• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affetmek ??

Sen biraz kincisin sanırım hala unutmamışsın
umarım ilk tir ve devamında tekrarlamamıştır .
sen boşanmayı düşünmüyorsan eşine çok güzel bir ders vermelisin ki içini dökmüş ve bu konuyu her zaman hatırlamamış olursun
o olayda çok korktum utandım demişsin galiba o zaman gereken tepkiyi veremediğinden içinde kalmış ve hep hatırlıyorsun
söylediğine inanmıyorum güvenmiyorum derken farklı bir olay yaşamadınız inş. üçüncü bir kişi falan
evettt neden ona karsılık vermedimm die cok pişmanımmm acıkcasıııı hayırrr baska hiç olay yada baska bişey yasamadıkk

gururuma yedremiyorumm onu affetmeyii sanırımmm

Size tavsiyem günü yaşayın..
Artık affettim bitti gibi düşünmeyin ama o gün içinizden ne geliyorsa yapın. kızmak isterseniz kızın, sarılmak isterseniz sarılın.
Bir daha olur mu diye düşünmeyin. Olursa zaten icabına bakarsınız. Tetikte beklemek ruhunu yorar.
Bırakın akışına..
Affetmek, unutmak zorunda değilsiniz ama hayatınızı tek bir duruma odaklayarak da yaşamayın mesela

evett benimm yüzüme dokundugunda bile onu hatırlıyorummm tiksiniyorumm
Peki nasıl olacak bundan sonra,yani kendimi sizin yerinize koyuyorum da belki başkalarına ufak gelebilir bu sorun ama çok ciddi bence.
Ben olsam soğurdum,buz gibi olurdu içim,her iyi niyetle dokunmasında bile insanın aklına gelir bir kere,engel olamazsınız ki..
Ne yapacaksınız?

Size tavsiyem günü yaşayın..
Artık affettim bitti gibi düşünmeyin ama o gün içinizden ne geliyorsa yapın. kızmak isterseniz kızın, sarılmak isterseniz sarılın.
Bir daha olur mu diye düşünmeyin. Olursa zaten icabına bakarsınız. Tetikte beklemek ruhunu yorar.
Bırakın akışına..
Affetmek, unutmak zorunda değilsiniz ama hayatınızı tek bir duruma odaklayarak da yaşamayın mesela
eskisi gibi deiliz ki o da biliyo kabulleniyo onun yüzünden oldugunu ve bana birsey demiyo cünkü olaydan sonra solemiştim ona hiçbirzaman eskisi gibi dokunmayacagımı ona sadece anı yasıyorum zaten artık ama genelde kavga ederek

Peki nasıl olacak bundan sonra,yani kendimi sizin yerinize koyuyorum da belki başkalarına ufak gelebilir bu sorun ama çok ciddi bence.
Ben olsam soğurdum,buz gibi olurdu içim,her iyi niyetle dokunmasında bile insanın aklına gelir bir kere,engel olamazsınız ki..
Ne yapacaksınız?
gercekten hiç bilmiyorum ama aklımdan sürekli bosanmak geciyo ve bugun olmazsa yarın mutlaka bosanırız die düşünüyorumm kabullenemiyorumm canımı yakıyo bu olay

eskisi gibi deiliz ki o da biliyo kabulleniyo onun yüzünden oldugunu ve bana birsey demiyo cünkü olaydan sonra solemiştim ona hiçbirzaman eskisi gibi dokunmayacagımı ona sadece anı yasıyorum zaten artık ama genelde kavga ederek

Doğru bir zamanda ara verin isterseniz. uzaklaşın Biraz boşanma provası gibi düşünün. Belki ne istediğinizi bu şekilde daha iyi anlarsınız.. sevginiz özlemle birleşince ona duydugunuz hırsın belki üstesinden gelir? .

Doğru bir zamanda ara verin isterseniz. uzaklaşın Biraz boşanma provası gibi düşünün. Belki ne istediğinizi bu şekilde daha iyi anlarsınız.. Belki içinizdeki sevgi özlemle birlikte ona duydugunuz hırsınızı yener bu uzaklık sayesinde...
gidersem gercekten hiç canım yanmaz ama ben mutlu olmak için evlenmiştim mutluydumda ama su an bi an mutlu olsam vicdan azabı cekiyorum bu adam sana ne yaptı die

Gercekten zor bir durum,zor bir karar..Kendimi sizin yerinize koyup dusunmeye calistim ama olmadi.Sebep neydi,neden size siddet uyguladi? Hicbir neden siddeti mesrulasturmaz,hele ki hamile bir kadina.mBu kismi gercekten cok rahatsiz edici.Ben bu durum uzerinde konusmanizi ve affedip unutmaya calismanizi tavsiye ederim.Esiniz bunu tekrarlamayacaksa ve birlikte mutlu iseniz, gururunuz adina yuvanizi yikmayin. Beni dusunduren diger bir konu da acaba esiniz yeterince pismanlik gostermiyor olabilir mi?

Siddetin boyutu ne kdr?
Bi tokatsa belkide gercekten pisman olmustur.
Ne yapti esiniz tam olarak?

evettt neden ona karsılık vermedimm die cok pişmanımmm acıkcasıııı hayırrr baska hiç olay yada baska bişey yasamadıkk

mesela bir açığını yakaladığında bir tokat yapıştır sonra ayy özür dilerim yanlış anlamışım yoksa hiç yapr myım de bu örne k tabi buna benzer bir şey yaparsan bende ona yaptım o da affetti dersin bence bu sebepten ayrılmayın ama kendi içinizde aşın bu durumu

Gercekten zor bir durum,zor bir karar..Kendimi sizin yerinize koyup dusunmeye calistim ama olmadi.Sebep neydi,neden size siddet uyguladi? Hicbir neden siddeti mesrulasturmaz,hele ki hamile bir kadina.mBu kismi gercekten cok rahatsiz edici.Ben bu durum uzerinde konusmanizi ve affedip unutmaya calismanizi tavsiye ederim.Esiniz bunu tekrarlamayacaksa ve birlikte mutlu iseniz, gururunuz adina yuvanizi yikmayin. Beni dusunduren diger bir konu da acaba esiniz yeterince pismanlik gostermiyor olabilir mi?
sebep alkol ve eve sabaha karsı gelmesi.. aslında pişman aama ben ondan tam olarak ne beklediğimi bilmiyorum sanırım ne yaparsa pişman olduguna insnırım.. benimle bu konuyu hiç konusmuyo kapatıyo konuyu ve cevaplarından tatmin olmuyorum sanırım bir daha tekrarlamadı yada tekrarlayacak bişey de yapmadıı ama yinede bana yetmiyo acı cekmsini istiyorum galibaa

mesela bir açığını yakaladığında bir tokat yapıştır sonra ayy özür dilerim yanlış anlamışım yoksa hiç yapr myım de bu örne k tabi buna benzer bir şey yaparsan bende ona yaptım o da affetti dersin bence bu sebepten ayrılmayın ama kendi içinizde aşın bu durumu
o yüzüne vurulmasından nefret eder daha önce bende ona vurdum ama yüzüne deil vücudunda epey tırnak izi ve morluk olustrdum o affetti ama ben edemiyorum

o yüzüne vurulmasından nefret eder daha önce bende ona vurdum ama yüzüne deil vücudunda epey tırnak izi ve morluk olustrdum o affetti ama ben edemiyorum

olumlu anları düşünün duygularınızı yönetin derim. olmadı bir psikoloğa danışın içinizde bekletip daha derin bir yara bırakmasın .Tek sorununuz buysa çözüme değer bence

Back
X