- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 30
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Allah şifa versin
Allah razı olsun bununla yaşamayı öğrendim ama bazen dilimi kesip atıyım diyorum o derece çileden çıkarıyorBildiklerimin hepsini yapıyormussunuz
Acil şifalar diliyorum sadece
Oralmedic kullandınız mı hic peki ?Allah razı olsun bununla yaşamayı öğrendim ama bazen dilimi kesip atıyım diyorum o derece çileden çıkarıyor
Adetime az kaldı stres benim göbek adım duygu karmaşasıStrese bağlı ve genelde regl dönemlerine yakın iyice artıyolar. Çözüm bulamadım kabullendim ben.
Kullanmadım ama alıcam şimdi googleden baktım hemen kullanırım eğer acim dinerse inan sana hep minnettar kalicamOralmedic kullandınız mı hic peki ?
Kulak cubugunda bi ilaç
Hiç sigara içmedimSigara içiyorsanız onlar yapıyor. Ben günde bir tane arkadaşımdan alıp içiyordum normalde kendi içtiğim marka yapmazdı ama ne zaman ondan içsem ağzımda aylarca sürekli yinelenen aftlar çıkmaya başladı.
Teşekkür ederim onuda deneyimAdaçayı deneyebilirsinizBende en etkili olan adaçayı oluyor ağız içi yaralarda.
Cunku regl oncesinde bagisiklik sistemi zayifliyo. Mesela vajina enfeskyonuda adetten sonra ve oncesi risk daha coktur.Strese bağlı ve genelde regl dönemlerine yakın iyice artıyolar. Çözüm bulamadım kabullendim ben.
Valla ilk sürdügünde baya bi yakıyo ama bende cok işe yaramıstı inşallah sanada şifa olurKullanmadım ama alıcam şimdi googleden baktım hemen kullanırım eğer acim dilerse inan sana hep minnettar kalicam
Bende tuz basıyorum ya da karbonat. Hem acılı hem zevkli bana göre azcık sadistimde :)Cunku regl oncesinde bagisiklik sistemi zayifliyo. Mesela vajina enfeskyonuda adetten sobra ve oncedi risk daha coktur.
Buarada aft ciktiginda bildigin tuzu basiyorum ben oraya:) cok acili bi islem ama sonuca cabuk ulastiriyo
Neyse yanliz degilmisim:) o tuzu bastigim anda vucudumun ates basmasi:)) hahaBende tuz basıyorum ya da karbonat. Hem acılı hem zevkli bana göre azcık sadistimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?