• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağaç evde taciz şoku!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Sakarya'nın Karasu İlçesi’nde ağacın üzerindeki tek odalı evinde 7 ile 12 yaşlarındaki 4 çocuğu taciz ettiği iddia edilen 66 yaşındaki Ensar Aşık, 15 yıl hapis cezasına çarptıldı.
Sitene Ekle
agac-evde-taciz-soku--6581178.Jpeg

Karasu’da kendisine ait fındık bahçesindeki ağacın üzerine kurduğu tek odalı evinde yaz aylarında kalan Ensar A. hakkında yaşları 7 ile 12 arasında değişen 4 kız çocuğuna ağaç evde cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Sakarya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Tutuksuz yargılanan Ensar A. mahkemedeki ifadesinde küçük çocukların iddialarını red etti.

Mahkeme 4 küçük çocuğun ifadelerini dikkate alarak Ensar A, hakkında ayrı ayrı 4 kez 3 yıl 9 ay olmak üzere toplam 15 yıl hapis cezası verdi.

Mahkemenin kararına Ensar A.'nın avukatı ve tacize uğrayan çocukların ailelerinin avukatları itiraz etti.

Ancak, Yargıtay mahkemenin kararını onayladı. Ensar A. cezaevine konuldu.

fft16_mf6581199.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/agac-evde-taciz-soku--gundem-2188928/

yaslılara noluyor yedikleri ictikleri birseylermi dokundu son yıllarda iyice sapıklasmaya basladılar gecenlerde oyle bi sıkımlık canı kalmıs mal mal bakıyodu bagırdım cagırdım dondu gitti elinde kalır sucluda sen olursun ama boyleside yasasa ne olucak pislikler

Yahu daha iki gün önce 60 küsür yaşlarında bi şerefsiz çıktı bu da ona mı özendi:KK62:
Kör testereyle kesecen böylelerinin malzemesini sonra da kaba etine monteleyeceksin anlicak o zaman yaptığının ne hissettirdigini :KK62::KK62:

ağaç evle kandırıyordu herhalde çocuklar için cezbedici

iyi olmuş şe....ze..

Yahu daha iki gün önce 60 küsür yaşlarında bi şerefsiz çıktı bu da ona mı özendi:KK62:
Kör testereyle kesecen böylelerinin malzemesini sonra da kaba etine monteleyeceksin anlicak o zaman yaptığının ne hissettirdigini :KK62::KK62:
buda kudurmuş bak!

yaslılara noluyor yedikleri ictikleri birseylermi dokundu son yıllarda iyice sapıklasmaya basladılar gecenlerde oyle bi sıkımlık canı kalmıs mal mal bakıyodu bagırdım cagırdım dondu gitti elinde kalır sucluda sen olursun ama boyleside yasasa ne olucak pislikler
Bence sebebi şu, şimdi bu dedeler yetişkin bir kadına yanaşamıyor çünkü sertleşme tarzında problemleri var. Yetişkin bir kadın bunu anlayabilir, bu yüzden alay konusu olmaktan korkuyorlar. Haliyle de masum çocuklara uzatıyorlar o toynaklarını :( Çükleri kopasıcalar.

Biz yaşlıları karşıdan karşıya geçirelim,Onların düşündüğüne bak:KK12:

Back