hem de daha çok acıtıyor bence. bir paketi tek seferde zor yetiriyorum. üstelik yıllardır ağda yağtığım için tüylerimin çok az kalmış olmasına rağmen. demekki tüylü birine 2 paket ancak yeter. bu arada ben elimde ısıtmak yerine ütünün en ılık seviyesine getirip orada ısıtıyorum size bir fikir olsun diye yazdım.

cnm bim deki ağda bandının methini bende duydm aldm ama pek beceremedim yarım alabildi. nasıl daha etkili sonuç alabilirim?elimizle ısıtıyomuyuz anlamadım kiii nası oluyo yaww siz nası yapıyorsunuz? bi deyiverin kızlarr :23:

canım ben agda bantını masanın ustune koyuyorum bı bez yardımıyla ustunu sürtüyorum sanki halı siler gibi :))) hızlı hızlı yapıyorum bant baya bi ısınıyo böylece :)) ne kadar ısınırsa o kadar güzel alıyo :)

canım ben agda bantını masanın ustune koyuyorum bı bez yardımıyla ustunu sürtüyorum sanki halı siler gibi :))) hızlı hızlı yapıyorum bant baya bi ısınıyo böylece :)) ne kadar ısınırsa o kadar güzel alıyo :)

anladım canım denicem teşekkür ettimmm :71:

bende hiç agda kullanmadım ama siz böyle anlatınca bide ben alıp deneyeyim bakalım.inşallah becerebilirim.pek acıya dayanamam ben cok acımaz heralde :62:

kızlar size pratik bir tavsiye ağda bantlarını saç kurutma makinası ile ısıtın hemen eriyor ve aynı bantı ısıtıp ısıtıp kullanabiliyorsunuz birkasç sefer.

ağda bantları yapışkan özelliğini çabuk kaybediyor.bence sir ağda ve ağda bezi al
ben kollar-bacaklar-koltkaltı-bkini bölgesi dahil sir le alıyorum.

bende deniycem ben her tarafımı alabiliyorum ama bikini bölgesinin tek üstünü ve an alt bölgesini alabiliyorum peki bişi dicem ağda yapınca 1 aydamı çıkar?:44:

bende kullandın bimin ağda bantlarını bacak için ideal ama koltuk altı ve bikini bölgesi için daha önce sir yapmayanlar kullanmasın derim
Ben bikini bölgeme kullandım yara olmuştu =(

Back