adobe photoshop seri numarası kızlar?

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.872
8.378
723
kızlar merhaba 1 aydır adobe photoshop deneme sürümünü kullanıyordum süresi bitti internetimi de kotalıya çevirdim deminden beri bi kaç seri numara programı indirdim hepsi boş çıktı. bildiğiniz sağlam bi link varsa yardım eder misiniz çok acil ve çok önemli :2:

walla canım brn sana yardımcı olurum da;link paylaşmak yasak mı değil mi bilmiyorum

Photoshop u tam surum indirebilirsin numara felan istemiyor ustelik ben 1 yildir kullaniyorum hic oyle bisey olmadi..
Pm atarim istersen

Bu yasal değil, doğru bir davranış da değil.

Arkadaşlar photoshop profesyonel kullanımlar içindir. Profesyonel kullanıyorsanız parasını verip almanız gerekir. Profesyonel kullanmıyorsanız yerine bir sürü online ve masaüstü program var. Photoscape i öneririm mesela Türkçe ve ücretsiz. Normal bir kullanıcının istediği herşeyi yapar.

Şu an belki istemeden de olsa birçok insanın emeğini..... Neyse dilim varmadı. Ama bu birisinin banka kartını bulup şifresini aramak gibi birşey. Siz uğraşsanız bir program yapsanız ve ücretli sattığını programı insanlar ücretsiz olarak kaçak kullansa ne düşünürsünüz?

Bir de "çok pahalı alamıyoruz" kısmı var. Evet adamlar biz sanki amerikalılar gibi kazanıyormuşuz gibi aynı fiyatı koyuyorlar ama mal onların istediği fiyatı koyarlar. Mersedes alacak paran yoksa daha ucuz araca bineceksin o da yoksa birçok kişi gibi dolmuşla gideceksin. Binemezsen ölmezsin. Gidip galeriden mercedes kaçırıp anahtarını aramanın anlamı yok.

Ticarethanelerde bu çok daha vahim. Para verene de haksızlık. İkimiz
de işyeri açacağız ben binlerce lira program masrafı yapacağım ve bunu mecburen fiyatlarıma yansıtacağım öbürü bu masrafı yapmadığı için fiyatlarını ucuz tutacak. Müşteriler o ucuz diye ona gidecekler. Dürüst davranan benim, zarar gören de benim. Hak mı bu?

cok haklısın bende orijinal cdsi de mevcuttu ancak bu konuyu açtığımda netbook üzerinden giriş yapıyordum kendi bilgisayarım servisteydi dolayısıyla kurulumu yapamamıştım ama sonra vazgeçtim zaten konuyu takip etmeyişimden de anlaşılacağı gibi. cok da kolay bi sey değilmiş zaten uğraşmak da istemedim. ama ülkemiz şartlarını düşünürsek kimseye de kızamıyorum bunu yaptıkları için. profesyonel kullanıcılar zaten orijinalini tercih ediyor ama çoğu insan da bir iki facebook fotoğrafını düzenlemek için ya da meraktan indirip siliyor bunun için de o kadar para vermeye gerek duymuyor. zaten genel olarak artık müziğe, filme, kitaba, programa vs bu tip seyleri aylık ücretini ödediğimiz internet paketimize dahilmiş gibi gören bir ülke olduk maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…