• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adrasan gündoğumu 05:50

ben de fotoğraf çekmeye bayılıyorum.
fekat iyi bi makinam olmadığı için elimdeliyle idare ediyorum..:gitme:
en yakın zamanda iyi bi makine alıp, ben de sizinle paylaşcam.
kıskandım:umursamaz:

Kazen abi yetenekli değil makinesi süper ondan güzel fotolarkaydirigubbakcemile3

ben de fotoğraf çekmeye bayılıyorum.
fekat iyi bi makinam olmadığı için elimdeliyle idare ediyorum..:gitme:
en yakın zamanda iyi bi makine alıp, ben de sizinle paylaşcam.
kıskandım:umursamaz:

Kazen abi yetenekli değil makinesi süper ondan güzel fotolarkaydirigubbakcemile3

Kıskançlık kokusu alıyorum sanki kaydirigubbakcemile3

Abicim eline koluna sağlık çok güzel çekimler olmuş... İlk fotoya bittim, harika... Adrasan ne güzel yer ... Ben de kıskandım Olympos fotoları ekleyeceğim birazdan :dilcikar: Gerçi çok vasat bir makina ile çekilmiş görüntüler ama olsun amaç paylaşmak... Sevgiler... yerimseniben

Adrasandan kareler, ve kim bilir daha niceleri? ...Vardır daha çektikleriniz....Eklerseniz sevinirim...

Bu yıl Adrasan'da düğün yaptık, kız aldık oradan insanlarıda çok sıcak ve içten insanlar bana hep köye gidecez, düğün köyde olacak diyorlardı ama Adrasanı görünce burası mı köy demişim. Yalan dünyanın cenneti ya ben çok beğendim, çok gezemedim ama nasip olurda yolum düşerse bu defa alt üst edecem . Kazen Beyin çektiği manzaranın gerçeğini görmek lazım. Fotoğraf harika.

Ah ah adrasan balayımızı geçirdiğimiz yer.Herşey doğal orda yapmacık beton yığınlarıyla sıradanlaştırılmamış.Sakin, temiz doğayla başbaşa bir yer.(Biz hiç gündoğumuna yetişemesekte)

Back