Adını buz-Feriha koydum! :)

Eşim sağolsun izletmiyor siyaset çok önemli ya trt,ntv,cnn varken... Ancak elinde kumandayla uyuyack ben öyle izleyebileceğim,yada fragmanlarıyla izleyip avunacağım.Zaten muhteşem yüzyılıda izleyemiyorum.Ne anlıyorsun bunlardan diyor.Dizi keyfim yok siyasetçi oldum :KK9: Ama belki burda yazılanlar sayesinde belki izlemiş kadar olurum.Topiği açana teşekkürler....

he bunlar korayı hastaneye götürüo ferihayı unuttularmı:KK70:

Koray fragmanda sehpaya iki kere vuruyodu filmde bir kerede kesti kolu bacağı :KK60::KK60:

feriha ormana kaçmış belki otostopla eve döner maaal hiç düşünemio mantıkla ben olsam ses çıkarmazdm paşa paşa evime kadar getrtirdm sonrada birdaha beni arama derdm tabi gerçek olsaydı sanki handenin ne mal olduğunu bilmio o da inanıo hemen maal

feriha yine kendibdeb beklenen salaklığı yaptı gerizekağlı ya kim olsa iner aşağıya hesap sorar bu türk filmlerindeki gibi kaçıo hay allahm dur bi güleyim:KK60:

bu ferihada fatmagül gbi dolanıo yollarda ormanlıkta haberi yokmu burası türkiye heryerden bir abaza çıkabilir neyseki zararsız atlattı :KK70: hee birde bunun parası varmışmı otobüse binmeye çanakkale taraflarndymışlar .:KK70:

Cep telefonu, parası, kimliği, ıslak mendil ve allığı her daim cebindeymiş ferihanın :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

hande tırstı feriha söylerse emir bu kez handeyi gebertcek die

ferihanın kaçışı neydi öyle salak ya başına bişey gelcek.hiç akıl yok bu kızda.

emir ferihanın çantasını getirmiş.feriha otobüsün parasını nasıl ödediki.yine saçmalık

bu hande koraya niye öyle birşey yok demiyor ya sanki ortaya çıkmayacak.zaten emirle aranı zor düzelttin söyle hemen de durumu kurtarsana.hiç akıl yok bu kızda

X