Aftttttt canım yanıyor.. fikri olanlar

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
30
Evet yıllardır agzimda ara ara aftlar çıkar.
Bazn öyle bir olurlar ki 10 tane birden
Neyse gitmediğim bölüm kalmadi
KBB
Cildiye
Ümminoliji
Hematoloji
Dişçi
Mideme hortum atildi midede sorun yok
Eee sorun nerde??? Bunlar neden çıkıyor
Stresten olabilir, ve çok üşüyünce...
Dut şurubu
Kenacort krem
Oje gibi ismini unuttuğum damla
Birsürü gargaralar
Tuzlu su
Karbonatlı su hiç birşey iyileştirmeyip acıyida dindirmiyor
Şuan dilimde baştan sıralı 4 tane boğazda 1 ve dil altı 1 dudak içi olmak üzere 7 tane aft var
Konuşmak, yemek yemek ölüm gibi
Önerileriniz yada hangi bölüme gidiyim artık
Çölyakta yokmuş buarada midemden parça alıp incelediler de. BEHÇET hastalığıda yook
Yada önereceğiz keskin ağrı kesicili gargaralar var mı???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Sigara içiyorsanız onlar yapıyor. Ben günde bir tane arkadaşımdan alıp içiyordum normalde kendi içtiğim marka yapmazdı ama ne zaman ondan içsem ağzımda aylarca sürekli yinelenen aftlar çıkmaya başladı.

Strese bağlı ve genelde regl dönemlerine yakın iyice artıyolar. Çözüm bulamadım kabullendim ben.
Cunku regl oncesinde bagisiklik sistemi zayifliyo. Mesela vajina enfeskyonuda adetten sonra ve oncesi risk daha coktur.

Buarada aft ciktiginda bildigin tuzu basiyorum ben oraya:) cok acili bi islem ama sonuca cabuk ulastiriyo

Cunku regl oncesinde bagisiklik sistemi zayifliyo. Mesela vajina enfeskyonuda adetten sobra ve oncedi risk daha coktur.

Buarada aft ciktiginda bildigin tuzu basiyorum ben oraya:) cok acili bi islem ama sonuca cabuk ulastiriyo
Bende tuz basıyorum ya da karbonat. Hem acılı hem zevkli bana göre azcık sadistimde :)

Oralmedic
Kesinlikle tek çözüm bu.Biraz acılı olan çözüm tabi ki.Aslinda biraz değil deli gibi acılı.Ama sadece anlık bir acı ve sonrası rahatlık.
Evet tekrar oluşuyor mu oluşuyor.Stres vs sebepleri ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…