- Konu Sahibi Leonmathilda
nöbet şekeri ağız yaralarinda acayip faydalı. ağziniza alıp bekletin yaraların üstünde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de çıkınca bazen basıyorum tuzu hem acı hem zevk resmen kulaklarım çınlıyor acıdan :)Bende tuz basıyorum ya da karbonat. Hem acılı hem zevkli bana göre azcık sadistimde :)
O konuda haklı olabilirsiniz.. deniyecemDiş macununuzu değistirmeyi denediniz mi hiç? Eğer kullandığınız diş macunu SLS natriumlaurylsulfat içeriyorsa oda yapabiliyormuş
Lütfen çok rica ediyorum sormanızı çok teşekkür ediyorumGeçmiş olsun.
Genetik olabilir mi bilmem ama benim baba tarafımda var bu sorun. Bebekler bile acı çekiyo aft yüzünden.
Abim şu şekilde hafifletiyo, sirkeyi salatalardan eksik etmiyo ve bol ılık su içiyor.
Bir de kuzenime tanıdık bi eczane bi karışım gibi bişey yapmıştı. Krem gibi bişey. Onu kullandıktan snra yıllardır olmuyo diyordu. Yani konuşamayacak kdr çok oldugunu söyleyen kişi dedi bunu.
iyi bi eczane bulun tecrübeli ve doğal ilaçlarla ilgili bilgisi olan bi yer olsun...
Bende yarın bi mesaj atar sorarım o karışımı neymiş diye.
Adını.biliyor musunuz??Çok geçmiş olsun. Bende de bi aralar çok çıkıyordu doktorum bana bir jel vermişti küçük paketler içindeydi gayet iyi gelmişti o zamanlar.
Ben dişlerimi sıkarım farkında olmadan onun dışında hiç issirmadım dudaklarımı falan yinede teşekkür ederim.Geçmiş olsun eşimde çok olurdu, ağız temizliğine dikkat etmeye başlayınca artık nadiren çıkıyor, gece uykusunda farketmeden ısırıyor dilini dudağını ondan da oluyor sizde de böyle bir şey olabilir mi
Aşırı stres var. UyuyorumVücuttaki bir çok arızanın sebebi bağışıklık sisteminin zayıf olması. Uykusuzluk, sigara tüketimi, aşırı stres bunlar var mı hayatınızda?
Teşekkür ederimOral medic 3 tanesini anında etkisiz hale getirir durumumuz musaitse fazla alın. Ama eczaneye uygulatin. Zaten uyguluyorlar.Aynı zamanda aftadur sprey alın kesinlikle simsj ve ne zaman başlar gibi olurda sıkın agziniza.
Hiç denemedim deniyecem amaSumağı kaynatıp, ılıyınca ağzınız da gargara yapmayı, çalkalamayı denediniz mi hiç?
Bu arada annem halk ekmekçi, aynı sorunla karşı karşıya kalan bir kız gelmiş bir gün ekmek alırken tesadüf eseri konuşmuşlar. Çölyak yok kızda ama ekmeğin adını unuttum annem ondan vermiş iyi gelmiş. Adını yarın öğreneyim, söylerim size. Unutursam bekliyor olucam
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimYazıldı mi bilmiyorum.Aftin olduğu yere karadut koy ya da karadut özü satılıyor onu sür.
Karadut şurubu satılıyor ucuz bir şey.
Onunla düzenli olarak ağzını çalkala.
Çok geçmiş olsun.
Bende de mütemadiyen çıkıyor doktor bana majezik gargara verdi ağrı kesici özelliği var,hiçbişey yiyemiyordum ağladım resmen dilimi kesiyorlardı sanki ve ilaveten agiz ici merhem verdi aftin çıktığı yere sür bişey yiyip içme gece yatmadan önce yaparsansa sabah kalktığında ağrılarının dindigini göreceksin benim de hem dilimin altında hem alt dudak içinde ve de dilimin sağ ve sol taraflarında çıkmıştı çoğunlukla stresten ama doktor bakti dişlerim de sağlıklıydi ağız ve diş sağlığına dikkat et dedi ben özellikle hassasım dişlerimi fırçalama konusunda çoğunlukla stresten oldu çünkü kafaya taktığım özel problemlerim de vardı kısacası bu dediğim ikisini al inşallah faydasını göreceksin bunun yanında antibiyotik ve uçuk kremi de verdi ama onları doktor tavsiye etmeden kullanma ama diğer ikisini rahatlıkla kullanabilirsin hatta ben eczacıya da sormuştum ağız içi kremi sonuçta agzimin içine sürüyorum tükürükle beraber yutarsam sorun olur mu hiçbişey olmaz dedi ve dediği gibi de oldu çünkü sürüp yatıyorum illa ki boğaza kaçıyor bu arada merhemin adı kenacorta orabase pomad ve majezik gargara bu ikisini reçetesiz veriyorlar pahalı da değiller. Hamilelik şüphen varsa kullanmadan önce doktoruna mutlaka danış bunu da hatırlatmış olayım.ŞUAN SÜREKLİ BİR YUTKUNMA HİSSİ YOKSA AĞIZDAN TÜKÜRÜK AKIYOR YENEK YERKEN ELİMLE AĞZIMIN AFT OLMAYAN BİR KENARINA İTEKLİYORUM YA BİKERE BASTIM ÖLÜYORDUM
ÇOK KÖTÜ COOOK yarı ać takılıyorum hemende geçmiyor illet
1 hafta 2 hafta
Çok geçmiş olsun bi ara bendede çok sık çıkardı ılık suyun içine tuz ve limon karıştırıp gargara yapardım o baya iyi gelirdi. Birde limonlu deneyin belki sizede iyi gelir geçmiş olsunEvet yıllardır agzimda ara ara aftlar çıkar.
Bazn öyle bir olurlar ki 10 tane birden
Neyse gitmediğim bölüm kalmadi
KBB
Cildiye
Ümminoliji
Hematoloji
Dişçi
Mideme hortum atildi midede sorun yok
Eee sorun nerde??? Bunlar neden çıkıyor
Stresten olabilir, ve çok üşüyünce...
Dut şurubu
Kenacort krem
Oje gibi ismini unuttuğum damla
Birsürü gargaralar
Tuzlu su
Karbonatlı su hiç birşey iyileştirmeyip acıyida dindirmiyor
Şuan dilimde baştan sıralı 4 tane boğazda 1 ve dil altı 1 dudak içi olmak üzere 7 tane aft var
Konuşmak, yemek yemek ölüm gibi
Önerileriniz yada hangi bölüme gidiyim artık
Çölyakta yokmuş buarada midemden parça alıp incelediler de. BEHÇET hastalığıda yook
Yada önereceğiz keskin ağrı kesicili gargaralar var mı???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Andorex kloroben gargara tarzı yada bağışıklığınız düşük olabilir imuneks falan alın içinEvet yıllardır agzimda ara ara aftlar çıkar.
Bazn öyle bir olurlar ki 10 tane birden
Neyse gitmediğim bölüm kalmadi
KBB
Cildiye
Ümminoliji
Hematoloji
Dişçi
Mideme hortum atildi midede sorun yok
Eee sorun nerde??? Bunlar neden çıkıyor
Stresten olabilir, ve çok üşüyünce...
Dut şurubu
Kenacort krem
Oje gibi ismini unuttuğum damla
Birsürü gargaralar
Tuzlu su
Karbonatlı su hiç birşey iyileştirmeyip acıyida dindirmiyor
Şuan dilimde baştan sıralı 4 tane boğazda 1 ve dil altı 1 dudak içi olmak üzere 7 tane aft var
Konuşmak, yemek yemek ölüm gibi
Önerileriniz yada hangi bölüme gidiyim artık
Çölyakta yokmuş buarada midemden parça alıp incelediler de. BEHÇET hastalığıda yook
Yada önereceğiz keskin ağrı kesicili gargaralar var mı???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM