• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aft yaralariyla basim dertte

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
158
Bu aft benim en büyük belam sürekli cikiyor agzimin icinde denemedigim sey kalmadi.bir seye uzulup sikiliyim hemen agzimda kocaman 2,3tane cikiyor caresini bulan varmi

bide kimyasal ilaçlara yani gargara türü ilaçları pek kullanmayı. çünkü ağız florasını bozduğu için fırsatçı patojenler devreye girdiği için tedavi süreside uzuyor

özellikle sigarayı bıraktıktan sonra artmıştı.her doktora gidişimde reçeteye bir gargara yazılıyordu.ama onları bırakıpta bitkisel şeyler yöneldiğimde dahada azaldı.inşallah sizde şifa bulursunuz.ama dediğim gibi Behçet için bir cildiye doktoruna muayene olun

Allah korusun kuzenimde behcet hastasi genetik olabilirmi acaba allahim korusun bende cok ve abartili cikiyor.gargarada yaptim hic gecmyor cok saolun hic doktorada gitmdm.uff moralim bozuldu acaba ndn cikiyor

Ağız içi aftlarına kesin çözüm olduğu söylenen ekşi kara dut meyvesini nerde bulabilirim? Bilen var mı?
Prof.Saraçoğlu bu meyvenin yüzde yüz çözüm olduğunu, ancak sadece Batı Karadeniz'de yetiştiğini söylüyor. Arkadaşlar, acil bulmam gerekiyor. Tazesini bulabilirsem kesin çözüm ama pekmezi de iyi gelirmiş.
Bilen veya bi öneride bulunabilecek olan varsa çok sevinirim.

Direk oralmedic al anında çözüm! Bende de sürekli çıkıyordu. Tıbbın mucizelerinden biri heralde bu

....

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç tane şey denedim; bitkisel ilaç vs tek oralmedic geçiriyor yaraların ağrısını yoksa çok fena konuşamıodm yemek yiyemiyodum. Allah şifa versin aftı olanlara...

Ağız içi aftlarına kesin çözüm olduğu söylenen ekşi kara dut meyvesini nerde bulabilirim? Bilen var mı?
Prof.Saraçoğlu bu meyvenin yüzde yüz çözüm olduğunu, ancak sadece Batı Karadeniz'de yetiştiğini söylüyor. Arkadaşlar, acil bulmam gerekiyor. Tazesini bulabilirsem kesin çözüm ama pekmezi de iyi gelirmiş.

Bu sorun bende ve oğlumda da çokça oluyordu. herhangi bir aktardan hakiki olduğuna güvendiğin karadut pekmezi al, ister sulandır iç ister direk ye çok faydasını göreceksin. Bir iki dozda geçiriyor.

Oglumda surekli cikiyor hic kiyamiyorum :KK61:ne yapsak bos haftasi dolmadan gecmiyorda

Kardeşimde sürekli çıkıyordu kbb dr c vitamini eksikliğinden çıkar dedi başladık maşallah hiç çıkmadı her hafta çıkıyordu yoksa isterseniz doktorunuza danışın ..

o aft denen beladan benim kadar ceken olmamistir bnce:(
binlerce sebebi olabilirmis, stres ,yorgunluk,ust solunm yolu enfeksiyonlari,bazi vitamin eksiklikleri, agiz bakiminin duzenli yapilmamasi v.s
toplumun 100/85 de olan bi rahatsizlik

Reçeli de iyi geliyor canım. Biz ekşisini bulamadık tatlı karadut aldık reçelini yaptık. Annem reçelinin faydasını gördü.

Ağız yaralarına ve aftlarına kesin çözüm gano Excel diş macunu ben kullanıyorum üstelik florürsüz çocuklarınızda dahi güvenle kullanabilirsiniz içerisinde reishi mantarı özü var tedavi ediyor ve tekrarlamasını önlüyor etrafınızda satan varsa temin edin inanın pişman olmıyacaksınız geçmiş olsun

Ben de cok cekiuorum b7vaftlardan.. cildiyeye gittim. B12 im cok dusuk cikti.. 2 ay dodex igne vuruldum. Acayip fark ettirdi.. ama benm d vitaminim de dusukmus.. simdi solgar diye bi markanin d vitaminini aldim. Onu arastirmak icin girmistim sayfaya.. afti gorunce yardimci olmak istedim.. bagisikliginiz dusunce uzuntuye strese gelemiyo vucut ve aft olarak disa vuruyo kendini.. b12 yo mutlaka vurdurun. Acisiz bi igne.. en onemli sorun o . Bide bagisikligi kuvvetlendirici seyler tuketin.. ben kendime iyi baksam cikmaz biliyorum da.. o yuzden vitamine basladim malesef..

Back