- Konu Sahibi crayznurse
-
Ben bir insanın bunu unutup affedebileceğini düşünmüyorum.merhaba arkadaslar
1 yıllık evliyim ve esimden şiddet gördüm. şiddet olayında birsey yapmadım, yapamadım cünkü hm cok utanmıstım hemde cok korkmustum. o an özür dileddi bi daha olmayacsk dedi üstünden 8 ay gcti ama esimi affedemiyorum unutamıyorum o olayı sürekli kavga cıkartıyorum, sürekli o olayı hatırlıyorum artık onu eskisi gibi sevmiyorum cogu zaman bosanmayı düşünüyorum bans karsı cok iyi normalde ama o olaydan sonra hiçbir sölediğine inanmıyorum güvenmiyorumm. bir yanımm sürekli gitmek istiyor gururuma yediremiyorumm kafam cok karısıkk cevap bulamıyorumm ne yapmalıyım??
merhaba arkadaslar
1 yıllık evliyim ve esimden şiddet gördüm. şiddet olayında birsey yapmadım, yapamadım cünkü hm cok utanmıstım hemde cok korkmustum. o an özür dileddi bi daha olmayacsk dedi üstünden 8 ay gcti ama esimi affedemiyorum unutamıyorum o olayı sürekli kavga cıkartıyorum, sürekli o olayı hatırlıyorum artık onu eskisi gibi sevmiyorum cogu zaman bosanmayı düşünüyorum bans karsı cok iyi normalde ama o olaydan sonra hiçbir sölediğine inanmıyorum güvenmiyorumm. bir yanımm sürekli gitmek istiyor gururuma yediremiyorumm kafam cok karısıkk cevap bulamıyorumm ne yapmalıyım??
hafiflemiyorr bencee gün gectikçe kini nefretin büyüyor sevgin azalıyor görmeden duramadıgın adamı artıkk görmek istemiyosunn sevgisi bile batıyor sana..
Allah korusun harbimben olsam,bende sindiremezdim. Sanırım boşanırdım
sebebi neydi çok özel değilse?bana karsı normaldede hep cok iyiydi ogünden sonrada iyi ama bana o günden sonra söylediği hersey yalan geliyo yapmacık geliyo beni sevdiğini biliyorum ama kimse bana bunu yapamaz derken en cok sevdiğim insanın yapması cok zoruma gidiyo cünkü ben onu o kadar cok seviyordumkii onsuz bir dakikam gecsin istemyodum
gerekli cabayı gösteriyor sanırım olaydan sonra daha cok gösteriyordu o olayı yasanmamıs gibi davranmak istiyo unutmak istiyo ama ben yapamıyorum..Eşiniz gerekli pişmanlığı ve çabayı göstermiyor olabilir mi?
Özür dilerim diyip geçiştirilecek bir mevzu değil sonucta.
Hem sizi bu denli kırıp hem çabalamaması sizi daha çok hırslandırıyor olabilir mi?
gerekli cabayı gösteriyor sanırım olaydan sonra daha cok gösteriyordu o olayı yasanmamıs gibi davranmak istiyo unutmak istiyo ama ben yapamıyorum..
O günü o anı artık değiştiremezsiniz.gerekli cabayı gösteriyor sanırım olaydan sonra daha cok gösteriyordu o olayı yasanmamıs gibi davranmak istiyo unutmak istiyo ama ben yapamıyorum..
hayırr alkol alıyor ama en fazla iki üç bira ve evde içiyorr evden cıkınc da en gec saat dokuzda evde oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?