Aftttttt canım yanıyor.. fikri olanlar

Bende tuz basıyorum ya da karbonat. Hem acılı hem zevkli bana göre azcık sadistimde :)
ŞUAN SÜREKLİ BİR YUTKUNMA HİSSİ YOKSA AĞIZDAN TÜKÜRÜK AKIYOR YENEK YERKEN ELİMLE AĞZIMIN AFT OLMAYAN BİR KENARINA İTEKLİYORUM YA BİKERE BASTIM ÖLÜYORDUM
ÇOK KÖTÜ COOOK yarı ać takılıyorum hemende geçmiyor illet
1 hafta 2 hafta

Kucuk kucuk mu peki yokca kocaman mi?

Benimde hep aynı yerde cıkar dudak içimde hafif uç verir ama benim aftım deri altından cıkıyo ve çok kaşınıyo kaşıya kaşıya dişimle etimi koparıyorum sonra da bi sey yerke deliriyorum ozelikle patlıcan felan cok rahatsız ediyor

Kenacort diyecektim ama kullanmışsınız. Karadut şurubu denediniz mi? eczaneden karadut şurubu alıp aftların üzerine sürün, karadut suyu vs de için bi yandan. Çok hafifletiyor. Geçmiş olsun

benım cocukken cok olurdu
cok streslı oldugum zamanlar bagısıklık sıstemım cokerdı ve aftlar cıkardı okadar agır gecerdı kı cok kılo verırdım bırsey yıyemezdım agrısından
vucut dırencınızı guclendırmenız lazım prebıyotık ve probıyotıkden zengın beslendım kefır cok tukettım adacayı ıctım kekik zahter cayı falan
kuruyemısı asla eksık etmedım yanı bol vıtamın depoları olusturdum gectı

vucut dırencı dusunce cıkıyor o

O konuda kesinlikle haklısınız buaralar düzgün beslendiğimsöylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…