- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim anlayışınız ve tavsiyeniz için.Kas seyirmesi muhtemelen benim de mide, karın tarafımda olmuştu. Magnezyum iyi gelmişti. Dene istersen. Gerçekten gece uyutmuyordu.
Dediğiniz gibi kpss başlı başına stresli bi süreç ve ben bigün korkmuştum ondan sonra o midemdeki şey geçmedi kaldı öyle. Teşekkür ediyormGöbek kaçması dediği şey fıtık aslında. Karın kası yırtılması ve fıtık diyebiliriz. Ama mide cirpinmasini duymadım hiç. Stresten kasılıyor olabilir. Stres, üzüntü gibi duygu değişimleri ilk olarak mideyi etkiler çünkü. Eee KPSS'ye hazırlanmak başlı başına stres sebebi zaten. Başladığı an nefes egzersizleri yapın.
Doktorlar böyle bişeyi görüp hayır hastalık değil mi diyorlar ?Evet linci göze alarak yazıyorum, alternatif tıp de ne dersen de adına bu tarz şeylere inanmayan fakat yaşayıp gören biri olarak bu göbek kaçması, sıcak taş masajıyla düzeldiğini gördüm. O kalıp gibi atan şey normalde sırt üstü yaptığınızda tam göbek deliğinin içinde atması gerek fakat bazı sebeplerle(ağır kaldırma vs) yeri değişiyormuş yöntemini bilen biri masajla yerine getiriyor.
Yok yok, artık doktorlar da kabul ediyor bunu.Doktorlar böyle bişeyi görüp hayır hastalık değil mi diyorlar ?
E tamam varmıs işte tıpta yeriYok yok, artık doktorlar da kabul ediyor bunu.
Var canım olmaz olur mu? Adına göbek kaçması demiyorlar sadeceE tamam varmıs işte tıpta yeri
Arkadas tıpta yok dedi ondan şaşırdık
Doktorlar ne diyor bilemem bizdeki mevzu doktora gitmeden çözüldü böyle bir sıkıntı oluştu , o sırada dur x teyzen gelip masaj yapsin dendi sıcak taşla masaj yaptı ve o atışın yeri değişti göbek deliğinin içine geldi ve tüm şikayetler geçti.Doktorlar böyle bişeyi görüp hayır hastalık değil mi diyorlar ?
canım olurmu öyle şey kimsenin kimseyi linç etmeye hakkı yokki biz burda dertlerimizi paylaşıyorz biliyosa tavsiyede bulunur bilmiyosada öğrenir gerçektende alternatif tıp oldunu.Evet linci göze alarak yazıyorum, alternatif tıp de ne dersen de adına bu tarz şeylere inanmayan fakat yaşayıp gören biri olarak bu göbek kaçması, sıcak taş masajıyla düzeldiğini gördüm. O kalıp gibi atan şey normalde sırt üstü yattiginizda tam göbek deliğinin içinde atması gerek fakat bazı sebeplerle(ağır kaldırma vs) yeri değişiyormuş yöntemini bilen biri masajla yerine getiriyor.
Yok arkadas tıpta yok diye söyledi ondan zaten bu tepkimizDoktorlar ne diyor bilemem bizdeki mevzu doktora gitmeden çözüldü böyle bir sıkıntı oluştu , o sırada dur x teyzen gelip masaj yapsin dendi sıcak taşla masaj yaptı ve o atışın yeri değişti göbek deliğinin içine geldi ve tüm şikayetler geçti.
Maşallah ne sahiplendiniz öyle ..Tepkimiz mepkimiz. .Yok arkadas tıpta yok diye söyledi ondan zaten bu tepkimiz
Baska bi arkadasta acıkladı
Alternatif tıpa masaja veya bitkilerin gücüne inanırım ama tıpta olmayan bi hastalık var demek cok tuhaftı
Merhaba hanımlar benim midemin üstünde bi kaç aydır kalp atar gibi bişey atıyo buna afakan kalkması veya mide çırpınması denirmiş. Kpss sınavına gircem ama bu beni çok rahatsız ediyo içime sktı veriyo dengem bozuluyo hayattan sanki bi brklentim kalmıyomuş gibi oluyo ama bunlar mide çırpıntısı başlayınca oluyo biraz sakinleyince olmuyo gayet normal kendimi iyi hissediyorm böyle bi durumu yaşayan varmı varsa lütfen söyleyebilirmi nasıl geçer ne yapmam lazım
Tepki verenlerden biri olunca tepkimiz oluyorMaşallah ne sahiplendiniz öyle ..Tepkimiz mepkimiz. .