• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adriana Lima'nın makyajsız hali

adrianalima_2.jpg

bence de cok guzel kadin, sadece yuz degil, vucut da tam kivaminda. ama dudaklarinin silikon oldugunu buradan ogrendim, yakismis gerci.

yazmıyım diyorum ama yok abi !
kadın her türlü huri gibi be ! allah özene bezene yaratmış kadınlık akıyo heryerinden ışıl ışıl!
makyajsız ayy çirkin diyenler önce bi makyajsız aynaya baksın sonra adriana ya... adriana heer türlü koyar...:delphin:

kadın her türlü huri gibi be ! allah özene bezene yaratmış kadınlık akıyo heryerinden ışıl ışıl!
makyajsız ayy çirkin diyenler önce bi makyajsız aynaya baksın sonra adriana ya... adriana heer türlü koyar...:delphin:

ecinnliimm vereliniortakvereliniortak

gerçekten güzel kadın bence...makyajsız bi çok ünlüden kat kat güzel....ama göğüsleri ve dudaklarına şaırdım doğrusu...gerçi göğüsleri küçükken de seksiymiş...

:roflol::roflol: manyak, döndün yine sahnelere

bi ara adriananın kol kıllarını gösteren kıllı adriana gibisinden bi konu vardı, orda üyeler arasında kavga çıkmıştı kıl tüy mevzuudan konu kilitlenmişti galiba o aklıma geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:Bence de..her türlü..:roflol:

Back