Afakanım kalkmış (mide çırpınması)

Bende ve annemde çok olur bu göbek sorunu,çok ağır kaldırınca oluyor bende annemde midesinden ameliyatlı ve en ufak birşeyler bu sorunu yaşıyor böyle göbek deliğinden atması gerekiken etrafında atıyor kalp gibi benim teyzem biliyor sırt üstü yatırıp mesajla yerine getiriyor o zaman o huğursuzluk ve ağrı atma olayı hemen geçiyor buna göbek düşmesi denir YouTube bile nasıl yerine getirileceğini videolari var ama bu dediğiniz tabirleri ilk defa duydum ve çok güldüm alakan kacmasi, mide cirpitmasi diye birşey yok

Öncelikle ben de sağlıkçıyım ve ilk defa duymadım. Çok zor bir süreçtir bu streste oluşur. Afakan kalkmasına psikiyatrik ilaç başlanarak kesin çözüm alınır. Göbek kaçmasına da tıpta fıtık denmez. İki kelime de halk dilidir. Fakat fazla kişiyle temas ettiğimiz için bilindik kelimelerdir. Göbek kaçması olayının da kişideki şikayetleri dinlenir. Ona uygun tetkik ve tedavi yapılır. Alternatif tıpta ise masaj tekniği vardır. İlaçlardan çekinmemeli ve kullanmalısınız. Çünkü bu rahatsızlık zordur. Düşük doz anksiyolitik verilir muhtemelen. Geçmiş olsun.

Duramamak kirikta olur. Apandisit patlaması zor fark edilebilir. Çoğu hasta zehirlenmeye yakın gider hastaneye. Korkutmak gibi olmasinda bilgi vermek istedim canım. Ağrı yapar o bölgeye birde

Duramamak kirikta olur. Apandisit patlaması zor fark edilebilir. Çoğu hasta zehirlenmeye yakın gider hastaneye. Korkutmak gibi olmasinda bilgi vermek istedim canım. Ağrı yapar o bölgeye birde
Kiz dur kaşındırma beni. bugunde cikolata kistine taktım zaten..Gecti o tikirdanma olayı ama bel ağrısı var

Bana bisiklet çarptı. 6 yaşındaydım. Annem de vardı yanımda. Kafamı kaldırıma vurdum. O an annem içimde bişey oldu dedi. Aynen sizde olan gibi afakanı kalkmış dediler. Ama kim dedi bilmiyorum. Doktora da gittik. Sanırım dahiliyeydi. Çünkü tansiyon ilacı falan da verdiler. Zamanla düzeldi.

Kız bu bende de oluyo ama benimki bebek çırpıntısı ama bana zevkli bile geliyo bence güzel bi his
Şaka bir yana kpss önemli bir sınav ama hiç bir sınav insan sağlığı kadar değerli değil Allah korusun kazanırsın ama bu stres yüzünden ya güdemezsen işine sağlık sorunun çıkarsa?? Böyle düşün hayırlısını dile ve elinden geleni yap o kadar gerisi olacağına varır zaten

Doktor demişti ki bana apandistte iki ayağının topuğunu yerden kaldır birden tekrar üstüne bas elektrik çarpması gibi bir his olursa anla ki apandist... bilgi vermek istedim

Rahmetli babannem iyi bilirdi bunun tedavisini.o da kayinvalidesinden el almis.koy yerlerinde vardir boyle yasli kadinlar.bir cok hastaliga kendince tedavi uygulardi ve gercekten basarili olurdu da.doksan kusur yasinda vefat etti olene kadar geleni gideni hic bitmedi.tipta ismi var mi yok mu tedavisi nedir bilmem ama eşin düşmüş gobegin sallanmis gibi tabirler kullanirdi.Yillarca cekmis doktor doktor gezip tedavisini bulamamis insanlar gelirdi.yere yatirir gobegini acar kremle asagidan yukariya dogru elinle ite ite yerine getirdi.cok insan gordum boyle sikayetle gelip artik iyiyim diye kalkip giden.

Ben de yaşadım. Tamamen stres ve psikolojik temelli...kardiyolojiye bile gitmiştim...

çok heyecan yaptığında olur bu...sanki kalbin midende atıyormuş gibi

Cok tatlısınız konu sahibi :) Bizde de göbek düşmesi derlerdi buna. Masajla veya yüksek bir yere tutunup sallanınca geçiyor.

Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lutfen

Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lutfen
Allah Allah bilmediğimi hangi engin psikolojik bilginle anladın acaba? Kalp hastası ailemin çoğu gayet biliyorum durumu. Eski anksiyete hastasıyım ve başka sıkıntılarla da 3 sene psikoloğa gidip 919557676 kitap okudum. Sende afakan kalkması diyorsun da ona mı gücendin acaba

Yürek kalkmasına anneanneniz ne çözüm bulabilir acaba

Konuşma eskide kalmış ama şu an göbek düşmesi,yürek(afakan)kalkması yaşayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…