- Konu Sahibi incitanemtuana
-
Canım benim çok tşk ederim.Amin canım benim AminŞeniznice aşk dolu senelereopuyorumnanaktan
her geçen yıl daha büyük bir aşkla birbirinize bağlanmanız temennisi ile mutluluklar a.s.
Amin canımın içi,tşk ederima.s.Nice senelere canım..Allah ayırmasın.hep mutlu kalman dleğimle a.s.
Çok tşk ederim,güzel dileklerinden ötürü ayrıca tşk.Allahım herkezin yuvasından mutluluğu eksik etmesin.Şenizevlilik yıldönmünüz kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlık dolu seneler diliyorum.
rabbim bir ömür ayırmasın herşy gönlünüzce olsun a.s.
Çok tşk ederim canım benima.s.MUTLU YILLAR
Yeşilim ablam,canım ablam,çok tşk ederim.Rabbim 60.evlilik yıldönümümüzü kutlamayı nasip eder inşalah:lepi:Sitemizin, sevecen kızına...Daha nice yıllara sağlıkla, ailece uzun beraberlik diliyorum
Heracım canım benim çok tşk ederim tatlı kuzum opuyorumnanaktan
Canımın içi çok tşk ederim birtanema.s.tebrikler canım nice nice mutlu yıllara.s.
Amin tatlım hepimizin yuvasıdan huzur eksilmesin inşallah:1hug:Tebrik ediyorum mutluluklarınızı devamını diliyorum
Huzurunuz hiç eksik olmasın inşallah...
Amin canım,çok tşk ederim a.s.nıce bı yastıkta gonlunuzce uzun senelr dılıyorum...
İnşallah birtanem,çok tşk ederim:1hug:Nice mutlu yıllar diliyorum hiçç ayrılmadan ....
Sağlık ve huzurla inşaallah a.s.
Çok tşk ederim birtanem ŞenizNice mutlu yıllaaaraaaaaa
Canım Nilim Allah razı olsun,darısı senin başına birtanem Şenizcanım ablam evlilik yıl dönumun kutlu ve mutlu olsun ALLAH ım bir ömur boyu huzur eksik etmesin öpuyorum bal yanaktanopuyorumnanaktan
İncim evet gözünden bir şey kaçmadığı gibi,hemen herkezi sevindirecek mutluluk dağıtıyorsun canım benim Şeniz:kedi::kedi::kedi:
adivarim begendiysen ne mutlu bana
:jeyyar:benim gözümden hic birsey kacmiyo balim:jeyyar:
zemuszemusmutluluk haberlerinin kokusunu aliyorumzemuszemus
yerimsenibenkk da özel güvercinim var benim haber ucuruyolaryerimseniben
Çok tşk ederim canım benim ŞenizNice mutlu yıllara Adıvarcığım..kaydirigubbakcemile5
Amin canım benim,güzel dileklerin aynısı benden sana,hepimize inşallah :1hug:ALLAH hergününüze ayrı bir tat katsın
mutluluğunuz katlanarak artsın inşallah
nice mutlu yıllara
Canımın içi çok tşk ederim,karikatürede ayrıca bayıldım yani:roflol:
Çok tşkl ederim inşallah,uzun yıllar hep birlikte inşalaha.s.nice altı vede altmış yıllara dilerim inşallaha.s.
Dream canımın içi amin birtanem,hepimizin yuvasından huzuru eksik etmesin Rabbim inşallaha.s.eşinle oğluşunla beraber geçireceğin mutlu, huzurlu, sağlıklı ve en önemlisi aşk dolu yıllara bitanemmm
rabbim sizi birbirinizden ayırmasın
Çok tşk ederim canım benima.s.nice mutlu yıllara...... opuyorumnanaktana.s.
Amin canım benim,çok teşekkür ederim Şenizopuyorumnanaktan
nice yıllara bir yastıkda kocayın inş.
Amin canım benim çok tşk ederima.s.------------mutluluklarrrrrrrr-------------------
güzel günlere
sağlıklı yılllaraaaaa
Canım benim çok tşk ederim,hep birlikte uzun yıllara inşallaha.s.Daha nice mutlu yıllara adoşum...opuyorumnanaktan
Sevdiklerinle berabar çok uzun yıllar beraber olmanız dileğimle.
En güzel yıllar seninle olsun..a.s.
Canım benim amin canım,tşk ederim:1hug:
muahahahahah :roflol::roflol::roflol:
tebrik ederim adivarcim nice senelere:asigim:
Amin canım benim çok tşk ederima.s.nce nice altılara
allah hep yüzünü güldürsün beraber mutlu sağlıklı olun
Canım benim,ço tşk ederim a.s.Sağlıklı,mutlu,huzurlu nice gümüş,altın yıllar dilerim.
Mutluluğunuz daim olsun.
Çok tşk ederim canım benim amin:1hug:allah saglik huzur ve mutluluk versin daha nice yillar insopuyorumnanaktan
Canım benim amin inşallah,hep birliktea.s.ailenizle sağlıklı,mutlu,huzurlu,uzun bir hayat dilerim
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....
Amin canım benim,çok tşk ederim:1hug:uzun uzun uzunnnnnn ömürleri sağlıkla mutlulukla ve eşinizle hep beraber geçirmeniz dileğimleee
Canım benim çok tşk ederimopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5Amin canım benim çok tşk ederimadıvarcım tebrik ederim..allah mutluluğunuzu bozmasın işallah..
Balım,suratım çok tşk ederim canım benimopuyorumnanaktanAdıvarımm Mutluluğunuz daim olsun.opuyorumnanaktanSağlıklı,huzurlu bir ömür geçirmeniz dileğiyleeeopuyorumnanaktanRabbim yüzünüzü güldürsün bir ömür boyu opuyorumnanaktan
Olsun birtanem,geç olsun temiz olsun dimi ama yerimsenibenAdıvarcım Şeniz
Nice mutlu senelere inşallah opuyorumnanaktan
2 gün geciktim tebrik etmek için tatildeydim de :kedi:
Nice mutlu senelere inşallah......
alkisalkisalkis Birlikte Nice Mutlu Seneleree alkisalkisalkis
Allah Mutluluğunuzu daim ettsin bir ömür sürsünopuyorumnanaktan
Darısı ben gibi evleneceklerin başına:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?