Aftttttt canım yanıyor.. fikri olanlar

Kan testı yaptırın bagısıklık ıle ılgılı bır durum olabılır korunmasız ılıskınız varsa aldatılma yada tek eslı degılsenız sız veya karsınızdakı kışı HIV testı onerırım ben HIc belırtılerınden bırıde ağızda çok fazla aft

Canim dut surubunu oneririm..hatta dut özü var ondan alirsan daha ii..gunde 2 defa ic.hatta dut özünü alirsan aft olan yerlere iice sür sonra yut..ben 3 yasindaki kizima verdim zararli degil pekmez zaten.

Bilirim onu çok beter birşey Allah kimseye vermesin sanki çıktığı yer yanmış gibi aciyor. Bende de oldu karbonatlı ve tuzlu suyla gargara yaptım . Stresli bir dönemim di ilaç kullanmam da yasaktı . 1 ay boyunca geçmedi .
Babam da olmuştu o eczaneden bir ilaç aldı ismini bilmiyorum ilacın ama baya pahalı almıştı. Ağzının içine surmesiyle geçmesi bir olmuştu

Oral medic 3 tanesini anında etkisiz hale getirir durumumuz musaitse fazla alın. Ama eczaneye uygulatin. Zaten uyguluyorlar.Aynı zamanda aftadur sprey alın kesinlikle simsj ve ne zaman başlar gibi olurda sıkın agziniza.

Nöbet şekeri tek geçerim. Bi dönem ağzımda sayamadığım kadar çok olmuştu su bile içemiyodum dişçiye gittiğimde doktor şok olmuştu jel verdi ama işe yaramadı falan..bağışıklığını güçlendirmen lazım,vücut stresteyse de olur.ben iştahsızlıktan dolayı güçten düşmüştüm.

Sumağı kaynatıp, ılıyınca ağzınız da gargara yapmayı, çalkalamayı denediniz mi hiç?

Bu arada annem halk ekmekçi, aynı sorunla karşı karşıya kalan bir kız gelmiş bir gün ekmek alırken tesadüf eseri konuşmuşlar. Çölyak yok kızda ama ekmeğin adını unuttum annem ondan vermiş iyi gelmiş. Adını yarın öğreneyim, söylerim size. Unutursam hatırlatabilir misiniz?

Çok geçmiş olsun... Çok sıkıntılı bir durum kızımdan biliyorum onunki çok değildi bir de
Benim size tavsiyem andız pekmezi
ağız yaralarına birebirdir, Kemoterapi gören bir yakınımız bu pekmez sayesinde çok rahat geçirdiğini söylemişti

Diş macununuzu değistirmeyi denediniz mi hiç? Eğer kullandığınız diş macunu SLS natriumlaurylsulfat içeriyorsa oda yapabiliyormuş

Benimde sürekli çıkıyor tek ilacı aftojel kesinlikle tavsiye ederim hem sürdükten sonra uğuşturduğu için rahat yiyip içebilirsin hemde 1-2 güne mutlaka iyileştirir. Geçmiş olsun

İmmün sisteminiz çökmüştür veya çok zayıftır. Bağışıklık güçlendirici takviyeler kullanın ve ona uygun beslenin.

Benim kardeşimdede aynı sorun vardı.asitli içicek çok tüketirdi.bıraktı. ayrıca karbonat ve elma sirkesini karıştırıp dişlerini fırçaladı.diş eti iltihabıda oluyodu onda.aylardır hiç aff yok.diş etleri daha iyi. Biraz geç bulduğu için formülü dişleri sallanıyo.bi deneyin

Geçmiş olsun eşimde çok olurdu, ağız temizliğine dikkat etmeye başlayınca artık nadiren çıkıyor, gece uykusunda farketmeden ısırıyor dilini dudağını ondan da oluyor sizde de böyle bir şey olabilir mi

Geçmiş olsun.
Genetik olabilir mi bilmem ama benim baba tarafımda var bu sorun. Bebekler bile acı çekiyo aft yüzünden.
Abim şu şekilde hafifletiyo, sirkeyi salatalardan eksik etmiyo ve bol ılık su içiyor.
Bir de kuzenime tanıdık bi eczane bi karışım gibi bişey yapmıştı. Krem gibi bişey. Onu kullandıktan snra yıllardır olmuyo diyordu. Yani konuşamayacak kdr çok oldugunu söyleyen kişi dedi bunu.

iyi bi eczane bulun tecrübeli ve doğal ilaçlarla ilgili bilgisi olan bi yer olsun...
Bende yarın bi mesaj atar sorarım o karışımı neymiş diye.

Karbonatli su degil direkt karbonat diyorum ben.
Karbonati aftin ustune direkt koyun kucuk aftlarda tek seferde geciriyor cok derinse surekli tekrarlamayla maksimum iki gun surer duzelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…