- 5 Mart 2010
- 274
- 0
- 116
- 36
Allah sana da sabırlar versin canım, ben aslında çalışıyorum ama şu an izindeyim, herkesten, tanıdığım herkesten kaçar haldeyim. Burada bile nasıl yazıştığıma şaşırıyorum ve aslında bana hiç iyi gelmiyor, ağlama krizlerine giriyorum. Geçecek inşallah bu kara günler..
Benim daha fazla üzülmeme imkan yok zaten ama anne adaylarını üzmekten çok korkuyorum.
Benim önce bebeğimin 2 hafta kadar geri kaldığı çıktı ortaya, ki o zamana kadar hiçbir sorunu yoktu, 3 hafta kadar sıkı takipte kaldım ve gerileme arttı, buna yüksek tansiyon da eklenince preeklampsi geçirdiğin anlaşılıyor. Protein kaçağı oluyor ve vücudun etkileniyor.
Ben kötü bir durumdaydım gerçekten, her yerim şişti, bel oyuntum bile şişti, tasvir edemem, inanmak çok güç.
Preeklampsinin tek tedavisi doğum, öncelikli olarak anneyi ve tabiki bebeği de düşünerek ne kadar uzatılabilirse süre uzatılarak sonunda doğum yaptırtıyorlar ancak benim bebeğimin gelişimi 21 haftalık kadardı ve durumumdan ötürü bekletmek istemedi doktorlar, hastaneye yattığımın 2. günü bebeğimi doğurdum, o gün ultrasonda canlıydı, ben de hareketlerini az da olsa hissediyordum, ancak ne zaman öldüğünü (( bilmiyorum tam olarak. Sormaya da gücüm yoktu
Amin canım benim... girme bir süre okudukça daha kötü olursun eşine yansır bunu kendine ve eşine yapma, geçecek inşallah.. Biz şimdi çocuğa karar verdik bu ay artık inşallah rabbim verir.yüzümüzü güldürür