How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama ***adriana limanın sac rengi esmere sarışınaa herkese gell gell:)***

tarcinta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
44
0
36
Ankara
Arkadaslar bu nelerin karısımı?uclar ve dipler de ne renk kullanılmıs

Eklentiler

• $adriana-lima-11.jpg
    $adriana-lima-11.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 3.205
hafif balyajlar var sanki limanın dogal sac rengi üzerine atılmıs gibi.

son renk koyu kumral irize doreye benziomus gercekten peki ilk renk ne bide koyu kumral irize doreyi acık zemine boyasam cok koyu olur mu

ilk foto viyana kumralı.
ortadakini net göremedim..
sondaki koyu kumralize dore.

açık zemine daha iyi tutar , çok koyu olacağını sanmıyorum
daha önce kumral boyadın mı hiç? ona göre bilgi vericem.

hiç boyamadım biraz bakırlık var sacımda simdi akmış bakır:) cok sıkıldım bakırlı renklerden gözlerim kahverengi acık bugday tenliyim havana acık ambre mi viyana kumralı mı koyu kumral irize dore yi mi onerirsin

hiç boyamadım biraz bakırlık var sacımda simdi akmış bakır:) cok sıkıldım bakırlı renklerden gözlerim kahverengi acık bugday tenliyim havana acık ambre mi viyana kumralı mı koyu kumral irize dore yi mi onerirsin

Kumral renkler ilk boyamada bakır yansımalar bırakıyor saçta ve kesinlikle o katalogtaki rengi tutturamıyorsun , istersen küllü kumralları kullan sonuç değişmeyecek.
Hele saçında zaten bi önceki boyadan kalma bakırlık bulunuyorsa kumral olman imkansız demiyorum ama çoooook çooooooook zor .

Şu an için sana yukarıdaki hiçbir rengi önermem , çünkü o renk olamazsın bu zemin rengiyle.
5-6 ay sürekli aynı kumrala boyarsan belki zamanla o rengi yedirirsin ama kızıl yansımaları ne yaparsın bilemiyorum..
ben sana bu renkleri öneririm

-açık kestane dore akaju
-koyu kumral akaju

gercekten cok saol haklısın sacımın renginide koyuyorum gercekten kumral olmaz bu renk:)guzel bilgiler verdin yarın bulurum inş. markette:)

Eklentiler

• $duy.jpg
    $duy.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 280
Back