tatlım maşallahhala montiye devam
valla ben dayanamadım ama düzeltmeye çalışıyorum beslenmemi, montiden öğrendiklerim ekstra oldu ama süper oldu tabiiiii
cnm cooookkkk öppptmmmm sevgiler...
hayırlı cumalar günlügüm ... sabrım beni deniyor galiba . dün takılan kilom oynasın diye sırf sebze yemiştim ,yazmıştım .. kilo vercegime almışım . bu sabah 64 kiloyla uyandım .
monti bir süredir kilo verdirmesede bana en azından almıyordumda ... üstelik düne göre 1 cm de kalınlarmış ölçülerim ..
sanırım biraz ara vermem lazım. yıl başında soluk alsın en azından bünyemde sabrımda..
...ne güzel diyetini yapıpda kilo verebilenler bünyelerinizin kıymetini bilin .
Bozma moralini hemen
Zoru başarırız, imkansız biraz vaktimizi alır.
Hemen kalkıyorsun 1 bardağın içine yarım çorba kaşığı karbonat atıp üsütne yarım limon sıkıyorsun. Ödem attırıyor hem de hemen yarın uyandığında şişliklerin gitmiş oluyor tecrübeyle sabittir.
BU gün 3 defa yemeklerden önce yap yarın 1 kiloya elveda diyeceksin. Ama söyleyeyim bu sadece su yağdan gitmiyor moral düzeltmeye birebir.
selam ayselcim ..
bugün cuma canım tartı günü ama baskül inmiyor birtürlü hala 63 çüm .
sabırla devam etmekden başka çarem yok albet baskülde inecek ...
dün indirimler başlamıştı kendime yeni ciciler aldım baya incelmişim . 40 bedenim . yarım benden inmişim .
10 sene evvel 40 beden olcaksın deseler inanmazdım . genç kızken bile 42 bedendim .
ama şimdi 36 yaşında 3 çoçuk annesi olrak 40 beden mutlu olmama yetmiyor ... insan oglu ne nankör.
kilo vermeyi rutina bırakıyorum ne zaman giderse artık belli hedefleri kaldırıyorum ..
ama montiye devam günlügüm . vazgeçmek yok bu sefer .
mönülerine bakayim diye sayfani aradim, okudum..son günler protein agirlikli beslenmissin ..bende dukan diyetini arastiriyorum su siralar..emziren anneler icinde programi var..bi fikrin var mi bu konuda?
bu kilo beden paraleline takilmis birseyler yazacaktim ..yaziyi o uyzden alintiladim.. kizim cagirdi.. unuttum resmen :)
Aeben, yazmanı bekliyorum. Umarım her şey yolundadır. Sevgiler.
ablam sana bi akc sorum var,
ben simdi ise önce her gurup icin gerekli olan temel kurallardan baslamak istiyorum etle ekmegi,yogurtla eti masaya ayni anda koymiycam tabi bide karbon ve proteiler var burda biraz karisigim,bide süt ürünleirlye ekmek olayi var..
simdi süt ürünleriye ekmek yemiyceksek biz kahvaltida ne yiycez? :)
bide karbonhidratla proteini birlestirmiycez yani etle pilav makarna patates ekemk yemiycez ama bu durumda mesela pilavla yogurt makarnayla yogurttami yememmezi gerek?
meyve kurali montideki gibi ama montide pismis meyve ögünelre karisabilyiodu simdi eger pilavla yogurt yenmiyorsa kompostu yapsam olurmu?
:canım bende kitap dışında çok bir bilgim yok tekrardan bi daha okıycam ama bu sıralar hatimlerim çokdu başka kitap okıyamadım . birde benim evdekiler pek uymaz bu kuralla o yüzden ben denek olrak kendimi kulanıcam .ama dedigim gibi bu sırlar ne yedim onu bile kontrol edemiyorum hastetim bu haftada bir geçsinde tekrar gözden geçiricem kitabı ...
bu sordugun soruların bazılarını bende bişmiyorum en önemlisi ekmek türüyle süt türü ne anlamda yenir . bunu sormak lazım . kitabın yazarırının soruları cevapladıgı bir yer var sanırım ama ben henüz armadım nette bir bak istersen .:44:
aynı sorular benimde aklımda kahvaltıda ne yenir??????????:44:
kompostoya gelince montidede her ögün arkasına deyilde karbonlu çgünlerden sonra komposto yenebiliyordu hasretim . anlıycan benimde bu konuda senden fazla bir bilgim yok .
kitabin arkasindsaki listeyi simdi gördüm ama yazilanlarla uyusmayanlar var meslea 0 gurbu kestane yiyebilriler arasinda ama arkadaski lsitede zararli :S
evet hasretim bunu bende fark ettim ,,,yogurta benim vazgeçilmezim yogurt . 0 gurubuda yenmiyecekler arasında, ama önceki safalarda yenecekler arasında . bazı yiyceklerde çelişki var .. sorulara yanıt bulacagım bir adres varsa bende isterim soralım bu çelişkileribenim en çok sevindigim muz oldu 0 gurubuna ilaç niyetineymiş ,yasak olanda hurma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?