aegon emeklilikte çalışan veya bilen varmı

zehir88

ve, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
142
140
23
Arkadaşlar aegon emeklilikten aradılar iş teklifi için. Kariyer net.ten bulmuşlar cv mi ve yarın görüşmeye çağırdılar.. Bebeğim küçük olduğu için çalışmayı bi sure duşunmuyordum ama bu iş hakkında bi fikrim yok. Bilgisi olan var mı çalışma şartları ve maaş konusunda?

Hayat, emeklilik ve ferdi kaza sigortası satıcaksındır( ilanı görmedim ama) asgari ücret sattığın sigorta başına prim verirler.ssk,özel sağlık sigortası,yol,yemek kartı tahminimce.

çokta iç acıcı bir iş degil.
zaten cagırdıkları için bi adım önde oldugunuzuda düşünmeyin.
kalabalık yaratmaya calışıyolar.
sizden istenen satış yapmanız olcak ki bu ofis ortamındaysa güzel
ama cogunlukla
saha da satış oluyo..

kısacası satış yapmak için ugraşamam derseniz gitmeyin.

edit:maaş içinse vaad edilen eger başarılı olursanız aylık 5bini görebilirsiniz derler muhtemelen.
aylık net maas ve primlerle çalışmaya teşfik ediyolar.

genellikle satış yapılacak cevreyide sizden bulmanızı istiyolar.
1ay buldunuz diyelim 2.aya tanıtacak yakın cevreyi bulamıcak duruma gelebilirsiniz.
kısa süreli işin içindeydim ancak durum bu.
çalışmayıda düşünmüyomuşsunuz bebeginizi bırakıp gitmeye gerek yok .

tabi iş satış odaklıysa eger.

Teşekkür ederim satış yapmak problem değil de sahada çalışamam zaten.. Telefonda birşey sormadım bian anlamadım niye arıyolar kim arıyo diye :) teşekkür ederim bilgiler için.. Ofiste çalışanlarda var mı acaba bilginiz var mı

ofiste oldugunda cagrımerkezi diye geçer sanırım bu iş .
yani hertürlü satış.
ilanda nasıl bilgi vermişler.

bende ofiste calışmak istemiştim her ilana gittim ama hep saha cıktı karşıma

ofiste oldugunda cagrımerkezi diye geçer sanırım bu iş .
yani hertürlü satış.
ilanda nasıl bilgi vermişler.

bende ofiste calışmak istemiştim her ilana gittim ama hep saha cıktı karşıma
Ben ilan falan görmedim ki :/ dediğim gibi direk onlar aradı cv den ulaşmışlar veri tabanından.. O yüzden iş tanımı falan bilmiyorum ne için çağırdılar onu da bilmiyorum.. :/ daha önce ofiste çalıştığım için sahaya çıkamam zaten.. İş tecrübemde de yazıyo ama bilmiyorum gorupte mi aradılar.. İş arayışım da yok şuara ama telefon gelince kafam karıştı.. Haftada kaç gün hangi saatler arasında gidiyodunuz

haftada 1 gün izin günü oluyo.
saha için çokta sorgulamadım cünkü yapamam bunun karı kışı var diye
tüm gün dışarda oluncak sonuçta.

ofiste ne olarak calıştınız ?
sigorta satışımı

Ben de saha istemem zaten bebeğimde var bırakamam şimdi.. Hayır faktoringte çalıştım operasyon yetkilisi olarak.. Orada da sahada olan arkadaşlar vardı ve halleri i goruyodum mecbur kalmadıkça dışarda çalışmam.

ozaman degişir tabi farklı bi pozisyon için cagırılmış olabilirsiniz.

benimde arkadaşımı aradılar görüşmeye cagırdılar basvurmadıgı ilgisi olmadıgı halde
ordaki kalabalık grupla seminer gibi bişey yapılmış sonrasında içlerinden bikacını secıp kalanını elemişler.
ertesi gün tekrar gitti 2.mulakat gibi bişey yapıldı ve orda işin tüm detaylarını ögrenince istemedi.
saha görevi vardı tabi onda da.
bende başvurup gitmiştim aynı şekilde bikaç kez mulakat yapılıyo.
cok sogumuştum sigorta ve saha kelimesinden

:) ben de soğumamak adına hiç gitmeyim o zaman.. Muhtemelen beni de arkadaşınız gibi aradılar farklı bi pozisyon içinse de şansıma artık ya da gidip bakıyım Bi .. Ay çok kararsız kaldım başvursam aramazlar başvurmasan ararlar

kendi kararsızlığımı gördüm bian.
çalışmak istemiyosanız gitmeyin hiç çünkü hep aynı şeyler.

kendi kararsızlığımı gördüm bian.
çalışmak istemiyosanız gitmeyin hiç çünkü hep aynı şeyler.
Çalışmak istiyorum tabiki de bebeğimin kreş yaşı gelince istiyorum.. Kimseye bırakmak istemiyorum kendi sevgimle buyusun diye ama işte insan ya bu bi fırsatsa diye de düşünüyor.. Yazdıklarınız en azından bi fikrim olmasını sağladı teşekkür ederim..

rica ederim. kararsızlık çooook kötü biliyorum

Başka bi firma beni de böyle kar yerden bulmuştu işsiz olduğum için ise başladım sahada çalıştım okadar kıyafet aldım bi dünya masraf yaptım sonunda ne oldu 1 aylık maaşını bile alamadım hiç güvenmiyorum bu işler ama seninkini bilemem tabi o bnm salakligimdi gittim guvendm

cnm ben çalıştım.ilk olarak işi öğrenme açısından eğitim alıyorsun.eğitim süresince,satışı yapılan sigorta ürünlerini öğretiyorlar,tecrübelilerle öğleden sonra müşterilerin yanına gidiyorsun bu süre içinde adın gölge oluyor,ofiste eya müşteri gibi davranarak senle konuşuo falan bunun gibi bir sürü şey öğretiliyor.eğitim bitimi telefonla müşteri bulmaya başlıyorsun öğlene kadar(yüz yüze göürüşmek için randevu alman lazım),öğleden sonra saha da çalışıyorsun ,bu hep böyle. ssk,özel sigorta var.multinet yemek kartı vardı.yol ücreti satış yaparsan iyi var öbür türlü yoktu bizde.prim olayı da bir ay sonra oluyordu.hala çalışan arkadaşlarım var,sistem değişti dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…