- 18 Ekim 2018
- 7.899
- 32.716
- 548
- Konu Sahibi Leonmathilda
Geçmiş olsun :)Teşekkür ederim onuda deneyim
Hiç denemedim daha önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun :)Teşekkür ederim onuda deneyim
Hiç denemedim daha önce
ŞUAN SÜREKLİ BİR YUTKUNMA HİSSİ YOKSA AĞIZDAN TÜKÜRÜK AKIYOR YENEK YERKEN ELİMLE AĞZIMIN AFT OLMAYAN BİR KENARINA İTEKLİYORUM YA BİKERE BASTIM ÖLÜYORDUMBende tuz basıyorum ya da karbonat. Hem acılı hem zevkli bana göre azcık sadistimde :)
O yanma hissi muazzam bi duygu:)Neyse yanliz degilmisim:) o tuzu bastigim anda vucudumun ates basmasi:)) haha
Wtf :)) duyan goren deli dicek bize:))O yanma hissi muazzam bi duygu:)
Kucuk kucuk mu peki yokca kocaman mi?ŞUAN SÜREKLİ BİR YUTKUNMA HİSSİ YOKSA AĞIZDAN TÜKÜRÜK AKIYOR YENEK YERKEN ELİMLE AĞZIMIN AFT OLMAYAN BİR KENARINA İTEKLİYORUM YA BİKERE BASTIM ÖLÜYORDUM
ÇOK KÖTÜ COOOK yarı ać takılıyorum hemende geçmiyor illet
1 hafta 2 hafta
Benimde hep aynı yerde cıkar dudak içimde hafif uç verir ama benim aftım deri altından cıkıyo ve çok kaşınıyo kaşıya kaşıya dişimle etimi koparıyorum sonra da bi sey yerke deliriyorum ozelikle patlıcan felan cok rahatsız ediyorŞUAN SÜREKLİ BİR YUTKUNMA HİSSİ YOKSA AĞIZDAN TÜKÜRÜK AKIYOR YENEK YERKEN ELİMLE AĞZIMIN AFT OLMAYAN BİR KENARINA İTEKLİYORUM YA BİKERE BASTIM ÖLÜYORDUM
ÇOK KÖTÜ COOOK yarı ać takılıyorum hemende geçmiyor illet
1 hafta 2 hafta
Cayini mi iciyosun? Gargara mi?Adaçayı deneyebilirsiniz Bende en etkili olan adaçayı oluyor ağız içi yaralarda.
Kocaman önce büyük ćikiyor sonra büyüyorKucuk kucuk mu peki yokca kocaman mi?
Bi yerdede degilmis bi kac yerde birden. Bence tuzla canim uyusturuncada yemegini ye.Kocaman önce büyük ćikiyor sonra büyüyor
Kendi fotonuzu kaldirin.Kocaman önce büyük ćikiyor sonra büyüyor
Sildim bianda gitti allahim aftı unuttum canımdan can gittiKendi fotonuzu kaldirin.
Demleyip soğuduktan sonra gargara şeklinde kullanıyorum.Cayini mi iciyosun? Gargara mi?
Kenacort diyecektim ama kullanmışsınız. Karadut şurubu denediniz mi? eczaneden karadut şurubu alıp aftların üzerine sürün, karadut suyu vs de için bi yandan. Çok hafifletiyor. Geçmiş olsunEvet yıllardır agzimda ara ara aftlar çıkar.
Bazn öyle bir olurlar ki 10 tane birden
Neyse gitmediğim bölüm kalmadi
KBB
Cildiye
Ümminoliji
Hematoloji
Dişçi
Mideme hortum atildi midede sorun yok
Eee sorun nerde??? Bunlar neden çıkıyor
Stresten olabilir, ve çok üşüyünce...
Dut şurubu
Kenacort krem
Oje gibi ismini unuttuğum damla
Birsürü gargaralar
Tuzlu su
Karbonatlı su hiç birşey iyileştirmeyip acıyida dindirmiyor
Şuan dilimde baştan sıralı 4 tane boğazda 1 ve dil altı 1 dudak içi olmak üzere 7 tane aft var
Konuşmak, yemek yemek ölüm gibi
Önerileriniz yada hangi bölüme gidiyim artık
Çölyakta yokmuş buarada midemden parça alıp incelediler de. BEHÇET hastalığıda yook
Yada önereceğiz keskin ağrı kesicili gargaralar var mı???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
O konuda kesinlikle haklısınız buaralar düzgün beslendiğimsöylenemezbenım cocukken cok olurdu
cok streslı oldugum zamanlar bagısıklık sıstemım cokerdı ve aftlar cıkardı okadar agır gecerdı kı cok kılo verırdım bırsey yıyemezdım agrısından
vucut dırencınızı guclendırmenız lazım prebıyotık ve probıyotıkden zengın beslendım kefır cok tukettım adacayı ıctım kekik zahter cayı falan
kuruyemısı asla eksık etmedım yanı bol vıtamın depoları olusturdum gectı
vucut dırencı dusunce cıkıyor o