- 6 Kasım 2016
- 93
- 64
- 3
- 45
- Konu Sahibi Vefali kedi
-
Arkadaslar kocamin cebinde aile mahkemesine acilmis bir dava kagidi buldum. Gun saat yaziyor. Konu yazmiyor. Davaci eski esi. Biz esimle problemliyiz. Koptuk artik. Burda bazi sorunlarimida yazmistim. O yuzden bu durumu ona soramiyorum. Merakda ediyorum acaba neden diye. Adliyeye gitsem, dosya noyu soylesem bana soylerlermi.
Soramiyorum. Konusmuyoruz zaten. Bir kac gune annemlere gidecegim. Ay basini bekliyorum. Maasimi alayim. Ama hep sus sus nereye kadar. Kaynanama soyleyeyim diyorum. O sorsun. Neyin nesi neyin fesi. Adam cocuguma bez almiyor, eve ekmek almiyor. Ben sustukca degersizlestim,hiclestim. Bu neyin nesi merak ediyorum.
E devlet şifresini biliyorsan eşinin orda yazar.
118 80 denenebilir. Dosya sizin adınıza değil bilgi verirler mi bilmiyorum ama sonuçta sadece 2-3 dk kaybedersiniz.
Soramiyorum. Konusmuyoruz zaten. Bir kac gune annemlere gidecegim. Ay basini bekliyorum. Maasimi alayim. Ama hep sus sus nereye kadar. Kaynanama soyleyeyim diyorum. O sorsun. Neyin nesi neyin fesi. Adam cocuguma bez almiyor, eve ekmek almiyor. Ben sustukca degersizlestim,hiclestim. Bu neyin nesi merak ediyorum.
Eşi şifreyi kendisi vermişse yine suçmudur evlilikte herşey ortak değil mi?Yapmayın sevgili hanımlar bu önerdiğiniz şeyler suç, suç olmasaydı bile yanlış. Burda bu çeşit önerilerin yapılmasını ben doğru bulmuyorum.
Niye ki? Yasaksa zaten vermezler bilgiyi, 118 80 le anlaşmaları var, onlar bilgilendirebilir diye söyledim.Yapmayın sevgili hanımlar bu önerdiğiniz şeyler suç, suç olmasaydı bile yanlış. Burda bu çeşit önerilerin yapılmasını ben doğru bulmuyorum.
Eşi şifreyi kendisi vermişse yine suçmudur evlilikte herşey ortak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?