Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
limitli adsl kullanan arkadaslar. faturaniz 62 ytlden fazla gelemez. geldiginde muhakkak nedenini arastirin. eger her ay 29dan fazla oduyorsaniz limitsize gecin. cunku limitlide 1 gb asarak 40-50 arasi odemektense sinirsiz kullanip sabit 49 odemek daha mantikli. bu adsl'in bir oyunu gibi birsey. boyle limitlinin limit asim bedelini yuksek tutarak herkesi limitsize gecmeye zorluyorlar. biz de aylarca 50den az odemedik sonunda limitsize gectik. sabah aksam netteyiz artik. babamdan once faturaya ulasma cabalarim bitti artik.
evde bir srun yokta iş yerinde 3 aydır 60 tl geliyor.30 tl nerde 60 nerde.kızalr gülmeyin ama ben valla dizi film falan izliyordum canım sıkılınca nette.bilmiyordum video izlemekten kotanın yükseldiğini.bir iki şarkı indiriyordum demek o zamn aşmıyormuşum kotayı.bu lost varya beni mahvetti valla.patron diyor sen bütün gün ordasın yarısını senden alcam.bi de o akşamları bir saat falan youtubedeb müzik dinliyor.ilginç ama demek bunlar yapıyormuş...
sınırsız kullanıyoruz,sınırlı da en ufak şeyde limit aşımı oluyor ve fatura kabarıyor,ilk zamanlar sınırlıdaydık,29 yerine sürekli 60 ve civarı faturalar ödeyip duruyorduk,şimdi rahatız 49 tl ödeyip kotayı aştık mı,acaba fatura ne kadar gelir derdinden kurtulduk,bu ay indirimlerden dolayı 45,25 ödedik