Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşaallah canım , hayırlısıyla Allah sağlıklı sıhhatli nasip eylesin , son anların artık :))) ablam 32. Haftadan sonra baya zor oluyor diyordu , benim bi arkadaşımda 38 haftalıkken İstanbul'a bodruma gitti kız OLMASINA rağmen 41. Haftada geldi :))) herkesin değişik değişik oluyor , Allah yardımcın olsun , doğuma girerken bizlerede dua edersin inşaallah :)hastane çantasınıda yarın sorarım ablama, ÇOĞU şeyi bu forumda öğreniyorum bende :)))emy0364 bayagi ani olmuş ablaninki. Benim kontrol 9unda o zamana kadar normal gelmeye calismaz inşallah bizim kiz :) bugün biraz agrim var insan korkuyo.
selam canım :)) ablama sordum bir liste gönderdi, baya kabarıkSlm birkaç gündür kimsecikler yok yine :) bugün kuaför isimi hallettim. Çarşamba günkü kontrole hazirim artik bebis gelebilir misss gibi oldum :)emy0364 nerelerdesin ablana sorabildinmi hadtane cantasini. Ben en cok kabizliktan tirsiyorum sezeryan sonrasi
Hayırlı uğurlu olsun canım , Allah analı babalı büyütsün , sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun :)Herkese merhaba. Pazartesi 17.20de kizimi kucagima aldim. Spinal sezeryan oldum. Agrilarim hala var ama olacak o kadar . 3kilo 48cm doğdu kizim. Minicik coook tatli . emiyoruz cok şükür. Bana arada gicik tutuyor bogazima bisey takiliyo gibi oluyo dikislerime bisey olacak diye ödüm kopuyoannem yanimda sağolsun .