- 14 Temmuz 2012
- 229
- 0
-
- Konu Sahibi tatlicadi23
marka aramana gerek yokki adriana nın gözler gri renk direkt gri iste sen,gri diye ışıktan bazen mavi çıkıyo bazen yeşil gerçekten çok güzel göz rengi
ben ondan sipraiş verdim bakalım nasıl olcak:)
ben ondan sipraiş verdim bakalım nasıl olcak:)
evet cnm haberlerini beklioruz. bende şimdilerde quartzo istiyorum ama ortasında alttann kendi göz rengim çıkar mı diye tereddütte kaldım. ama şunu söylemeliyim ki solotıca nın kullanımı çok rahat. daha once b&l freshlook kullandım hep batmalar oluyordu max yarım 1-2 saat takabiliyordum freshlookları ama solotıca çok rahat. ben mavisini kullandım fethiye de bi optıkciden almıştım orada katalog larda quartzo falan yoktu :S
memnun kalıp kalmadığını da yazarsan sevinirim cnm .....şimdiden hayırlı olsun
aa benide haberdar eder misin canim merak ettim hayırlı olsun :)
Kızlar sağolun geilnce resimli olarak da paylaşırım bende heyecanla bekliyorum:) yalnız gözüm numaralı oldugu için özel siparişle biraz geç gelecek malesef numarasız olsa şimdiye gelmişti
selam tatlıcadı içine doğdu herhalde 2 gün önce geldi bugün ilk defa denedim. açıkçası beğenmedimrengi mi şekli mi bilmiyorum ama çok yapay duruyor
bundan önce freshlook gri kullanmıştım onlar buna göre çok daha doğaldı. bunun göz bebeğinin orta tarafı çok küçük o yüzden gözüm bi garip duruyor ayrıca da rengi maviye dönük ama doğal bi mavi değil bilmiyorum neden ama güzel değilçok çirkin de değil sadece bekledigim gibi olmadı açıkçası. aslında risk aldım ben biliyordum bir sürü resim görmüştüm ama kendi gözümde görmeyince anlamadım
şimdi nc crystal mı alsam diye düşünüyorum sanırım o daha doğal. gri bir renk o.
bi ara resmimi de eklerim bakarsın canım sen de yakışıp yakışmadığına. bugun yine taktım belki alışırım diye yok
evet esmerim
bu arada gözüm biraz alıştı sanırım ilk günkü gibi acaip durmuyo gibi geliyo.. ilk gün çok yadırgamıştım. bi makyajsız bi de makyajlı resmimi ekleyeceğim bu akşam ya da yarın, çünkü makyajsız oldugunda gerçekten çok soluk gösteriyo, göz kalemi ve rimelle güzel oluyo. tabi ben makyajsız da kullanmak isterdim
merhaba uzun süredir yazamadım kusura bakma
önce lenslerimi hiç beğenmemiştim ama şuan çok beğeniyorum yaa:) iyiki almışım gerçekten hoş duruyor bu arada yapay da durmuyor pek ama ilk önce gözüm alışamamıştı.
bu akşam da kesin resim ekleyeceğim
Eki Görüntüle 580985
benim koyu kahve gözümde quartzo bu şekil
önce beğenmemiştim ama sonradan beğendim açıkçası:)