Adını buz-Feriha koydum! :)

ay şu cansuyla handeye sinir oluyorum ya çok gıcıklar.gerçi dizideki çoğu oyuncu ruh gibi eşim izliyor bende mecburen bakıyorum hele feriha çok mıymıntı :KK1: cuma akşamları niye güzel bir dizi yokkiii:KK50:

Ferihaya annesinin söylemiyle kayıkçı aşkı göründü, emir ise bir şekilde cansuya doğru yol alır, hande ayıkıp ferihanın annesini daha çok temizliğe çağırarak araştırır ve bu kez daha sabırlı sessizce sağlam bir yol alarak feriha ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartır.Feriha kayıkçının kolundan emire bakar,emirde cansunun kolundan bir süre bunların bakışmalarını ve karşılaşmalarını izleriz.Cansunun üvey annesi kayıkçıyı ferihaya kaptırdığı için avucunu yalar.Korayında kasıntı hallerine uyuz olduğumdan günce al senin olsun :KK9:
Dün yarısında yakaladım izledim nihayet.Tahminlerim bunlardı ama umarım senaristler bizi şaşırtır....

megryann,selamm :79:

ben de meg..
meg ryanGİL :KK64::13:

megryann,selamm :79:

ben de meg..
meg ryanGİL :KK64::13:

Merhaba canım nasılsın?Megciyiz :KK49:

İsmin yalın halini alanla hiç karşılaşmadım kk da.Bende bir 'n' daha var sende meg olarak almışsın... :)

Son düzenleme:
[meg kulanıcısından alıntı

ama ama ama ben seni özledimm melisimm,kabak dolmam,izmir köftem :KK16::KK70:[/QUOTE]
bende bendee megimmm:KK69: sende benim makarnam :KK34:

[meg kulanıcısından alıntı ]

'ama ama ama ben seni özledimm melisimm,kabak dolmam,izmir köftem :KK16::KK70:'

7/24 makarnaaaa :92::KK56::KK56::KK56:
gelsene dizi topiklerine,ben oralardayım hep..:KK16:

Son düzenleme:
[meg kulanıcısından alıntı ]

'ama ama ama ben seni özledimm melisimm,kabak dolmam,izmir köftem :KK16::KK70:'

7/24 makarnaaaa :92::KK56::KK56::KK56:
gelsene dizi topiklerine,ben oralardayım hep..:KK16:

ayyy iştahımı kabarttınız kızlarr:KK56::KK56::KK56: dolmalar köfteler makarnalar çok severimm:KK9:

eşim ferihaların apartmana gitti şimdi çekimler varsa kenardan köşeden bişiler görürse tüyolar verir :KK70::KK1::KK9::KK9::KK9:

bende izliyorum ferihayla emiri..........cansuya gıcık oluyorum ya.............:KK53:

kızlar iyi geceler:KK74::KK53::KK53:
bende ferihayı ruhsuz buluyorum hem kapıcı kızı rolünde ama kız beymenden vakkodan giyiniyo gibi benden iyi giyiniyo vallahi:KK52::KK52::KK52:

X