Adsl faturanız ne kadar geliyor ??

biizm modemimizde kablosuz.. ama şifremiz var.. oalbilrimiki acep.. gerçi kıızm için vitamine üye olduk.. iki aydır 32.5 geliyorda..

Slmlar;
Adsl aboneliğimiz 4 GB limitli kullanıcıyız..Ama son birkaç aydır kotayı %50 aşıyoruz..Nedenini biz bile anlamadık..Normalde 30 ytl gelen fatura 50-60 ytl gelmeye başladı..Modemde aldığımız için 2 yıllık aboneliğimizi iptal ettiremiyoruz..Sizler ne kadar ödüyorsunuz??

:1ninca::1ninca:Canım seninle aynı dertten muzdaribiz...
Benim adsl açılalı 2 yıl oldu .Benim 3 BG sınırrr verr 2 yıldırrr devamlııı 12 saati aştın açık duran net faturam 29 ytl sabit ücret geliyordumm.Fakat son 2 aydırrrr 6oytl geldii ve şokaa uğradımm.Diğer aylardan farklı olarak yaptıgım bırsey olmadı nette gezinirken...Daha sonra şifremizi değiştirdikk belki giren olmuştur diyee.Birde pcye format attırdık çok viruz varmış içinde pc ci söyledi.Virus olduğu zamandaa otamatik olarakk birşeylerr ,indiriyormuşş vüruss onlarıda temizlettikk.ŞİMDİİ sabırsızlıkla bu ay gelecekk faturamı bekliyorum inşallahh şoka uğratmaz beni fatura tekrarda
:1ninca::1ninca:

15 tl geliyor komşumla ortak ödüyoruz

evde 2 bilgisayar olunca sınırsız aldık.:lepi:
heray 49 lirayı tıpış tıpış yatırıyoruz:nazar:

benımkıde lımıtlıydı benım esım bılgısayarla cok ılgılenır yanı herseyıdende anlar bıze her ay 35 40 gelıyordu tabıkı bunun yanında kotayı aşacakmı aştımı kaygısı endışesıde oluyordu esım dedı zaten asıyor her ay 5 10 ytl daha fazla verım lımıtsız yaptırayım dedı ve lımıtsıze cevırdı sımdı ayda 49 gelıyor ve dun kotaya baktık 30 gb dı fılm ızlıyorum genellıkle onlın eolarak rahatladık

29 ytl kotayı şimdiye kadar hiç açmadık..
ama en yüksek fiyatlar bizim ülkemizdeymiş..
gerçi ülkemizde ne ucuz ki....

bızımde kablosuz ve lımıtlı ayda 29 gelmesı lazım
daha faturayı dun aldım elıme ve gelen fatura 74 tl sok oldum esımde cok sınırlendı
daha bırkere bıle 29 odemedık hep daha fazla gelıyo sınırsıza gecmeyı dusunuyoruz

hüzün yılı canım sürekli takip edin en iyisi internetten kotayı..
film falan izliyorsanız o çok etkiliyormuş kotayı..
birde bils. virüs falan girdiyse sürekli bişiyler indirirmiş kendi kendine...

lila canım esım sureklı kotayı takıp ettı
virus olması ımkansız esım 15 gunde bır format atıyo
nasıl olduda bu kadar geldı anlamadım
sınırsıza gecıcez artık karar verdık

hihoyyythihoyyythihoyyytOcak ayı faturamızz geldiii 29 ytl görünceee çokk sevindimmmm..oCAKTA ayındada her zamanki gibi saatlerce netteydimmm üstelik 2 pcden de bağlandığımız olduu ama :)kotayıı aşmadıı demek lanet olasıı virüsss yapmış olabilirrCADIARZUCADIARZU

benimkide 4 gb 29 tl ödüyorum tabi
müzik,oyun,görüntülü konuşma,vs gibi aşarsak
45,40,filan ödediğimiz oldu
ama genelde 29 tl

29 tl ödüyorum .canım 4gb kotayı aşmıyorum zaten

hihoyyythihoyyythihoyyytOcak ayı faturamızz geldiii 29 ytl görünceee çokk sevindimmmm..oCAKTA ayındada her zamanki gibi saatlerce netteydimmm üstelik 2 pcden de bağlandığımız olduu ama :)kotayıı aşmadıı demek lanet olasıı virüsss yapmış olabilirrCADIARZUCADIARZU

Canım hadi gözün aydın çok sevındım darısı bizim başımıza inşallahyerimseniben

bizimde sınırlı her ay 29 ödüyordukkk

bikaç aydır 2 katı geliyo 60 ytl fatura ödüyoruz sınırsız yapsak okadar ödemeyiz :bbo:

nedne öyle oluyor anlamıyorum :1no2:

müzik indirmiyoruz bişey yapmıyoruz CADIARZU

ahah bizde 30 falan oduyoruz ama kardesim sürekli facebook tan video izledi bu ay 49 geliş annaem kopurdu tabi:jeyyar: çok pahalı ya

bizimki 4 gb lik yanı 29 tl ödüyorduk. 3 aydır 60 tl geliyordu.
bende 6gb lik yaptım 39 tl ödeyeceğim. bakalım bu ay ne olacak. benim kız durmadan şarkı indiriyor....

4 gb lik 29 ödüyoduk ocakta 60 geldi şubatta 15 günlükken kotaya baktık dolmuş açmadık neti hiç sonrada format attırdık virüs yükseltmiş olabilir dedi martta ne olacak bakalım

X