Afyon'un EMirdağ ilçesi nasıl bir yer bana yardımcı olur musunuz?

nehirarda

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
62
2
arkadaşlar eşimin işi dolayısıyla Afyon emirdağa taşınma ihtimalim var. küçük bir yer olduğunu öğrendim. yaşam şartları nasıl. evlerin tipi nasıl apartman mı müstakil mi. bir de evler kaloriferli mi. istediğimiz an merkeze gidebilir miyiz kışlar nasıl geçiyor. aklımda çok soru var bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

canım benim annem ve babam afyon bolvadinli..
emirdağı pek bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile anlatayım.
halkının yarısından çoğu belçika ile içli dışlıdır.dolayısı ile zengini çok :)
yılda 1 ay uğrarlar.bir ilçeye göre evler güzel.yan yana hiç ev yok benim ilk igimi bu çekmişti.müstakil evler ama baya gösterişli bahçeli evlr.kaloriferli dir mutlaka.
çarşısını falan pek bilmiyorum ama gittiğinde mutlaka bir mercimekli bükme ye :)

merhaba ben afyon emirdagliyim
yurt di$indayim ama 18 ya$ina kadar orda ya$adim ..
e$inizin i$ine bagli ama merkeze çok uzak olmaz çok buyuk bi ilçe deil , ki$in 20000 lerde olan nufus yazin 100 000 e çikuyor sadece :) o kalabalik biraz çekilmez oluyor galiba ama ali$irsiniz onada
4 saglik ocagi ve bi buyuk hastanesi var ,dolmu$larda hep seferde tabi ilçe içinde ...
evler de kaloriferli olan var tabide $ehrin yuzde kaç orani bilmiyorum bunu ..

ki$in kari gorursunuz tabiki ama bi dogu yada guney dogu yeri kadar olmaz , iç anadolu sonuçta orasi , hatta afyonun kendisi egede geççiyor :)
afyon ve eski$ehir ayni uzaklikda, ama herkes eskisehire gider afyonla kiyaslayinca, son yillarda en çok geli$en illerden biri eskisehir tr de malum ..
ba$ka bi$ey sormak istersen buyur canim yardimci olmaya çali$irim
e$iyin i$i ne bu araada merak ettim :)

esrapo nun kasteddigi o luks evler bahçeli falan hep bo$ i$te ki$in :) gurbetçi evleri onlar , koyler bile boyle evlerle dolu :)
belçika fransa almanaya ,; yaz geldiginde her turlu yabanci plaka gorebilirsin
çar$isi kuçukdur, hayvancilik geçim kaynagi olunca sut ve sut urunleri boldur pazarda yogurt pazari vardir ayriyeten, bu yondne $anslisin bak:)
tereyagindan suzma yogurduna herseyi bulabilirsin bu pazarda , tabi mevsimine gore yeti$tirelen koy sebze meyvasida :)
ama gezecek tozacak yer dersen bi iki parkdan ab$ka bi$ey pek yok , bunun için eski$ehir yada afyona gitmelisin
40 kdr suruyor galiba iki $ehirde ..

Son düzenleme:
kızlar çokteşekkür ederim verdiğiniz bilgiler inanılmaz işime yaradı. eşim inşaat mühendisi bu arada canım. bir de kira fiyatlarını biliyorsanız o konuda da bilgi verir misiniz

kızlar çokteşekkür ederim verdiğiniz bilgiler inanılmaz işime yaradı. eşim inşaat mühendisi bu arada canım. bir de kira fiyatlarını biliyorsanız o konuda da bilgi verir misiniz

kira hakkinda hiç fikrim yok inan .. biz ilçeye çok yakin bi koyde kendi evimizdeyiz
ilçedeki evler semtine gore degi$iyordur tabii
mesela hastanesi 10 sene falan oluyor yapilali , merkeze biraz mesafeli, heryerde oldugu gibi o merkezle hastane tarafi fiyatlidir herhalde
arabaniz oldukdan sonra mahallesine gore karar verirsiniz çok sorun olmaz .

bizim gurbetçiler son hiz ev yapilarina devam ediyor , e$ine çok i$ du$er orda :)))

nehirarda emirdağa gittiniz mi? biz de iş için oraya gidebiliriz. eğer emirdağda isen izlenimlerini yazarsan sevinirim.

X