Ben vicdanimdan oturu cok uzun sure kizamiyorum kimseye. Kinci bir insanim esasinda, ama belli bir sure sonra icimde kin min kalmaz.
Eski sevgilimden cok cektim. Hayatimi karatti, guzelim okulumu uzatma sebebim oldu, psikolojimi bozdu, her seyden once duygularimla oynadi. onu affedemem zannediyordum ama gecenlerde facecooktan profil resmini gorunce "hey gidi" dedim. sadece guzel seyleri hatirladim. ama seviyor muyum, hayir. ettiklerini unuttum mu? hayir. hala etkisi altindayim yasattiklarinin.
Cok kazik da yedim arkadaslarimdan, dilerim ki karsilastirmasin Rabbim onlara beni tekrar, unutmadim da alistim.
Onlarin da dusundugu bir sey vardir elbet kazik atarken, kiminin huyu bozuk, kiminin kani bozuk bilemiyorum.
Kimi de bana "ders vermek" amacli girmistir hayatima diyerek affediyorum, huzur veriyor.
(Ama hayatta tek bir insani asla affetmem, asla sevmem. o da su an devletin topragini karis karis satan, sulu gozlu(!) samimiyetsiz yaratik, evlat olsa sevmem, sevilmez o derece igreniyorum ve adini duydugum anda reaksiyona giriyor vucudum.) :113::113: