• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır preeklampsi, bebeğimi kaybettim.

başınız sağolsun..
bende acımı paylaşacak yer arıyorum..
3 aralık 2014 carsamba gecesi sancı ile doktora gittim.34 artı 2 günlük bebeğimin oğlumun kalbi durmus..bir-iki günde olmus üstelik..dogum yaptım bakamadım yavruma..Şimdi evdeyim..tutunacak bir yer arıyorum..Beni anlayacak birini arıyorum..Herkes hayırlısı böyleymiş diyor..Ben de diyorum ama benim acımı anlayacak biri yok etrafımda..Boğuluyorum sanki..Ben oğlumu bir kere bile koklayamadım..göğsüm süt dolu sıcacık benim oğlum soğuk toprakta yatıyor..Kızım var bir de onunla uyuyorum ama oğlumu içimde kıpırdanmasını özlüyorum..Sabır ver Allahım..

başınız sağolsun..
3 aralık 2014 carsamba gecesi sancı ile doktora gittim.34 artı 2 günlük bebeğimin oğlumun kalbi durmus..bir-iki günde olmus üstelik..dogum yaptım bakamadım yavruma..Şimdi evdeyim..tutunacak bir yer arıyorum..Beni anlayacak birini arıyorum..Herkes hayırlısı böyleymiş diyor..Ben de diyorum ama benim acımı anlayacak biri yok etrafımda..Boğuluyorum sanki..Ben oğlumu bir kere bile koklayamadım..göğsüm süt dolu sıcacık benim oğlum soğuk toprakta yatıyor..Kızım var bir de onunla uyuyorum ama oğlumu içimde kıpırdanmasını özlüyorum..Sabır ver Allahım..
Allah sabır versin kardeşim kalbine de ferahlık..yoksa çok zor

başınız sağolsun..

Allah sabır versin canım, yüreğine ferahlık versin.
Tepkilerini içinde tutmak için kendini sıkma. Ağlamak istediğinde ağla, acını akıt.
Acın daha çok taze, bir kızın varmış, Allah ona sağlıklı hayırlı ömür versin, ona sarıl, ondan güç al.
Evlatlarımız en güzel yerde, bizim onlara kavuşmamızı bekliyorlar. Elele, kol kola oynuyorlar.
Rabbim bu sınavımızın mükafatını verecek inşallah.

Cok uzuldum allah yardimcin olsun bnimde tansiyonum vardi ilk gebeligjmde simdi ikinci ins olmaz tansionum zor durum allah sabir versin okuyunca agladim:KK61:

başınız sağolsun..

Başınız sağolsun.herşey çok yeniyken çok zor.benim 6 ay oldu ama bazan kötü oluyorum ağlıyorum.ama bizi ayakta tutan inancımızda.meleklerimiz bizi bekliyorlar iyiler diye düşünüyoruz.yoksa çekilir bi acı değil.acınızı yaşayın zaten.içinize atmayın.ağlamak istediğinizde ağlayın.ben uzun bi süre gidememiştim mezarına şimdi gittikçe daha iyi hissediyorum kendimi oğlum annesini babasını yanında hissediyor diye.

Merhabalar bende 4 ay oldu preeaklemsi sebebiyle doğum yapalı maalesef bebeğimi kaybettim bende 25 haftalıktı tekrar hamile kalmaya korkuyorum, doktorlar ilk gebelikte daha sık rastlanır 2 gebeliklerde daha az olur yakın takiplede Sağsalim kucağına alırsın diyorlar ama Birtürlü kaygılarım korkularım geçmiyor

• merhabalar.Paylasılan yazılara cok uzuldum gözyaşlarıma engel olamadım okurken Rabbim sabırlar versin butun annelere :( bu hastalıgın ne kadar agır oldugunu cok ıyı bılenlerdenım.Dogum yapmadan 2 saat once ogrendım preeklampsi oldugumu ..El ayak sısmeleri vucut balon gıbı tansıyon yukselmelerı ellerın acılmaması ozellıkle sabahları parmakları kullanamama...en basıt belırtılerı bunlardı 7. aydan sonra baslamıs benımkı her hafta kontrollere gıttım ama hersey normal denıldi şikayetlere ragmen.İnsan doktoruna guvenıyor elnde olmadan Şırnak gibi bi yerde ne kadar ıyı olabılırse...Şikayetlerim artınca memleketımızde dogum yapmaya karar verdık esımle kendı doktoruma kontrole gıttıgımde bebegın hareketsız oldugunu karnımın tamamı ödem,bebegın eşinde kireclenme oldugunu yalnız bebegın suyunun normal oldugunu bebegi kaybedebılecegımızı soyledı o an dunya durdu benım için.Apar topar amelıyata alındım.Doktorum, eşime anneyi bebegı kaybedebılırız herseye hazırlıklı olmasını istemiş.Amelıyata gırmeden eşimle vedalaşma anını anlatmak imkansız.Amelıyathaneden yanında bebegın olmadan cıkma fikri beni bitirmişti.38 hafta 4 gunluk dogum yaptım ve cok sukur kızımında saglıgı iyiydi 4 gun hastanede kaldım tansıyonum cok yuksek gıttı magnezyum destegı agrı kesıcıler derken normal hayata donebıldık.Şükürler olsun su an 8 aylık kızım...ben hala atlatamadım korkularımı bi daha asla diyorum bebegımı kaybedemem.Bu hastalık berbat bişey insan yavrusunu kaybedıyor :( insallah bı dahakı hamılelıkte yasamassınız arkadaslar Allah butun hamılelerın yardımcısı olsun

Merhabalar bende 4 ay oldu preeaklemsi sebebiyle doğum yapalı maalesef bebeğimi kaybettim bende 25 haftalıktı tekrar hamile kalmaya korkuyorum, doktorlar ilk gebelikte daha sık rastlanır 2 gebeliklerde daha az olur yakın takiplede Sağsalim kucağına alırsın diyorlar ama Birtürlü kaygılarım korkularım geçmiyor

Allah sabır versin canım. Yaşadığımız çok zor.
Ben şimdi yeniden hamileyim ve o kadar endişelerim var ki, daha şimdiden tansiyonum az da olsa yüksek çıktı, idrarımda eser miktar protein kaçağı çıktı. Ümit etmeye çalışıyorum, iyi olsun istiyorum ama elimizde değil maalesef. :(

• merhabalar.Paylasılan yazılara cok uzuldum gözyaşlarıma engel olamadım okurken Rabbim sabırlar versin butun annelere :KK43: bu hastalıgın ne kadar agır oldugunu cok ıyı bılenlerdenım.Dogum yapmadan 2 saat once ogrendım preeklampsi oldugumu ..El ayak sısmeleri vucut balon gıbı tansıyon yukselmelerı ellerın acılmaması ozellıkle sabahları parmakları kullanamama...en basıt belırtılerı bunlardı 7. aydan sonra baslamıs benımkı her hafta kontrollere gıttım ama hersey normal denıldi şikayetlere ragmen.İnsan doktoruna guvenıyor elnde olmadan Şırnak gibi bi yerde ne kadar ıyı olabılırse...Şikayetlerim artınca memleketımızde dogum yapmaya karar verdık esımle kendı doktoruma kontrole gıttıgımde bebegın hareketsız oldugunu karnımın tamamı ödem,bebegın eşinde kireclenme oldugunu yalnız bebegın suyunun normal oldugunu bebegi kaybedebılecegımızı soyledı o an dunya durdu benım için.Apar topar amelıyata alındım.Doktorum, eşime anneyi bebegı kaybedebılırız herseye hazırlıklı olmasını istemiş.Amelıyata gırmeden eşimle vedalaşma anını anlatmak imkansız.Amelıyathaneden yanında bebegın olmadan cıkma fikri beni bitirmişti.38 hafta 4 gunluk dogum yaptım ve cok sukur kızımında saglıgı iyiydi 4 gun hastanede kaldım tansıyonum cok yuksek gıttı magnezyum destegı agrı kesıcıler derken normal hayata donebıldık.Şükürler olsun su an 8 aylık kızım...ben hala atlatamadım korkularımı bi daha asla diyorum bebegımı kaybedemem.Bu hastalık berbat bişey insan yavrusunu kaybedıyor :KK43: insallah bı dahakı hamılelıkte yasamassınız arkadaslar Allah butun hamılelerın yardımcısı olsun

Allah sana da sabır versin canım, ne mutlu ki onca acıya rağmen yavruna kavuşmuşsun.
Benim de fark edilmedi hastalığım maalesef, her hafta kontrole gitmeme rağmen fark edilmedi.
Onca fiziksel acıyı ve sıkıntıyı yaşamanın yanında evladımdan da oldum. Allah kimseye böyle acılar vermesin. Gerçekten insanın psikolojisini bitiren şeyler :(
Allah evladına sağlıklı, hayırlı ömür versin inşallah.

Kaç haftalık hamilesiniz inşallah bu sefer Sağsalim kucağınıza alırsınız bizede umut olursunuz

Evet çok şükür aldım. Bebeğim 32 haftalık doğdu, erkenden geldi. 25 gün küvözde kaldı, beni baya yordu, zor bir süreçti ama çok şükür. Artık iyiyiz ufak tefek sorunlar dışında. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.

Evet çok şükür aldım. Bebeğim 32 haftalık doğdu, erkenden geldi. 25 gün küvözde kaldı, beni baya yordu, zor bir süreçti ama çok şükür. Artık iyiyiz ufak tefek sorunlar dışında. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Aminnn. Çok sevindim adınıza... Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Vatanına milletine ve Size hayırlı bir evlat olur inşallah...

Amin Allah razı olsun. Darısı tüm isteyenlere..
Merhabalar bende agir preeklampsi yuzundn bebegimi kaybettim 3 ay oluyor...burda yazilanlari okumaya başladm hem birseyler öğreniyorum hem de biraz olsun byle guzel seyler okuyunca cesaret aliyorum...ikinci bebeginizi saglikla kucaginza almaniza inanin cok sevindim bebeginizi gule gule saglikla buyutun Allahim uzun omurler versin...insallah birgun bzde bu duygulari yasariz birdaha ayni seyleri yasamaktan cok korkuyrm preeklampsinn tekrarlnsndn krkyrm bazi doktorlr olumlu bazilari olumsz knsyrlr ins brgn bende cesaretlenip bebek sahibi olup sagsalim kucagima alirim ve bnm gbi herkes insallah

Merhaba herkese ben de 2016 Ocak ayında 26. Haftada ağır preeklampsi nedeniyle doğum yaptım. 575 gram doğdu bebeğim. 14 gün yaşadı. Sonra kaybettim bebeğimi. Yazdıklarınızın aynısını ben de yaşadım. Çok kötü günlerdi. Şimdi bebek istiyorum ve ikinci defa bu durumu yaşamaktan çok korkuyorum. Sanırım sizlerden bebeğni sağlıklı kucağına alanlar var sanırım. Neler yaptınız deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim

Back