- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
-
Arkadaşlar,
Sakinlik diyorum,üslup diyorum..
Lütfen..
sakın olamıyosunuz ki şu yorumlara bastan sona bır bakarmısınız allah askına.normal bır elestırıyı anlarımda yok sen boylesın şöylesın dendınmı bıde haddini aştınmı tutamıyosun kendını.damarına basılıyor resmen ınsanın.
meg hanım
üslubu bozuk olanları çkarma şansımz yokmu
O halde sizi kızdıran yorumlara,aynı şekilde cevap vermek yerine,kötü içerik butonunu kullanın..
O buton,bu sebeple var..
Bunu sadece sizin için söylemiyorum..
Böyle yapılması uygundur diyorum..
+1Öyle yorumlar varki, valla utandım. Basit, saçma.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Nokta
Ne kadar saygıdan yoksun insanlarız boyle ..
Herkez '' herkezin '' beğendiğini onaylamak zorundamı ?
Herkez herseye aynı gözden baksaydı dunyada bukadar cesıtlılık olurmuydu ..
Neden ınsanların olumsuz yorumlarına karşılık hakaret ve kıskanclık damgası vurulup saygısızlık yapılıyor ?
İnsanlar kendılerını bu sekıldemı tatmın edıyorlar artık ..
Beğenen beğenir, beğenmeyen begenmez.. herkezın göz zevki farklıdır..
Ne kadar saygıdan yoksun insanlarız boyle ..
Herkez '' herkezin '' beğendiğini onaylamak zorundamı ?
Herkez herseye aynı gözden baksaydı dunyada bukadar cesıtlılık olurmuydu ..
Neden ınsanların olumsuz yorumlarına karşılık hakaret ve kıskanclık damgası vurulup saygısızlık yapılıyor ?
İnsanlar kendılerını bu sekıldemı tatmın edıyorlar artık ..
Beğenen beğenir, beğenmeyen begenmez.. herkezın göz zevki farklıdır..
Ben de begenmiyorum.
Bunu duyduklarinda bir cok insan sasiriyor. Ne var ki bunda? Güzelligi kaliplara sigdiramayiz. Tüm dünya begeniyor diye ben de begenmek zorunda degilim. Herkesin bir güzellik standarti vardir ve Adriana benim standartimin yanindan bile gecmiyor. Buraya tüm dünyanin(!) begendigi Adriana'yi degil de ondan daha güzel olan bir kadinin resmini koysak, begenmeyenler olsa eminim bu kadar tepki görmezler. Tüm dünya begenmiyor ne de olsa...
Hele kimisi var ki güzel bir kadini begenmemem icin ondan daha güzel olmam gerektigini savunuyor. Sanki begenilerimizi bizim aklimiz fikrimiz degil dis görünüsümüz belirliyor. Ben o kadin kadar güzel olmasam da hatta cirkin bir kadin olsam da, benim de begenilerim zevklerim var degil mi ama? Söz konusu kisiden cirkin olup kiskanacagiz ve onu begenmeyecegiz. Arkadaslar her begenmeyen insan bu kadar özgüveni yitik ve kompleksli degildir. Bir insanin zevklerinin begenilerinin olmasi cok cok güzel olmasini gerektirmez. Bu sekilde düsünenlerin aklindan mantigindan süphe ediyorum ben. Bir tek bizde mi var acaba bu birini begenmeyince kiskanc damgasini yapistirmak...
Ayrica bir VS mankeni olarak fizigi kusursuz olmak zorunda. Sonucta isi bu. Yüzü mükemmel olmasa bile fizigi mükemmel olmali ki orada manken olmayi haketsin. Dogum, rahatsizlik vs. bu tip gecici durumlar olabilir ama toparlamak zorunda..
cok sukur bırı benı anladı.Gereksız bır savunma var yanı bende bunu anlamıyorum.Bırsey soylendın mı neden bu damga vuruluyor kı? vs mankenı olması onun kusursuz oldugu anlamına gelmez.Doutzen kroeste manken ama ne kadar kaba ve kalın bır vucudu var.Benımde demek ıstedıgım sonucta ıc camasırı markası bu ozellıkle goğüs bel tarafın duzgun olması lazım kı gostersın kendını iç çamaşırı ve kım ne derse desın bu kadını aham şaham guzel bulmuyorum yok yanı .Medyanın dayattıgı bıseyı illa benımdemı guzel bulmam lazım boyle bır zorunlulugummu var onuda anlamış değilim ..
Ben de begenmiyorum.
Bunu duyduklarinda bir cok insan sasiriyor. Ne var ki bunda? Güzelligi kaliplara sigdiramayiz. Tüm dünya begeniyor diye ben de begenmek zorunda degilim. Herkesin bir güzellik standarti vardir ve Adriana benim standartimin yanindan bile gecmiyor. Buraya tüm dünyanin(!) begendigi Adriana'yi degil de ondan daha güzel olan bir kadinin resmini koysak, begenmeyenler olsa eminim bu kadar tepki görmezler. Tüm dünya begenmiyor ne de olsa...
Hele kimisi var ki güzel bir kadini begenmemem icin ondan daha güzel olmam gerektigini savunuyor. Sanki begenilerimizi bizim aklimiz fikrimiz degil dis görünüsümüz belirliyor. Ben o kadin kadar güzel olmasam da hatta cirkin bir kadin olsam da, benim de begenilerim zevklerim var degil mi ama? Söz konusu kisiden cirkin olup kiskanacagiz ve onu begenmeyecegiz. Arkadaslar her begenmeyen insan bu kadar özgüveni yitik ve kompleksli degildir. Bir insanin zevklerinin begenilerinin olmasi cok cok güzel olmasini gerektirmez. Bu sekilde düsünenlerin aklindan mantigindan süphe ediyorum ben. Bir tek bizde mi var acaba bu birini begenmeyince kiskanc damgasini yapistirmak...
Ayrica bir VS mankeni olarak fizigi kusursuz olmak zorunda. Sonucta isi bu. Yüzü mükemmel olmasa bile fizigi mükemmel olmali ki orada manken olmayi haketsin. Dogum, rahatsizlik vs. bu tip gecici durumlar olabilir ama toparlamak zorunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?