Agabeyimin sevgilisine sinir oluyorum!

Disko ne be:KK76: birde nihalin cikolata butigi var diye niye manken havasindaymis ne alaka:KK64:aman olmamis kurgu senaryoyu yeniden yaz genc:KK67:

Kiz biraz patavatsiz anlasilan, ayrica disko nedir ona baya bi koptum :) Da bu durum sizi neden bu kadar sinir ediyor onu anlamadim, sonucta abinizin iliskisi birakin, cok görüsmezsiniz olur biter.

Konu gerçekse abinle kızın arasındaki ilişkiye niye karışıyorsun? İnsanlar senin istediğin gibi olacak değil ya seninde o kızdan aşağı kalır yanın yok :KK53: konu sahteyse de hiç komik değilsin :63:

Lafı iyi yapıştırmışsın yalnız, hazır cevap insanları severim. :) tam oturmuş.
Ben de sevmem böyle insanların görüntüsünü, uğraşlarını aşağılayan kompleksli tipleri. En iyisi mesafeli ol, fazla görüşme.

Biraz daha çalış canısı olmamış senaryo çok bayağı bembeyazim hiç solaryuma girmem fıstık gibiyim:KK50:

Ben
28 yasinda benden 4,5 yas buyuk bir agabeyim var. Kendisi calismiyor ve kaba bir tabirle anne baba parasi yiyiyor. 1 yildir bir sevgilisi var (ismi nihal). 22 yasinda su an. O kiza o kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Benden sadece 1 yas kucuk ama onu o kadar cocuksu buluyorum ki. Ben pedagogum (hala egitim aliyorum yani tam sayilmam aslinda ama az kaldi) ve nihalin ufak bir çikolata butigi var. Ama kendinden ve isinden bahsederken oyle yuksekten goruyor ki kendini zannedersin victoria's secret mankeni. Anlatis tarzi falan. Ben 2 sene önce ufak bir kaza gecirmistim ve burnum buyuk hasar gormustu. Estetik ameliyat gecirmistim ve burnum baya guzel oldu. Gecen hafta nihal bizdeydi ve kuzenimin dugun fotograflarina bakiyorduk. O fotograflarda burnum eski halindeydi yani buyuk ve biraz kemerli. Nihal fotografimi gorur gormez 'ay hayatim iyi ki o kazayi gecirmissin ve ameliyat olmussun. Bu burun bende olacakti valla intihar ederdim' dedi gülerek. Bende 'beyaz tenli oldugun icin intihar etmeyi dusundun mu peki hic? Yok yani bi ara her gun solaryumdaydin ya ondan dedim pek ise yaramamis hala peynir gibisin' dedim. Once bi dondu kaldi, daha sonra 'aslinda sükrediyorum beyaz tenli oldugum icin, esmer olsaymisim güzel olmazmisim, o ne öyle kirli gibi' dedi. Yani bana geldi yine bu tas :KK70: Allahim ya resmen çocuk.

Abim 12 yasindan beri saz calar ve gercekten hakkinida verir. Bir defasinda nihal'e 'yarin aksam cem evine gidecegim sazi ben calicam sende gel istersen görürsün' demisti. Nihal hemen 'ay aman ben almayayim beynim siser gürültüden hem ben arkadaslarla diskoya gidecegim' dedi. Oyle soyleyince abim hafif bir tebessüm etti ve bir sey demedi. Salak demek istemiyorum ama gercekten hic mantikli konusmuyor. Fazla yukses egolu ve onunla 2 dakika konussam bile sinirlerimi ziplatiyor. Surekli 'abin is bulmadigi surece bize evlilik falan yok iki tane cikolata satarak ev gecindiremeyiz kazandigim para benim giyimime bakimima anca yetiyor' deyip duruyor. Acaba abimin calismaya niyeti olmadigini iyice bi aklina soksamda ayirsam mi diye dusunuyorum :p saka tabii asla boyle bir seye sebep olmak istemem ama kiz ciddi sekilde sinirimi tavan yapiyor. Onunla nasil iyi anlasabilirim? Veya ben mi abartiyorum biraz daha olgunlasmaya mi ihtiyaci var?

X