Kontakt Lens adriana lima göz rengi

çok tşk ederim canım böyle bir yorum aldığıma çok sevindim:) lensli gözlerini yükleyen bazı kişilerin resimleri gerçekten garip duruyor beğenmediğim oluyor ama kendimkini ben de beğeniyorum artık.
dedigim gibi ilk taktıgımda çok üzülmüştüm ama sonradan da doğallaştı ya da benim gözüm alıştı!! şu anda bayılıyorum

bu resimde çok mavi çıkmış. normalde de maviden çok yeşile daha dönük rengi.

slm bende 2 gün oldu alalı Solotica quartzo yu ilk göz bi garipsiyor renginden dolayı ama alışınca hoşş..popil boşlugunun diger markalara göre daha dar oldugunu düşünüyorum ben ayrıca koyu gözümü bile açtı gece gündüz aynı renk..genelde diger markalar gece koyulaşıyordu..ha .birde bende yeşilimsi durdu :) ..yanlız ilk gün tek gözümde batma yaptı bu gün tekrar deneyecegim umarım sıkıntı çıkarmaz ben tüm markaları deneyen biri olarak en dogal solotika diyorum..naturel serisinden aldım bi daha haresiz düşünürüm sanırım

birii haklısın aynen ben de ilk taktığımda garipsedim sende de aynı şey olmuş
çünkü bundan önce freshlook hareli gri kullanmıştım onun pupil boşluğu daha genişti. bununki ilk bakışta çok dar geldi doğal değil gibiydi

ben de ilk taktığımda batma yaptı ama sonra alışınca rahat ettim

tatlıcadı 300 değil , 195 e filan satılıyor. seninki numaralı değil de mi? ben numaralı istediğim için çok gecikti. şunu söyleyebilirim esmerlere yakışıyor yani, ben esmerim o yüzden korkuyordum. neyse biraz geç ekledim beklettim o yüzden kusura bakma olur mu:)

Rica ederim canim,Benimki numarali degil canim zaten hergun takmayi dusunmuyorum arada takacagim,ben zaten kara kas kara goz ama benimde cok hosuma gidiyor. Siyah kas siyah sac bu yesilimsi renk cidden hos duruyor dogalligida iyi icimde soru isareti kalmadi canim tekrar sagol :) gule gule kullan lensini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…