Ceyda Bianca nefis durmuş tam aradığım açık gri aslında :S hafif mavi ışıltıları da var. Pupil holü biraz daha küçük olsa muhteşemmiş rengiResmen bayıldım opaklığına, taban rengi siyaha yakın kızın resmen. Gerçi video değildi, fotoğraflardan yapılmış kolajdı, yani photoshop'ta da inandırıcılık adına koyulaştırılmış da olabilir taban rengi, artık tam emin olamıyorum hiç bir şeye. Adore İtalyan markası sanırım. Benim bir kaç kez lens satın alıp, tutumlarından dolayı pişman olduğum ve yüzlerini bile görmek istemedim lenssaati.com bu markayı mart ayı gibi Türkiye'ye getirmişti hatta bana da tanıtım maili atmışlardı. Onlara müthiş kızgın olduğum için itibar etmemiştim. klava: Şimdi bu Bianca'yı görünce resmen vuruldum. Hatta mavisi bile fena değil; ama bu açık Bianca adındaki gri nefismiş:asigim:
bayıldım resme tam benlık acaba tr ye varmıdır benım gozlerde sıyah ta vıdeo acılmıo bu arada hatta hıcbıse cıkmıo
bayıldım resme tam benlık acaba tr ye varmıdır benım gozlerde sıyah ta vıdeo acılmıo bu arada hatta hıcbıse cıkmıo
Ben de canım ben de bayıldım...
Adorenin genel olarak pupil boşluğu gerçekten de büyük..
Aslında solotica cor ice a ne kadar da benziyor değil mi?
Ama resimlerin uzaklığındandır ki doğal hoş görünüyor göze..
Kullanan olsa da gerçek resim görsek veya hakkında bilgi sahibi olsak keşke boshayallersmile
Morrison bahsettiğin video Ceyda'nın paylaştığından farklı bir video mu? Bunun gibi fotoğraflardan oluşan değil de birebir görüntü mü izledin? Eğer öyleyse pupil boşluğu gerçekten daha küçük çaplı olabilir. Yoksa ben artık hiçbir fotoğrafa ve fotoğraf kolajı videoya itibar edemez oldum. Bir de kızın gözü gerçekten siyaha yakınsa opaklığı da kusursuz demektir
Evet canım kızın gözün gerçekten siyaha yakın bence.. Ve o yüzden de bu kadar açması beni etkiledi. Gerçi ben de opak lenslerden korkar oldum. Sanki ne kadar opaksa o kadar yapay gibi.. Belki de benim kuruntum ama öyle hissediyorum. Kızın gözlerindekiler hem çok opak olup, yani yoğun boyamalı ki kendi göz rengini çok iyi gizlemiş, hem de çok doğal duruyor.. Gerçi daha da yakından hatta mümkünse yandan bakmak gerek doğallığını iyi ölçebilmek için.. Ama kesinlikle denemeye değer bir lens. Hem doku hem de renk olarak..
Süperstar canım, senin bahsettiğin yer, deneme seti de getirmiş miydi canım Türkiye'ye?
Yani sen deneyerek mi almıştın?
Birebir görüntü videosu izleyip izlemediğimi hatırlamıyorum canım. Ama lensaholics'te bu videolarda gözleri kullanılan kız (nickini hatırlayamadım şu anda) bu yeni serinin bir sürü testerını deneyip fotoğraflar koymuş ve yorumlarını yazmıştı. Gerçi ona gönderilen testerlar üretilecek olanlardan çap olarak çok daha büyük ve haresizdi. Ben testerları beğenmemiştim açıkçası çünkü o kadar açık renk yapmışlar ki neredeyse gözün beyazı ile kaynaşıyor ve çok garip bir görüntü çıkıyordu ortaya. Haresiz olmasınında etkisi büyük bu görüntünün oluşmasında tabiki. İrisin sınırları belirgin değil. Ama beğeneni de çoktu bu renklerin. Zevk meselesi sanırım. Gerçekten çok opaklar ama nasıl oluyorsa yarı opak gibi bir görüntü veriyorlar aynı zamanda. Ben çözemedim şahsen. Ancak piyasaya çıktığı zaman alıp deneyip yorum yapabilirim. Ama bu tasarımda üretilirse almayı düşünmem açıkçası çünkü gerçekten çekici gelmediler bana. Ama bu kızda çok hoş durmuş photoshop var mıdır bilemiyorum bu fotoğrafta.
Canım ben Adore satın almadım, sadece lesnlerin kartoneti yollanmış. Tester getirdiler mi bilemiyorum. Ayrıca bu firma sadece web satışı yapıyor sanırım. Mağazaları var mı emin diilim. Eminim duymuşsundur. Yıllardır google reklamlarında dahi çıkıyorlar. lenssaati.com ama malı satana kadar iyiler. sorun çıkınca yüzüne bakmıyorlar haberin olsunalsanaalsanasmile
Lensaholics'de hiç aramamıştım adoreyi, bir göz atmakta fayda varcokacimcoook
Ben de bakiyim, haklısın ben de orada adore aramadım ve denk de gelmedim. Ama muhakkak vardır yani kullanıcı görüşleri, resimler filan...
Adorenin bazı renkleri veya bazı görseller beni benden alıyor, şaşırıyorum açıkcası. Ama pek sanmıyorum aynı zamanda, bu kadar doğal duracağını...
Zaten diğer renkleri değil de, yalnızca şu white a takılıyor gözüm...Çok çok ilginç, apaçık, doğal, güzel bir renk. Ama dokusundan emin değilim. Tam bir muamma şimdilik.