- 4 Aralık 2015
- 536
- 605
- 103
Duramamak kirikta olur. Apandisit patlaması zor fark edilebilir. Çoğu hasta zehirlenmeye yakın gider hastaneye. Korkutmak gibi olmasinda bilgi vermek istedim canım. Ağrı yapar o bölgeye birdeBu ne ya ?
Benimde gecen ay sağ kasigimda kelebek ucmasi gibi biseyler vardı bisey oynuyordu düğme gibi
Binbir sey geliyo insanin aklina apandisit dedim o olsa yerinde duramazmissin,böbrek dedim o da arkada olurmus kadin dogumcuya gittim ultrosona girdim bisey yok dedi. Sonra bikac gun sonra da gecti o çırpıntı.
Siz kendinizi fazla dinliyorsunuz bence.
Kiz dur kaşındırma beni.Duramamak kirikta olur. Apandisit patlaması zor fark edilebilir. Çoğu hasta zehirlenmeye yakın gider hastaneye. Korkutmak gibi olmasinda bilgi vermek istedim canım. Ağrı yapar o bölgeye birde
Sende kendini çooook dinliyorsun demek ki, kitap oku film izle, yürü, el isi yap kendini boş birakma bak bir seyin kalmazKiz dur kaşındırma beni.bugunde cikolata kistine taktım zaten..Gecti o tikirdanma olayı ama bel ağrısı var
Bu 1 bucuk aydir boyle olmaya basladim ben yaslaniyorummmmSende kendini çooook dinliyorsun demek ki, kitap oku film izle, yürü, el isi yap kendini boş birakma bak bir seyin kalmaz
Doktor demişti ki bana apandistte iki ayağının topuğunu yerden kaldır birden tekrar üstüne bas elektrik çarpması gibi bir his olursa anla ki apandist... bilgi vermek istedimDuramamak kirikta olur. Apandisit patlaması zor fark edilebilir. Çoğu hasta zehirlenmeye yakın gider hastaneye. Korkutmak gibi olmasinda bilgi vermek istedim canım. Ağrı yapar o bölgeye birde
Ben de yaşadım. Tamamen stres ve psikolojik temelli...kardiyolojiye bile gitmiştim...Merhaba hanımlar benim midemin üstünde bi kaç aydır kalp atar gibi bişey atıyo buna afakan kalkması veya mide çırpınması denirmiş. Kpss sınavına gircem ama bu beni çok rahatsız ediyo içime sktı veriyo dengem bozuluyo hayattan sanki bi brklentim kalmıyomuş gibi oluyo ama bunlar mide çırpıntısı başlayınca oluyo biraz sakinleyince olmuyo gayet normal kendimi iyi hissediyorm böyle bi durumu yaşayan varmı varsa lütfen söyleyebilirmi nasıl geçer ne yapmam lazım
O ciddi bilimsel araştırma ister . daha önce hiç bir konuda kendimi bu denli cahil hissetmedimafakan basmamış afakanı kalkmış arkadaşın
TeşekkürlerDoktor demişti ki bana apandistte iki ayağının topuğunu yerden kaldır birden tekrar üstüne bas elektrik çarpması gibi bir his olursa anla ki apandist... bilgi vermek istedim
çok heyecan yaptığında olur bu...sanki kalbin midende atıyormuş gibiMerhaba hanımlar benim midemin üstünde bi kaç aydır kalp atar gibi bişey atıyo buna afakan kalkması veya mide çırpınması denirmiş. Kpss sınavına gircem ama bu beni çok rahatsız ediyo içime sktı veriyo dengem bozuluyo hayattan sanki bi brklentim kalmıyomuş gibi oluyo ama bunlar mide çırpıntısı başlayınca oluyo biraz sakinleyince olmuyo gayet normal kendimi iyi hissediyorm böyle bi durumu yaşayan varmı varsa lütfen söyleyebilirmi nasıl geçer ne yapmam lazım
Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lutfenYazan oldu mu bilmiyorum ama 2 şeyin tipik belirtisi bu. İlki çarpıntı. Aritmi yani, kalp rahatsızlığı, bunun için EKG çekilmesi lazım. Seninki muhtemelen psikolojik. Anksiyete atağı veya panik atak başlangıcı da olabilir. Afakan kalkması neymiş Allah aşkınaBir kardiyolağa görün, kalbine baksınlar. Kalpte sıkıntı yoksa piskolog randevusu al ablam.
Allah Allah bilmediğimi hangi engin psikolojik bilginle anladın acaba? Kalp hastası ailemin çoğu gayet biliyorum durumu. Eski anksiyete hastasıyım ve başka sıkıntılarla da 3 sene psikoloğa gidip 919557676 kitap okudum. Sende afakan kalkması diyorsun da ona mı gücendin acabaBilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lutfen
Yürek kalkmasına anneanneniz ne çözüm bulabilir acabaValla alternatif tıp mı denir koca karı yöntemi mi denir bilmiyorum ama ben sizin bahsettiğiniz olayı duymuştum.
Göbek düşmesi bende de oldu çocukken.
Sanki kalbim göbeğimde atıyor gibiydi.Ve sürekli karnım ağrıyordu.
Doktora gittiğimde ultrason çekti ve söylediği 'stresttir yavrum,nane limon iç'
Bende 'Tıppın Anası' anneanneciğime gittim
Zıplamak,ağır kaldırmak falan gibi durumlarda oluyormuş,beyaz sabun falan koydu sabah aç karna masaj gibi birşey yaptı,geçti de çok şükür.
Sizin yürek kalkması da strest yada ani korku, heyecan durumlarında oluyor galiba.
Tabii işin şakası ben doktora gittim, baktım görünen birşey yok çaresiz denedim,anneannem de bu konularda eli yatkın,iyi oldum çok şükür.
Siz de tavsiye edilen bölümlere görünün önce,bir sıkıntı yoksa sağlam kaynaklı bir anneanne bulunGeçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?