- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Evet yıllardır agzimda ara ara aftlar çıkar.
Bazn öyle bir olurlar ki 10 tane birden
Neyse gitmediğim bölüm kalmadi
KBB
Cildiye
Ümminoliji
Hematoloji
Dişçi
Mideme hortum atildi midede sorun yok
Eee sorun nerde??? Bunlar neden çıkıyor
Stresten olabilir, ve çok üşüyünce...
Dut şurubu
Kenacort krem
Oje gibi ismini unuttuğum damla
Birsürü gargaralar
Tuzlu su
Karbonatlı su hiç birşey iyileştirmeyip acıyida dindirmiyor
Şuan dilimde baştan sıralı 4 tane boğazda 1 ve dil altı 1 dudak içi olmak üzere 7 tane aft var
Konuşmak, yemek yemek ölüm gibi
Önerileriniz yada hangi bölüme gidiyim artık
Çölyakta yokmuş buarada midemden parça alıp incelediler de. BEHÇET hastalığıda yook
Yada önereceğiz keskin ağrı kesicili gargaralar var mı???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Aynı dert annemde de var.
Behçet dedi doktor ve onunla ilgili bi ilacı var. Geçmiyor tabi ama acıyı aza indiriyor. Gün içinde adını öğrenir yazarım.
Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederimBende de mütemadiyen çıkıyor doktor bana majezik gargara verdi ağrı kesici özelliği var,hiçbişey yiyemiyordum ağladım resmen dilimi kesiyorlardı sanki ve ilaveten agiz ici merhem verdi aftin çıktığı yere sür bişey yiyip içme gece yatmadan önce yaparsansa sabah kalktığında ağrılarının dindigini göreceksin benim de hem dilimin altında hem alt dudak içinde ve de dilimin sağ ve sol taraflarında çıkmıştı çoğunlukla stresten ama doktor bakti dişlerim de sağlıklıydi ağız ve diş sağlığına dikkat et dedi ben özellikle hassasım dişlerimi fırçalama konusunda çoğunlukla stresten oldu çünkü kafaya taktığım özel problemlerim de vardı kısacası bu dediğim ikisini al inşallah faydasını göreceksin bunun yanında antibiyotik ve uçuk kremi de verdi ama onları doktor tavsiye etmeden kullanma ama diğer ikisini rahatlıkla kullanabilirsin hatta ben eczacıya da sormuştum ağız içi kremi sonuçta agzimin içine sürüyorum tükürükle beraber yutarsam sorun olur mu hiçbişey olmaz dedi ve dediği gibi de oldu çünkü sürüp yatıyorum illa ki boğaza kaçıyor bu arada merhemin adı kenacorta orabase pomad ve majezik gargara bu ikisini reçetesiz veriyorlar pahalı da değiller. Hamilelik şüphen varsa kullanmadan önce doktoruna mutlaka danış bunu da hatırlatmış olayım.
Gargara günde 3 defa
Merhem 2 defa aç tok farketmiyor ama bunları kullandıktan sonra yiyip içmezsen etkisini göstersin öncesinde istersen azıcık biseyler yiyebilirsin ben öyle yaptım 2 veya 3 günde geçti çok kötü bişey gerçekten ağrısını yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Öğrendiniz mi ??
Cunku regl oncesinde bagisiklik sistemi zayifliyo. Mesela vajina enfeskyonuda adetten sonra ve oncesi risk daha coktur.
Buarada aft ciktiginda bildigin tuzu basiyorum ben oraya:) cok acili bi islem ama sonuca cabuk ulastiriyo
KBB
Cildiye
Ümminoliji
Hematoloji
Dişçi
Dut şurubu
Kenacort krem
Birsürü gargaralar
Tuzlu su
Şuan dilimde baştan sıralı 4 tane boğazda 1 ve dil altı 1 dudak içi olmak üzere 7 tane aft var
Çölyakta yokmuş buarada midemden parça alıp incelediler de. BEHÇET hastalığıda yook
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Gerçekten bilmiyorum yoksa seve seve yardımcı olurdum. Tekrar geçmiş olsunAdını.biliyor musunuz??
KBB
Cildiye
Ümminoliji
Hematoloji
Dişçi
Dut şurubu
Kenacort krem
Birsürü gargaralar
Tuzlu su
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Evet behcet hastasiymisim ilaç tedavisine başlandı ve şükür iyileştim çok teşekkür ederim.Behçet hastalığı araştırıldı mı? Behçet hastalığında çok fazla aft çıkar. Benim yıllar sonra öğrendiğim ve hep ıyguladıüım mucize gibi bir yöntem var. Aftlı bölgeye sumak sürün. Sumak orayı krem gibi kaplıyor ve hemen iyileştiryor. Mutlaka deneyin. Geçmil olsun
Geçmiş olsun. Stres,üzüntü her hastalıkta olduğu gibi bu hastalıkta da etkili. Bunu hep aklınızda tutun. Eğer aft oluşursa da mutlaka sumak sürmeyi deneyinEvet behcet hastasiymisim ilaç tedavisine başlandı ve şükür iyileştim çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.. ilginiz içinGeçmiş olsun. Stres,üzüntü her hastalıkta olduğu gibi bu hastalıkta da etkili. Bunu hep aklınızda tutun. Eğer aft oluşursa da mutlaka sumak sürmeyi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?