Kına Gecesi Adm adm yaptmiz kna sepeti ;)

opuyorumnanaktan çok şık olmuş canım ...elinize kolunuza sağlık...gördüğüm en güzel sepet....:lepi:

bu sepeti görünce çok becerikli olduğunu anladım bitanem....:1hug: çok taktir eder ve çok severim becerikli insanları...eminim yapacağın diğer ürünleri de çok şık yapacaksın.... yeni resimleri görmek için şimdiden sabırsızlandım canım benim...merakla bekliyorum....a.s.

aaaaaaaaaaaaaa
çok yakıştırmışsınız valla
ben çok beğendim ya
valla yakınlarımdan sözlenen olsada sepet yapsam
öyle yapasım geldi yani

tek kelıme harıka maşallah hamaratlılıgınıza bıdenem guller dıyarı ıle senı tebrık ederım ozaman hazır elın degmısken benım ıcınde yaparmısın bıdenem:)...yakında lazım olcakda:)..dılerım kı kardesın ıcın ıcınde dagıtılan kına bı omur rengını korur bıdenem ...

a.s. Vallahı gayette guzel olmus a.s.

kaydirigubbakcemile5 İnciminde Gülümünde ellerıne saglık kaydirigubbakcemile5

zemuszemus Demekkı napıcekmısızzzzzz zemuszemus

:lepi: Benım kız evlenırkende teyzelerı olarakkk ılk yardımı sızden ısteyecekmısızzzzzz :lepi:

:içelim: Sanslı kızkardese de mutluluklar şelaleeee :içelim:

:dance: Eeeee geriye de tek dusunde oynamak kalıyooooo :dance:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tatlım çok güzel el emeği göz nuru olmuş çok hoş alkisalkisalkis
ellerinize emeğinize sağlık a.s
canım benim nacizane bir fikrim var ama beyaz tülün üzerine gülün renginde pul serpiştirebilirsiniz hem parlak hem güllerle bütünleşir daha göz kamaştırıcı olur :dance:
kolanyadanlıkta güzel bir düşünce olmuş yeni bir akım :teytey:

canım ben bakana kadar halletmişsiniz bile....... :lepi: herşey bir harika görünüyor.... kaydirigubbakcemile5 ellerinize sağlık....... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cnm çok tatlı olmuşş,ellerinize sglıkkk..emek verilen hiç bşy kötü olmas zaten:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…